Siz olsanız o yemeğe gidermiydiniz?

Ne kadar sevmesen istemesende onlar eşinin ailesi. Yani şimdi sen kötü olursun gitmezsen o yemeğe. Eşin şuan sen taraftayken onlara döner aman diyim fırsat verme. Git merhaba merhaba yemeğini ye dön gel. Saygısızlık yapmadığın sürece kocan derki kendi içinde benim karıma o kadar kötü şey yaptılar ama yine büyüklük yaptı. Onlar kötü sen iyisin beynine kodlanır düşünmese bile Yanlış anlaşılma olmasın git canım cicim ol içine sok demiyorum onuda yapma sakın. Mesafe candır

Evet o kuzeni cok fena. Çünkü daha önce eşimde gözü varmış. Bizi yakıştırıyolar ne dersin falan demiş. Eşimde ben seni kardeşim gibi görüyorum olmaz demiş. Ben bunu bilmiyordum bilsem evime asla sokmazdım. Zaten eşimde artık kabul etme sakın dedi. Yine onlara göre şekillendirmedim ama kendi kendilerine tavırlara girdiler cok cahil insanlar ya

Gittim canım. Yemeği yedik döndük. Abisinin evi yakındı burdan bize gidelim dedi ama ben eltimle konuşmuyorum nedense ona karşı o soğukluk gitmedi bu akşam. Bende eşime eve gidelim rahatsızım dedim. Toplamda 2saat sonra eve döndük. Normaldi her şey ne cok soğuk ne sıcak.

Kuzen bayağı falso çıkmış desenize. Neyse onunla da ilişkiyi kestiğiniz iyi olmuş.

Yukarda bir üyenin dediği gibi görümceler ve eltinizle kuşak farkınız var aslında. Çatışmanız biraz da bundan. Eminim zaman içinde, siz de saygısızlık yapmadan kendinizi ezdirmeyip saydırdıkça daha da iyiye doğru yol alır. İçinizi ferah tutun, içten içe kin besleyip ruhunuza ağırlık etmeyin o insanları.

Evet kuşak farkı var ama cok haset insanlar. Görümcem eşinden ayrılmış kesinlikle yargılamıyorum ama eşimi paylaşamadı cok saçma davranışları oldu, diğer görümcem her türlü imkanı var ama sağlığıyla imtihanda , eltimde her şey var ama maddiyatı kötü. Yani onlara göre biz maddiyat açısından iyiyiz sağlıklıyız eşim Yanımda her şeyimiz dört dörtlük sanıyorlar. işte neden onda var bizde yok diye bana kinleniyolar bunu da laf arasında belirtiyolar.

Tamam şimdi hem vicdanen rahatsındır hem eşinin gözünde melek 33 yaşında bir abla tavsiyesi sana. Eşinin ailesini karşınada alma koynunada İyi görün özellikle eşinin yanında. O zaman eşini kendine çevirmiş olursun Eşime yakalanmasam bari tüm foyam ortaya çıkar

Kendinden taviz verme asla zaten soğukluğu gitmesin öyle.ama kaçmanın bi faydası yok git bence

Süper sözmüş kulağıma küpe yaptım bunu :) evet gerçekten çok rahatladım çünkü hamileyim Doğumda gelirlermi gelmezlermi huzursuz olurmuyum diye hep düşünüyordum. Eşim onu yalnız bırakmadığım ve surat asmadıgım için cok mutlu oldu. Aslında eşime de üzülüyorum aile bağlarına önem veren birisi ama aile aile gibi değil ki. Aman görmesin eşiniz

Aynen öyle nasıl davrandılar merak ettim
Hosgeldin dediler öptüler bende hosbulduk dedim. Sonra ne yemek istediğimi sordular tavsiye verdiler onların gittikleri mekanmış. Yemeğim bittiktwn sonra başka isteğim varmı diye sordular teşkkür ettim yok dedim. Sonra öksürmeye başladım zaten hastayım 15 gündür. Görümcem hemen doktor arkadaşını aradı kbb uzmanı ona sorular sordu ilaç kullanabilir mi vs diye. Oda yarın öğle arasında gelsin bakarım demiş. Onu söyledi 1de gidin diye. Ayrılırken tekrar görüştüler Allah’a emanet ol dediler bende teşekkür ederim kesenize bereket dedim herkes evine dağıldı

Aa iyi bari sevindim

İyiki gitmişsin.bende senin durumna geldim tek fark hamile degildim.gittim ve her ortamda sevdigim anlaşabildiklerimşe güldüm eglendim.görümcelerime inat eniştelerle can ciger oldum.asla ne kv ile ne görümce ile göz teması kurmadım.teker teker özür dilettim yinede mesafemi korudum.sinir oluyorlar ben onlar yokmuş gibi davranınca

git yemegini ye gel...ya boyle toplu toplu huzursuz bi sekilde toplasinca ne geciyor ellene anlamiyorum..ya da hic duymamazliktan gel bulantim var de gitmeyin

Er yada gec Niyetinin meyvesini yemege baslayacaksin. Kisa oturursunuz yemekten sonra kalkarsiniz neticede ailesi Yüz yüze gelebilecek kadar iyi olmaniz yeterli olur.

Ben de sizin gibi bir karakterim ve eşimin ailesi de benzer bir aile. Duruşunuzu beğendim taktir ettim. Şükür ki eşiniz de görüyor durumu. Demek ki sevincinizi paylaşmak için yine de bir araya gelmek istemişler. Çocuğunuzun halası amcası olacaklar istemeseniz de. eşiniz buruk olmasın ailesiyle kutlamak isteyecektir bu haberi. Birinden birinin evi olsa gitmek zor da dışarıda olduktan sonra ben olsam giderdim. Dışarıda bir yemek gibi düşünün kendinize. Seviyenizi koruyarak oturun. Çok yüz vermeyin. Kalkın gelin.

Aslinda esinizin olayin farkinda.olmasi avantajiniz. Sirf bunun hatirina bile gidilir. Cizginizi bozmayin, gidin oturun eğlenin gelin. Bazen miş gibi yapmak zorundayiz. Yeri geldiğinde işyerinde bile hiç muhabbetimiz olmayan birine katlanmak zorunda kaliyoruz. Esinizin de ailesi sonuçta.

Ömür boyu hiç görüşmemek olmaz ...bence arada namus davasi olmadikca insanlar zamanla affetmeli birbirini...torunlari da olacak illaki bir araya geleceksiniz...
Bence gidin suratsiz durmayin ama mesafenizi koruyun...onlar sormadikca konusmayin sonucta eşinizin hatri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…