- 19 Ocak 2017
- 7.360
- 21.592
- 348
- 38
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Evet o kuzeni cok fena. Çünkü daha önce eşimde gözü varmış. Bizi yakıştırıyolar ne dersin falan demiş. Eşimde ben seni kardeşim gibi görüyorum olmaz demiş. Ben bunu bilmiyordum bilsem evime asla sokmazdım. Zaten eşimde artık kabul etme sakın dedi. Yine onlara göre şekillendirmedim ama kendi kendilerine tavırlara girdiler cok cahil insanlar yaBiraz geç kalmışım, gitmişsiniz yemeğe. Bence de iyi yapmışsınız. Aranızda ne geçerse geçsin ikili ilişkilerinizi üçüncü kişilerin laflarına göre şekillendirmeyin. Eninde sonunda size patlar çünkü kabak.
Gittim canım. Yemeği yedik döndük. Abisinin evi yakındı burdan bize gidelim dedi ama ben eltimle konuşmuyorum nedense ona karşı o soğukluk gitmedi bu akşam. Bende eşime eve gidelim rahatsızım dedim. Toplamda 2saat sonra eve döndük. Normaldi her şey ne cok soğuk ne sıcak.Ne kadar sevmesen istemesende onlar eşinin ailesi. Yani şimdi sen kötü olursun gitmezsen o yemeğe. Eşin şuan sen taraftayken onlara döner aman diyim fırsat verme. Git merhaba merhaba yemeğini ye dön gel. Saygısızlık yapmadığın sürece kocan derki kendi içinde benim karıma o kadar kötü şey yaptılar ama yine büyüklük yaptı. Onlar kötü sen iyisin beynine kodlanır düşünmese bileYanlış anlaşılma olmasın git canım cicim ol içine sok demiyorum onuda yapma sakın. Mesafe candır
Evet o kuzeni cok fena. Çünkü daha önce eşimde gözü varmış. Bizi yakıştırıyolar ne dersin falan demiş. Eşimde ben seni kardeşim gibi görüyorum olmaz demiş. Ben bunu bilmiyordum bilsem evime asla sokmazdım. Zaten eşimde artık kabul etme sakın dedi. Yine onlara göre şekillendirmedim ama kendi kendilerine tavırlara girdiler cok cahil insanlar ya
Evet kuşak farkı var ama cok haset insanlar. Görümcem eşinden ayrılmış kesinlikle yargılamıyorum ama eşimi paylaşamadı cok saçma davranışları oldu, diğer görümcem her türlü imkanı var ama sağlığıyla imtihanda , eltimde her şey var ama maddiyatı kötü. Yani onlara göre biz maddiyat açısından iyiyiz sağlıklıyız eşim Yanımda her şeyimiz dört dörtlük sanıyorlar. işte neden onda var bizde yok diye bana kinleniyolar bunu da laf arasında belirtiyolar.Kuzen bayağı falso çıkmış desenize. Neyse onunla da ilişkiyi kestiğiniz iyi olmuş.
Yukarda bir üyenin dediği gibi görümceler ve eltinizle kuşak farkınız var aslında. Çatışmanız biraz da bundan. Eminim zaman içinde, siz de saygısızlık yapmadan kendinizi ezdirmeyip saydırdıkça daha da iyiye doğru yol alır. İçinizi ferah tutun, içten içe kin besleyip ruhunuza ağırlık etmeyin o insanları.
Gittim canım. Yemeği yedik döndük. Abisinin evi yakındı burdan bize gidelim dedi ama ben eltimle konuşmuyorum nedense ona karşı o soğukluk gitmedi bu akşam. Bende eşime eve gidelim rahatsızım dedim. Toplamda 2saat sonra eve döndük. Normaldi her şey ne cok soğuk ne sıcak.
Süper sözmüş kulağıma küpe yaptım bunu :) evet gerçekten çok rahatladım çünkü hamileyim Doğumda gelirlermi gelmezlermi huzursuz olurmuyum diye hep düşünüyordum. Eşim onu yalnız bırakmadığım ve surat asmadıgım için cok mutlu oldu. Aslında eşime de üzülüyorum aile bağlarına önem veren birisi ama aile aile gibi değil ki. Aman görmesin eşinizTamam şimdi hem vicdanen rahatsındır hem eşinin gözünde melek33 yaşında bir abla tavsiyesi sana. Eşinin ailesini karşınada alma koynunada İyi görün özellikle eşinin yanında. O zaman eşini kendine çevirmiş olursun Eşime yakalanmasam bari tüm foyam ortaya çıkar
Gittim canım aynen öyle yaptım kaçsam nereye kadar şimdi bide hamileyim iyi kötü çocuğumun baba tarafı olacak onlardaKendinden taviz verme asla zaten soğukluğu gitmesin öyle.ama kaçmanın bi faydası yok git bence
Aynen öyle nasıl davrandılar merak ettimGittim canım aynen öyle yaptım kaçsam nereye kadar şimdi bide hamileyim iyi kötü çocuğumun baba tarafı olacak onlarda
Hosgeldin dediler öptüler bende hosbulduk dedim. Sonra ne yemek istediğimi sordular tavsiye verdiler onların gittikleri mekanmış. Yemeğim bittiktwn sonra başka isteğim varmı diye sordular teşkkür ettim yok dedim. Sonra öksürmeye başladım zaten hastayım 15 gündür. Görümcem hemen doktor arkadaşını aradı kbb uzmanı ona sorular sordu ilaç kullanabilir mi vs diye. Oda yarın öğle arasında gelsin bakarım demiş. Onu söyledi 1de gidin diye. Ayrılırken tekrar görüştüler Allah’a emanet ol dediler bende teşekkür ederim kesenize bereket dedim herkes evine dağıldıAynen öyle nasıl davrandılar merak ettim
Aa iyi bari sevindimHosgeldin dediler öptüler bende hosbulduk dedim. Sonra ne yemek istediğimi sordular tavsiye verdiler onların gittikleri mekanmış. Yemeğim bittiktwn sonra başka isteğim varmı diye sordular teşkkür ettim yok dedim. Sonra öksürmeye başladım zaten hastayım 15 gündür. Görümcem hemen doktor arkadaşını aradı kbb uzmanı ona sorular sordu ilaç kullanabilir mi vs diye. Oda yarın öğle arasında gelsin bakarım demiş. Onu söyledi 1de gidin diye. Ayrılırken tekrar görüştüler Allah’a emanet ol dediler bende teşekkür ederim kesenize bereket dedim herkes evine dağıldı
İyiki gitmişsin.bende senin durumna geldim tek fark hamile degildim.gittim ve her ortamda sevdigim anlaşabildiklerimşe güldüm eglendim.görümcelerime inat eniştelerle can ciger oldum.asla ne kv ile ne görümce ile göz teması kurmadım.teker teker özür dilettim yinede mesafemi korudum.sinir oluyorlar ben onlar yokmuş gibi davranıncaEvet kuşak farkı var ama cok haset insanlar. Görümcem eşinden ayrılmış kesinlikle yargılamıyorum ama eşimi paylaşamadı cok saçma davranışları oldu, diğer görümcem her türlü imkanı var ama sağlığıyla imtihanda , eltimde her şey var ama maddiyatı kötü. Yani onlara göre biz maddiyat açısından iyiyiz sağlıklıyız eşim Yanımda her şeyimiz dört dörtlük sanıyorlar. işte neden onda var bizde yok diye bana kinleniyolar bunu da laf arasında belirtiyolar.
Ben de sizin gibi bir karakterim ve eşimin ailesi de benzer bir aile. Duruşunuzu beğendim taktir ettim. Şükür ki eşiniz de görüyor durumu. Demek ki sevincinizi paylaşmak için yine de bir araya gelmek istemişler. Çocuğunuzun halası amcası olacaklar istemeseniz de. eşiniz buruk olmasın ailesiyle kutlamak isteyecektir bu haberi. Birinden birinin evi olsa gitmek zor da dışarıda olduktan sonra ben olsam giderdim. Dışarıda bir yemek gibi düşünün kendinize. Seviyenizi koruyarak oturun. Çok yüz vermeyin. Kalkın gelin.Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 2 görümcem 1 eltim var. Ben 25 yaşındayım onlar 40 küsur yaşlarda. Çok tuhaf insanlar. Yönetmeyi, dediklerini yaptırmayı, ilgiyi pohpohlanmayı çok seviyorlar. Bende tam tersi. Kararlarıma saygı duyulmasını isterim , karışılmasından hoşlanmam ve yalakalık yapmayı asla sevmem.
Neyse bu üçlü ben evlendim beni bir türlü kabullenemedi. Sürekli saçma sapan sebeplerden laf soktular. Eşim onların her işine koştuğu için ilgi bölündü o yüzden beni sevmediler. Sürekli yalan dolan arkamdan yapılan dedikodular.. ( görümcemin kuzeniyle arası bozulmuş kız bana her şeyi anlatmıştı )
ben yine de çizgimi bozmadım. Onları yok saydım. Adlarını dahi anmadım. Eşimle mutluyuz ve oda her şeyin farkında olduğundan beni görüşmek konusunda hiç zorlamadı. Görüşmek istemiyorum dedim saygı duydu. Çünkü öncesinde onlar kendi kendilerine küsmüşlerdi. Bende üstelemedim kabuğuma çekildim. dört ay oldu.
Asıl konuya geliyorum. Ben 3 aylık hamileyim. Ve etrafa yeni söyledik. Dün eşimin ablası aradı ve ailecek yemeğe çıkmak istediğini söyledi. Biz iki gün şehir dışında olacağız. Gününü de bize göre ayarlamışlar. Eltim görümcelerim anne baba ve biz. Ben gidip gitmemek konusunda çok kararsızım. Yaptıklarını hazmedebilmiş değilim. Bi soğukluk var ve yapım gereği hemen geçemiyorum. Sizce o yemeğe gitmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?