Siz olsanız o yemeğe gidermiydiniz?

Arkadaşlar güzel yorumlarınız tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Gitmek istemiyorum bunu da eşim fark etti. “ herkes eşli olacak sende beni yalnız bırakma “ dedi. Zaten restaurantta ne kadar oturacağız dedi. Benimle konuşmuyorlar ben strese girmek istemiyorum dedim konuşacaklar seninle kendini germe dedi. Birazda mahsundu onun hatırına gideceğim. Ama çok gerildim elimde değil napıcam ilk karşılaşmada hiç bilmiyorum

ay çok merak ettim bizi de bilgilendir bari.

Ben olsam sirf esimle mutluluk pozlari vermeye giderdim.Beni kim sinir ettiyse de uzerine dogru kusar gibi yapardim ayy hamileyim yaaNeyse is bana kalmasin sen git ufak bir gosteri yap gel

Ben olsam sirf esimle mutluluk pozlari vermeye giderdim.Beni kim sinir ettiyse de uzerine dogru kusar gibi yapardim ayy hamileyim yaaNeyse is bana kalmasin sen git ufak bir gosteri yap gel
Yuksrda yazdım eşimin hatırına gidicem ama çok cok cok gerginim. Hahah cok tatlısınız öyle yapayım güzel fikir :)

ilk karşılaşınca herkese iyi akşamlar dersiniz usülen öpersiniz
gerektiği kadar konuşursunuz tripli olmadan yeter
eşinizle de iyi olun da çatlayıp patlasınlar :)

ilk karşılaşınca herkese iyi akşamlar dersiniz usülen öpersiniz
gerektiği kadar konuşursunuz tripli olmadan yeter
eşinizle de iyi olun da çatlayıp patlasınlar :)
İşte o usulen öpme kısmı beni cok düşündürüyo sanki gurursuz gibi biz o kadar şey yaptık bizi öptü :) aman ben çok takıyorum dediğiniz gibi usulen adı üstünde :))

İşte o usulen öpme kısmı beni cok düşündürüyo sanki gurursuz gibi biz o kadar şey yaptık bizi öptü :) aman ben çok takıyorum dediğiniz gibi usulen adı üstünde :))
sırf eşinizin hatrına
anlıyorum sizi ben olsam bende gerilirim
anne baba ile aranız nasıl eğer iyiyse onların elini de öpün güzelce konuşun edin
diğerlerine usülen yeter

sırf eşinizin hatrına
anlıyorum sizi ben olsam bende gerilirim
anne baba ile aranız nasıl eğer iyiyse onların elini de öpün güzelce konuşun edin
diğerlerine usülen yeter
Anne babasıyla hiç problemimiz olmadı yaşlı kendi halinde insanlar. Belki onlarda beni soğuk buldu ama hiç hissettirmediler muhabbetimiz saygı çerçevesinde iyidir :) teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım inşallah zaman çabucak geçer :)

Evet arkadaşlar şimdi eve geldik. Toplamda onlarla 2 saat geçirmiş oldum. Görümcemler hosgeldin dediler laf attılar birkaç kez. Bende duruma göre konuştum. Ne cok iyiydik ne de buz gibi

U Usaklibirkiz Bence en iyisini yapmışsınız, 10 sayfayı da okumadım, daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ancak bu insanlarla sizin aranızda 15 küsür yaş varmış. Farklı jenerasyondansınız, biraz daha zorlasak anneniz olabilirlermiş. Görünce,elti vs denince yine kendi problemli olanlar negatif konuşmuş ama bu insanlar sizden epey büyük oldukları için eski usül düşünüp davranmaları normal. Siz mesafeli olun ama saygısızlaşmayın, eşinizle seyrekçe görüşün.

Haklısınız. Aynı cümleyi bende eşime kurmuştum yani annem olabilecek yaştalar neden benimle zıtlaşıyolar diye. Gayet mesafe durdum bu akşam ne cok samimiydim ne de cok ketum. Zaten en son 4 ay önce görmüştüm :) eşimde huylarını bildiğinden pek görüştürme taraftarı değil :)

E
Evet arkadaşlar şimdi eve geldik. Toplamda onlarla 2 saat geçirmiş oldum. Görümcemler hosgeldin dediler laf attılar birkaç kez. Bende duruma göre konuştum. Ne cok iyiydik ne de buz gibi
En iyisini yapmış siniz akraba sonuç ta eş ailesi kesip atamazsın

Aranızda bazı şeyler yaşanmış olabilir ama ben olsam bu kuzenin iyi niyetine asla güvenmezdim. Belki 3ü 5 yaparak anlattı size bu ihtimali de düşünün. Laf taşıyan birine ne kadar güvenilebilir ki?

Yemek konusunda bir adım atıp gidin derim ben. Ama mesafenizi koruyun. Eşinizle de anlaşır çok uzun kalmazsınız. Belli olmaz belki bu yemek bazı anlaşmazlıkların sonu olur.

Biraz geç kalmışım, gitmişsiniz yemeğe. Bence de iyi yapmışsınız. Aranızda ne geçerse geçsin ikili ilişkilerinizi üçüncü kişilerin laflarına göre şekillendirmeyin. Eninde sonunda size patlar çünkü kabak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…