- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Zoruma gitti. Ben kına nikah dügün hamilelikte gıttım kac kez. Dogurdu gıttım. Sadece bır nıkahKayınvalidesinin lafına da sevdiği bir arkadaşı için katlansın ya bi zahmet.
Haklısın valla ben de olsam şuan soğurdum.
Gelmezse bidaha gitmeyi düşünmüyorum evine.Sizce? Ne diyeyim. Gel falan dedim. O mesajlarıma cevap atmadı.Ben olsam mesafe koyardim sanırım
Hep siz fedakarlık yapmışsınız her aninda yaninda olup da siz yaninizda isterken cocuklari öne surmesi bence bahane. Isteyen çözüm arar, istemeyen bahane sunarmış.
Evet ama hep geleceğim diyordu bana. Virüs dese böyle kırılmam.Onun bahanesi başkaBelki virüsten dolayı bahane ediyor bunu? Sonuçta iki küçük çocuğu var, evet özel gününüzde yanınızda olması gerekir yakın arkadaşınız ama normal bir dönemde değiliz. Bir metroya binip gelecek diyorsunuz da bu virüste ben şahsen çook mecbur kalmadıkça toplu taşıma kullanmam. Ne kendimi ne çocuklarımı riske atamam. Bu dönemde kına/düğün/nikah yapanlar da daha anlayışlı olup fazla beklentiye girmemeli bence.
Hayır 1haftalıgına bile çocugu bırakıyor. Kocası evde nıkaha gelecegını bılıyor. İstese ona da bırakır. Kocasının akrabalarına bırakır. Gezmeye gıderken bırakıyor. Mesajlarıma cevap attı ama nıkaha gel falan dedıklerını yazmadı sadeceCanım mesajına cevap atmadıysa demek ki evde daha kıyametler kopuyor ve ya cani cok sıkkın kavga ettiği için. Hemen kötü düşünmeyelim. O kadar yakınmışsınız sonuçta
Ama isteyen gercekten gelir nikah dedigin kaç saatlik iş bıraksın birilerine acaba kaynanası ile de mi arası bozuk ki..
En fazla 1saat ve gercekten ulaşımı kolay. Kocası 1bucuk saat bakacak çocuklaraCanım mesajına cevap atmadıysa demek ki evde daha kıyametler kopuyor ve ya cani cok sıkkın kavga ettiği için. Hemen kötü düşünmeyelim. O kadar yakınmışsınız sonuçta
Ama isteyen gercekten gelir nikah dedigin kaç saatlik iş bıraksın birilerine acaba kaynanası ile de mi arası bozuk ki..
Canım korona dan dolayı gelmek istemiyor olabilir evet bence de bu aklima gelmemiştiEn fazla 1saat ve gercekten ulaşımı kolay. Kocası 1bucuk saat bakacak çocuklara
Yok yok degil. Korono dan bu kadar korksa İstanbuldan aılesı geldı kaldı bunlarda.Gelmek istemıyor bence.korona olsa söylerdıKoronadan gelmek istemiyor olabilir mi?
Yok ondan degil. Koronadan çok korktugunu düşünmüyorum ben.Canım korona dan dolayı gelmek istemiyor olabilir evet bence de bu aklima gelmemişti
Evet ama hep geleceğim diyordu bana. Virüs dese böyle kırılmam.Onun bahanesi başka
Evet kaç aydır gelecegim diyordu. Hep çocuk bahane ben gıdıyorum da. Taa bı kız arkadaşına gıtmıs oturmaya. Aşırı uzak 2saat mesafede. Hep ben fedakarım gel falan dıyor oturmaya. Ben bekarım o evlı cocuklu. Ne bileyim. Kırıldım açıkcasıArkadasınınkı bahane. Koronadan gelmek istemese korona var cıkmıyorum biliyorsun der hediyeni ona gittıgınde verirdi. Onunki gelmek istememek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?