Siz olsanız tepkiniz nolurdu?

Evet ama gercekten istese kaynana akrabaya falan bırakırdı. Ulaşım kolay. Gelse oo adı bırsey demez. Kocası da tanıyor beni

Gelmek istese sana da gelirdi oturmaya iki saatlik yola gıtmıs. Yanlıs anlama ama sen onun canı sıkılınca vakıt gecırdıgı ideal birisin sadece. O kadar.. Coluk cocugun yok, alıp cantanı gidiyorsun. Senı cok onemsese kocamla tartısrık bahanesi olmazdı, bır hafta cocukların bırakıp gittıgını soyluyor sun alt tarafı bir saat bırakacak.

Gelmezse bidaha gitmeyi düşünmüyorum evine.Sizce? Ne diyeyim. Gel falan dedim. O mesajlarıma cevap atmadı.
Ben de arkadasima giderdim bana çağırdığımda sen gel deyip kocasını bahane ederdi ben de arkadaşlığı kestim
Başkası da geleceğim diye kac kez soz verip gelmedi sonra ailem izin vermiyor dedi
Ben bahane olarak görüyorum bazi seyleri, ben herkese kosarken yapılan fedakarlik görülmüyor üstüne somuruluyorsa o arkadasi cok sevsem de bitirirdim. Hersey karşılıklı, tek taraflı anlayış karsi tarafı anlayissiz yapar

ayni şeyi yaşadım mesafe koydum kirginligimi anlar diye..
hanimefendi özür yerine ben konusmadim diye sosyal medyada her yerden silmiş..
bende bi güzel döşedim çıkardım hayatimdan..

Belki siz takı taktiysaniz o da takmak durumunda olacagini düşünmüş olabilir. Maddi acıdan da bu ara müsait değilse bu yüzden gelmek istemiyor olabilir.

Bunun dışında hastalığı unutmadınız değil mi ? Hadi nikah bir nebze sakin olur ama yapacağınız kınada kimse hastalık kapmak istemez.

ayni şeyi yaşadım mesafe koydum kirginligimi anlar diye..
hanimefendi özür yerine ben konusmadim diye sosyal medyada her yerden silmiş..
bende bi güzel döşedim çıkardım hayatimdan..
Yaa hayır haksız mıyım. Korona falan bahane degil. Kocası çocuga bakmazmış.isteyınce bırakıp kocasına gıdıyo evden. Gelmezse gerçekten güzel mesafe koyacağım ona

Kına en fazla 10 kısı olacak. Kımse gelmeyecek.yok takıdan degıl. Ben o zaman takamadım ona. Hem söylerdi o takı olsa. Korona olsa gene söylerdi.

Yaptıklarını karşılık bekleyerek yaptığın için mazaret kabul edemiyorsun. Sence bu gerçek arkadaşlık mı?

Çok haklısınız.İsteyince çocugu kaynanaya bırakıyor.Yaa taa çocukluktan beri babamı bahane ettı ben gıttım. Hep ben gıdıyorum. Evlendı gene ben gıdıyorum.Ben herseyını kosuyorum.Benim bugüne kadar böyle şeyim olmadı. Hadi söze falan gelmedi.Dügün olsa onada gelmeyecekti. Ama bıdaha onun yanına gıtmıycem ben. Siz olsanız ne dersınız böyle birine

Virüsten dolayı hiçbir yere çıkmıyorsa eyvallah, ama tatil tatil gezip, arkadaş toplantılarına katılıp, alın günlerinde kısır yeyip, çarşılarda gezip de nikahıma gelmiyorsa, bu araya mesafe koymak için geçerli bir sebeptir.
Bir de altın çok pahalı.

Çok haklısın gerçekten. Gerçek arkadaşlık böyle olmaz.Ben haftaya oturmaya gidecektim ama gitmiyecegim.Çünkü hep ben gidiyorum. İsteyince kocaya falan bırakıyor çocugu.Ki evli o kız arkadaşına gittigini duyunca çok şaşırdım.Çagirmıycam başka da ısrar etmeyeceğim. Ama bıdaha gıtmıycem ona

Yaa hayır haksız mıyım. Korona falan bahane degil. Kocası çocuga bakmazmış.isteyınce bırakıp kocasına gıdıyo evden. Gelmezse gerçekten güzel mesafe koyacağım ona

aynen..
benim ark kocayi takmaz baska arklari ile istanbul disina cikar gezmeye gider..7 duraklik mesafeyi bahane etti uzakmis kocasi izin vermemiş.
bahane yani..
zaten hep en değer verdiklerimiz sırt çevirir..ben o kişinin yokluğuna alıştım bitti gitti..
sizde cok onemsemeyin..yol arkadasliginiz bu kadarmış.

Takıdan degıl ben de ona takmadım. Normalde evden pek cıkmaz. Korona bahane degıl eminim ben buna

Hayır karşılık beklemedim hiç.Sadece şahit olacagız diye söz verdik zamanında. Şimdi bahane yapıyor
Sana bi tavsiye, kimseden birşey bekleme en yakın arkadaşın bile olsa ben yaptım o da bana yapar aynısını diye düşünme, daha az üzülürsün tecrübeyle sabittir.

Yok yok degil. Korono dan bu kadar korksa İstanbuldan aılesı geldı kaldı bunlarda.Gelmek istemıyor bence.korona olsa söylerdı
Böyle bir dönemde insana kalabalığa karışsın diye baskı yapılmazki. Uzaktan tanıdığım birinin nikahında virüs çıktı gelin ve damadın yeğeni ve birsürü aile büyüğü nikahta kaptı minicik çocuk helak oldu bu illetten. Ben de gitmem şu an kimsenin düğününe. Ama açık açık da söylerdim. Kendi ailen ile görüşmek başka nikaha düğüne gitmek başka risk açısından. Belki arkadaşınızın eşi hassas davranıyordur kalabalığa girmek konusunda ve sizin nikah konusu üzerine kavga etmişlerdir?

Zaten sadece msjda arada konuşuruz. O kadar. Yüzyüze görüşmek için evine gıtmem gerek onun illa.Kocasını da tanıyorum. İstese Kocasıyla gelirdi.Artık gel dıye ısrar etmıycem ama gelmezse de gercekten güzel mesafeyi hak ettı

Vefasiz derim, gerçek dost degilmis derim.

Sana bi tavsiye, kimseden birşey bekleme en yakın arkadaşın bile olsa ben yaptım o da bana yapar aynısını diye düşünme, daha az üzülürsün tecrübeyle sabittir.
Evet evet. Bugune kadar hep gıden benım evıne. Her gununde koşan ben. İlk kez birşeyıme gelecekti. İsteyince kaynana dogum gunlerı e gıdıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…