Siz olsanız tepkiniz nolurdu?

Hayır nıkah konusu degıl. Kavga her zamanki kavgaları onların. Yok avmye falan giderler gezerler. Koronayı cok takmıyor. Korona olsa söyler. Evıme gelır. Ama evıme de gelmez o

En guzelını yaparsın

Kocasıyla kavga etse de birlikte gelebilirler, sonuçta yakın arkadaşın nikahı bu ve bir kere olacak bişey(umarım sjdjfjş)
Siz eşini de davet ettiniz dimi? Yarım saat duracaklar maksimum, arabayla veya taksiyle gelip hediyelerini verip bitince dönerler, virüsle falan alakası yok bence durumun. Kendini zora sokmak istemiyor arkadaşınız.
küstüğünüzü belli edin, mesajlarına dönmeyin, ararsa açmayın veya soğuk konuşun. Bin tane işiniz vardır zaten onu pışpışlamaya vaktiniz olduğunu sanmıyorum şuan.
Evine gitmezsiniz, ama o tıpış tıpış gelir sizin evinize. Sonrası size kalmış ama ben olsam soğuyup uzaklaşırdım bu meselenin üstüne.

Ben butun ilişiğimi keserdım.

Anlayışlı bir eşe ve eş ailesine sahip olmaya bilir bunun için yapılabilecek birşey yok. Kendi annesi yakın ise çocukları bırakıp gelebilir. Görevini tamamlar çıkar. Olanak var da Gelmiyor ise bundan eminseniz Bence Bağlarını kopart bitsin.

Öyle öyle.ben kocasıyla gelır dıye bekliyordum. Davetiye goturmeye hem oturmaya gidecektim pazartesi ama vazgectım. Bundan sonra sıcaklık beklemesin. Yok bı akrabalarının olsa giderlerdi.çocuk falan bahane. Bekarken hep kilom var falan bırseyler bahane eder evden cıkmaz ben gıderdım. Şimdiki bahane çocuk. Çocukla sıcakta gezmeye gittiler gıdıyorlar. Ulaşım kolay gelmelerine. Kesin gelır diyordum şok etti

Soruna sorunla yaklaşan insanlarla asla iletişim kurmamak en iyi çözüm.

Tabıkı var. Ya eşine bak dese hayır demez bakar adam. Tanıyorum eşini.Çocukları bırakıp eşine gezmeye falan gidiyor. Koronadan bahane.Gelmesin gel demiycem bidaha. Ulaşımda kolay cidden ayıp etti.

Davetiye vermediyseniz verin kapıdan, mutlaka bekliyorum diyin sakın içeri girmeyin. Hatta kocası evdeyken götürün mümkünse. Kopartacaksanız ondan sonra kopartın, sonra size “davetiye bile getirmedin ki sen istemiyodun gelmemizi” demesin :)

Hayır nıkah konusu degıl. Kavga her zamanki kavgaları onların. Yok avmye falan giderler gezerler. Koronayı cok takmıyor. Korona olsa söyler. Evıme gelır. Ama evıme de gelmez o
Avm ye gidiyorsa korona korkusundan değildir haklısınız. Boşverin siz mutluluğunuzu paylaşmak isteyen insanlarla geçirin güzel gününüzü. Güzel hatırlamak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz buna engel olacak şeylere ve kişilere kafanızı yormayın. Korona konusu dışında, arkadaşının düğün davetine sevinip bu günleri anı biriktirmek arkadaşlığını pekiştirmek için fırsat olarak görmeyen insandan hayır gelmez bence.

Evi çokk uzak çokk. Yani gitsem 10 saat bırakmaz beni.

Tabii ki. Bir de arkadaşına gidebilmiş çocuklarına rağmen. Çocuklarını o zaman kaynanasına veya kocasına bırakmadıysa, leyleklere mi bırakmış?
Kaynanaya bırakmama sebebi, şimdi nereye gidiyor diye buna laf edermişte. Kadın sessiz. Bıraksa kadın sevınır torunları geldı dıye

Öyle yani kınama sadece arkadaş kardeş falan gelecek. Maksimum 10 kışı olacagız. Hadı ona gelmıycek akşam dıye de. Ee kına gunduz. Ulaşım kolay 20 dk.. Evıne yakın metro. Nıkah salonu da metrodan ınınce cok yakın.Ben emınım kı benım ılerde cocugum olsa ne görmeye gelır ne Baska seyıme. Bende ona dedım bıdaha bırseyıne gelmıycem dıye. Bıda yazarsa bıda senın yanına gelmıycem dıycem

Annesıgıl yenı İstanbuldan geldı. Bunlarda kaldı kaç hafta. Sadece bahane yapıyor.Ama artık görür mesafeyı

Tabıkı var. Ya eşine bak dese hayır demez bakar adam. Tanıyorum eşini.Çocukları bırakıp eşine gezmeye falan gidiyor. Koronadan bahane.Gelmesin gel demiycem bidaha. Ulaşımda kolay cidden ayıp etti.
Yak limanı olsun bitsin sana değer vermeye üzüm çöpü. Bile verme.

Hayır istese kaynanaya falan bırakır. Eger gelmezse bidaha evine falan gitmeyeceğim
Öyle benim arkadaşım da nikahima gelmedi .neymiş kuzeninin sevgilisinin doğum günü için işten izin almış benim için alabilirmiymis alamazmis tüh müs. Ben onunkine sular filan kesildi saçımın kiriyle kalktım gittim bahanesi yok diye. Nisanligini secerken de yanindaydim.
Sonra baktım başka arkadaşınin sözü için taa kendi sehrinden başka şehre gitmişti. İsteyince nasıl oluyormuş ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…