Siz olsanız tepkiniz nolurdu?

Öyle benim arkadaşım da nikahima gelmedi .neymiş kuzeninin sevgilisinin doğum günü için işten izin almış benim için alabilirmiymis alamazmis tüh müs. Ben onunkine sular filan kesildi saçımın kiriyle kalktım gittim bahanesi yok diye. Nisanligini secerken de yanindaydim.
Sonra baktım başka arkadaşınin sözü için taa kendi sehrinden başka şehre gitmişti. İsteyince nasıl oluyormuş ama....
Kesinlikle bahane.Yok ısrar falan etmiycem. Muabbeti kesecegim onunla.Hep ben hep ben insan sıkılıyor yani. Taa buranın şehir dışı gıbı uzak ilçesi var. Kız arkadaşına oraya gıtti oturmaya. Ne bılım vefasız cıktı. Ben nısanlıma falan diyordum şahit olacak. Benım boynumun borcu diyordu arkadasım. Ama Allah büyük. İlla cagırcak gel oturalım diye gelemem diycem

Kesinlikle bahane.Yok ısrar falan etmiycem. Muabbeti kesecegim onunla.Hep ben hep ben insan sıkılıyor yani. Taa buranın şehir dışı gıbı uzak ilçesi var. Kız arkadaşına oraya gıtti oturmaya. Ne bılım vefasız cıktı. Ben nısanlıma falan diyordum şahit olacak. Benım boynumun borcu diyordu arkadasım. Ama Allah büyük. İlla cagırcak gel oturalım diye gelemem diycem
Kendinizi yoldurmayin yollarınız ayrı.hangi sehirdesiniz ben gelem🤣arkadaşınızın yerine göz koydum 😜
Mutluluklar.

Kendinizi yoldurmayin yollarınız ayrı.hangi sehirdesiniz ben gelem🤣arkadaşınızın yerine göz koydum 😜
Mutluluklar.
Hahha çok sagolun. İzmirdeyim😅Aman sinir oldum Vala sinirden başıma agrı girdi.Buna da bahane bulduysa pesss. Ama kardeşim diyordu o gelmez diye. Bıda giderım beklesın o

Hahha çok sagolun. İzmirdeyim😅Aman sinir oldum Vala sinirden başıma agrı girdi.Buna da bahane bulduysa pesss. Ama kardeşim diyordu o gelmez diye. Bıda giderım beklesın o
Şaka yapıyorsun.bende izmirdenim karşıyaka .
Çok tebrik ederim çok mutlu olun o güne kusursuz hazırlanın lütfen 🙏zaten nikah sahidiniz daha özel biri olmalıydı

Şaka yapıyorsun.bende izmirdenim karşıyaka .
Çok tebrik ederim çok mutlu olun o güne kusursuz hazırlanın lütfen 🙏zaten nikah sahidiniz daha özel biri olmalıydı
Çok teşekkürler.Arkadaşım şirinyerde oturuyor. Torbalıdaki arkadasın bıle gıtmıs. Duyunca sasırmıstım. Bayraklıda nıkah. İzbanla zaten 20 dk hadi taş çatlasın 30 dakika. Evıne ızban yakın. Neyse keyfi bılır. Buraya kadarmış arkadaşlık.

Çok teşekkürler.Arkadaşım şirinyerde oturuyor. Torbalıdaki arkadasın bıle gıtmıs. Duyunca sasırmıstım. Bayraklıda nıkah. İzbanla zaten 20 dk hadi taş çatlasın 30 dakika. Evıne ızban yakın. Neyse keyfi bılır. Buraya kadarmış arkadaşlık.
Vallaha kalkar gelirim ha bayraklı diyor bana 🤣aha şurası

Belki virüsten dolayı bahane ediyor bunu? Sonuçta iki küçük çocuğu var, evet özel gününüzde yanınızda olması gerekir yakın arkadaşınız ama normal bir dönemde değiliz. Bir metroya binip gelecek diyorsunuz da bu virüste ben şahsen çook mecbur kalmadıkça toplu taşıma kullanmam. Ne kendimi ne çocuklarımı riske atamam. Bu dönemde kına/düğün/nikah yapanlar da daha anlayışlı olup fazla beklentiye girmemeli bence.
Bu yoruma aynen katılıyorum. Yani normal bir zaman olsa haklısınız ama gerçekten Kina/düğün/nikah bu virüs döneminde çok tehlikeli, böyle yayılıyor bu virüs. Bu dönemde böyle beklentilere girmemek lazım.

Sen onu değil o arkadaşını kaybetmiş oluyor. Çünkü seninki arkadaşlık..... onun varlığı hiç biseymis.

Bu yoruma aynen katılıyorum. Yani normal bir zaman olsa haklısınız ama gerçekten Kina/düğün/nikah bu virüs döneminde çok tehlikeli, böyle yayılıyor bu virüs. Bu dönemde böyle beklentilere girmemek lazım.
Gideceği yerlere gidiyormuş çocuklarını bırakıp. Nikaha gelince mi koronaya dikkat eden biri haline geliyor 😑

Gideceği yerlere gidiyormuş çocuklarını bırakıp. Nikaha gelince mi koronaya dikkat eden biri haline geliyor 😑
Bunu açıkladım az önce, gittiğiniz yeri, gittğiniz insanları seçer, uzak durur ve mümkün mertebe önlemli yaşarsınız.
Ama düğün ve topluluklar öyle değil.

Bunu açıkladım az önce, gittiğiniz yeri, gittğiniz insanları seçer, uzak durur ve mümkün mertebe önlemli yaşarsınız.
Ama düğün ve topluluklar öyle değil.
Arkadaşını çok önemsiyorsa gelir nikah şahitliğini yapar .kusura bakma arkadaşım koronadan korkuyorum seeni onemsedigim için bunu görev bildim görevimi yapmak için geldim gidicem der gider. Diye düşünüyorum 😑

Arkadaşını çok önemsiyorsa gelir nikah şahitliğini yapar .kusura bakma arkadaşım koronadan korkuyorum seeni onemsedigim için bunu görev bildim görevimi yapmak için geldim gidicem der gider. Diye düşünüyorum 😑
Zaten gelse şahıt olsa bırakıp gıtse bırsey demem ben. Bızde maske takacagız kımseye yaklasmayacagız. Onun bahanesi çocuk. O cocuklar buyuyunce ne bahane edecek bakalım

Yoo ailesine. Tabıkı eşli. Ama o tek gelırım dıyodu. Çocuga bakar o dıyordu.
Aynı sizin arkadaşınız gibi benim de her şeyimde yanımda olan bir çocukluk arkadaşım, aile dostumuzun kızı vardı.
Bilinçli gitmedim çünkü beni tek davet etti.
Ben evli ve çocuklu kadınım.
Böyle organizasyonlara davetim ancak eşli olur.
Arkadaşıma da bahane uydurdum, düğün günü de nikahına el gibi gittim geldim.
Eşime karşı yapılan saygısızlığa tahammül edemem, keza kendi öz halam da benzer bir şey yaptı, onu da sildim attım senelerdir görüşmem.
Özür diledi geldi etti ama nafile.
Çok sevdiğimden değil, bana yapılsa dünyayı yakarım, aynı şey eşime de geçerli.
O adam hala resmi olarak kocam ise, aynı evde yaşıyorsak herkes haddini bilmeli.

O sebeple sordum, farkında olmadan öyle tek mi davet ettiniz de ona gücendi diye.
Olabiliyor öyle karışıklıklar, yorgunluktan ya da ince düşünmemekten de.

Her yere gidiyormuş evet, haklısınız galiba.
Ben kendi açımdan anlattım, ablamın nikahı olsa inanın gitmem diyerek, iki çocuk var evde.
Ama arkadaşı öyle dikkat eden biri değilmiş.
İşine gelmeyece koronacı tayfa bunlar😂

Bir de şu tipler türedi ‘ay korona eve misafir davet etmiyorum’ deyip, çağrılan her eve damlayan😂😂😂

Back
X