• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız uzatır mısınız

Çocukmusunuz ?boşan bencede adam neşeli şen şakrak şaka yapmış !!saçın makyajın gerçekten, eğlenmek kahkalara boğulmaktan sevdiğinle daha mı önemli? K*kaya çeviren sen olmuşsun uzatıp üstelik. Bizim eşimle birbirmize yaptığımız şakaları bilsen saçına makyajına su değdi diye çocuk gibi ağlamazsın şükredersin🤣 biraz donuk ve alıngansın galiba neşelenmen lazım acıl enerci bacım enerci... 3 günlük dünya illa sevdiğin hastalanması elden ayaktan düşmesi mi gerekir şuanki halinize şükretmek birbirnize kenetlenmek için.. ah ah sizinkisi heves walla böyle aşk sevgi olmaz.
abla bakın o benden de beter zamanın da az trip küsme çekmedim ama bağrılmayı hak etmedim

Merhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
İşte bu da sinirlendi ona bir şey olursa çok kızarım falan dedi bende bağırmaya başladım asıl kızması gereken benim şakayı kaka yaptın falan dedim.
Onun saçma sapan siniri beni kızdırdı aradan biraz zaman geçince işte geldi ya benimle hazırlanıp kalkar gelirsin ya da ben giderim geldiğimde seni görmeyeyim dedi, tabi boş laf daha önceden de aynısını yapmıştı.
Bende hazırlandım makyajım dağılmıştı çıkardım falan sinirden, giderken yolda dedim makyaj malzemesi almam lazım bir AVM'de dur.
Gittik AVM ye işim bitti hediye almış bu sıra etkinliğe de gittik ama ben onun yaptıklarını hazmedemiyorum. Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı doğum günümde çok kötü kavga etmiştik ben gitmek istedim o tuttu falan ne zaman güzel bir şey olsa böyle oluyor zehir ediyor bende ondan hırsımı alamıyorum. Bazen vuruyorum zarar veriyorum ama yok bıktım artık tüm heveslerimi zehir ediyor. Bir yere götürcek olur başıma kakar bide ben mutlu olmayı bilmiyormuşum ne yapılsa mutsuzmuşum.
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
daha iyisi gelir mi derken neden illa biri gelmeli ki?? rahatınız yerinde ama sürekli şikayet ettiğiniz biriyle birliktesiniz. bence ettiğiniz kavgalarda çok çocukça ikinizde henüz belli bir olgunluğa gelmeden evlenmişsiniz. ya ikinizden biri geri adım atacak hep alttan alacak ki bu çok zor. bu şekilde çok yıpranır bu ilişki saygı filan kalmaz aranızda en doğrusu gerçekten boşanmanız.

abla bakın o benden de beter zamanın da az trip küsme çekmedim ama bağrılmayı hak etmedim
Üff bağırdı geldi geçti sende ona bağırdın ödeştiniz nedir yani bu insanlar birbirlerine şaka yapmasın bi söz söylemesin ne olcak peki. Yani açıkca diyorum anlaşamıyosanız elbette en güzeli yolları ayırmak. Evli olduğunuzun farkına varmamışsınız daha gideceğiniz çok yol varda hayırlısı

bilmiyorum oldu işte ilk ilişki ondan muhtemelen sorun çamaşır suyu değil onun bağırması ayrıca ben onun ne triplerini çektim
İkinizde hatalısınız ve aslında evlenmemesi gereken bir çift evlenmiş.
Eşiniz her şeyi uzatan tripli bir ergen, siz geçmişi unutamayan birisiniz, tripli bir ergenle geçmişi unutamayan biri bir arada olursa sulu şakalar olur.

daha iyisi gelir mi derken neden illa biri gelmeli ki?? rahatınız yerinde ama sürekli şikayet ettiğiniz biriyle birliktesiniz. bence ettiğiniz kavgalarda çok çocukça ikinizde henüz belli bir olgunluğa gelmeden evlenmişsiniz. ya ikinizden biri geri adım atacak hep alttan alacak ki bu çok zor. bu şekilde çok yıpranır bu ilişki saygı filan kalmaz aranızda en doğrusu gerçekten boşanmanız.
hayır illa biri olmalı diye bir şey yok ama bir gün anne olmak isteyebilirim evet biraz öyle oluyor boşansak pişman olur muyum bilmiyorum güzel günler de oluyor

Üff bağırdı geldi geçti sende ona bağırdın ödeştiniz nedir yani bu insanlar birbirlerine şaka yapmasın bi söz söylemesin ne olcak peki. Yani açıkca diyorum anlaşamıyosanız elbette en güzeli yolları ayırmak. Evli olduğunuzun farkına varmamışsınız daha gideceğiniz çok yol varda hayırlısı
biz sürekli böyleyiz ama bende onu çok çektim zamanında

hayır illa biri olmalı diye bir şey yok ama bir gün anne olmak isteyebilirim evet biraz öyle oluyor boşansak pişman olur muyum bilmiyorum güzel günler de oluyor
biz yeni evliyken çok tartışırdık bende o zamanlar boşansam mı niye düşünürdüm ara sıra yalan değil. biri bana bir evlilik 5 yıl sonra tam anlamıyla oturur ondan sonra korkma demişti bizde öyle oldu gerçekten de. yani şöyle söyleyeyim 2 yılı 5 yılı yok evlilik zamanla oturuyor ama saygıyı kaybetmemek lazım. sende ufak tefek şeylere trip atma eşinle konuşarak çöz meseleleri vurarak değil. evliliğin için özveri göster karşındaki de senden örnek alsın bilmiyorsa. mesela demişsin kahvaltı için kavga ettik sen hazırla bir dahakine ona hazırlat. bunun için kavga çıkarmayın. madem boşanma olmayacak bir de böyle dene bakalım

Hazırlanmışım saç makyaj yapmışım, eşim yüzüne su atsa saçımı makyajımı bozsa deliririm.
O etkinliğe de gitmem.

Birbirinizle konuşup: kendinize değer katın, biraz olgunlaşın.

Hazırlanmışım saç makyaj yapmışım, eşim yüzüne su atsa saçımı makyajımı bozsa deliririm.
O etkinliğe de gitmem.

Birbirinizle konuşup: kendinize değer katın, biraz olgunla
işte sonunda biri bana katıldı ama gitmesem daha da büyürdü ayrıca kaç gündür bekliyorum bunu siz gitmeyince eşiniz umursamıyorsa şanslısınız ama gerçi hep ben hatalıyım kıymet bilmiyorum

Merhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
İşte bu da sinirlendi ona bir şey olursa çok kızarım falan dedi bende bağırmaya başladım asıl kızması gereken benim şakayı kaka yaptın falan dedim.
Onun saçma sapan siniri beni kızdırdı aradan biraz zaman geçince işte geldi ya benimle hazırlanıp kalkar gelirsin ya da ben giderim geldiğimde seni görmeyeyim dedi, tabi boş laf daha önceden de aynısını yapmıştı.
Bende hazırlandım makyajım dağılmıştı çıkardım falan sinirden, giderken yolda dedim makyaj malzemesi almam lazım bir AVM'de dur.
Gittik AVM ye işim bitti hediye almış bu sıra etkinliğe de gittik ama ben onun yaptıklarını hazmedemiyorum. Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı doğum günümde çok kötü kavga etmiştik ben gitmek istedim o tuttu falan ne zaman güzel bir şey olsa böyle oluyor zehir ediyor bende ondan hırsımı alamıyorum. Bazen vuruyorum zarar veriyorum ama yok bıktım artık tüm heveslerimi zehir ediyor. Bir yere götürcek olur başıma kakar bide ben mutlu olmayı bilmiyormuşum ne yapılsa mutsuzmuşum.
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Anlattıkların normal değil bir evlilik nasıl başlarsa öyle gider
Ya çift terapisi alın
Ya da geç olmadan herkes kendi yoluna baksın.

Bence ikinizin de beyni kaosa kavgaya alışık. Güzel bir olayı kaldıramıyorsunuz.

işte sonunda biri bana katıldı ama gitmesem daha da büyürdü ayrıca kaç gündür bekliyorum bunu siz gitmeyince eşiniz umursamıyorsa şanslısınız ama gerçi hep ben hatalıyım kıymet bilmiyorum
Ne demek, bir de onun doğum günü için hazırlanmışım gelecek yapılı saç ve makyajlı yüzüme su atacak büyük olay çıkar. Büyük kavga… bende ederim.
Takılma buradakilerin sana katılmamasına.

Ama birbirinize vurmayın, fizilsel şiddet işin içine girerse; ilerde eşin seni dövmekten çekinmez. İkinizde alt yapıyı hazırlamış olursunuz.

Farklı cezalar bul, seneye dogum gününde hiçbir hazırlık yapma, bir aile görüşmesine gitme tek gönder vs vs.

Hayat sınavlarla dolu biliyormusun, kimi hiç doğum gününü kutlamamıştır, kiminin hep sorunlu geçmiştir, kiminin ramazan ayında başına bişey gelir ( bir arkadaşım var ramazan ayında resmen sınav yaşıyorlardı, şahit olmasam inanmam hayatta da gördüğüm en iyi insanlardan biriydi). Degiştirmeye çalış belki kendi enerjini yada hayatında küçük değişiklikler, “hayatını tamamen olumlu” degiştirecek. Konuşma şekli değişikligi bile hayatını güzelleştirebilir.

Ama işte değiştim, tamam kavga, vs olmayacak, haklılığını savunmayacaksın, sinirleri alınmış gibi değil, haklıliğını daha da makul zemin üzerinde tartışılamaz hale değirmek için kendini degiştir.

Mesela su attı sinirlendin, gitmeyeceksin çıkaracaksın üzerini sileceksin makyajinı. Sakin sakın konuşacaksın.

Birde konforum yerinde ayrılmak istemem gibi bişey yazmışsın. Aman diyeyim bu enerjiye asla girme, “kullanma vs gibi bir durum oluşturma”. İstemiyor isen çekip gideceksin.
Çok derin konulardır.
Belki eşin gitmeyeceğini bildiği için bu tarz 5 yaş çocuk davranışlarını sergiliyordur.
Hep adalet duygusunun, olabildiği kadar adil duygularla ilişkini ilerlet.

biz sürekli böyleyiz ama bende onu çok çektim zamanında
Çekmeseydin,ne ulvi bir davranış!!! Şimdi her kavgada her olayda ben onu çok çektim,şimdi vururumda,kızarımda demek hiç sağlıklı değil, hastalıklı bir düşünce.Ya geçmişi unutup güzel güzel geçineceksin ya da boşanıp gideceksin
Su atan adama çamaşır suyu atmakla tehdit etmek tam bir saçmalık siz sürekli böyle uçlarda mı gezersiniz????

Back
X