• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız uzatır mısınız

peki ne yapsaydım su attı karşılık vermeyeyim mi sonuçta gerçekten dökmem herhalde yani inşallah
Siz de su atsaydınız bari🤣
Çocuk gibisiniz ya şuradaki cevaplarınız bile çok komik olgunlaşmanız gerek. Şakayı kaka yapmışsınız. Bir de şurayı görmeyin burayı görmeyin oraya kadar yorumlayın burayı yazdım ama okumayın filan demeniz de acaip yani çift terapisi öneriyorum size

Ne demek, bir de onun doğum günü için hazırlanmışım gelecek yapılı saç ve makyajlı yüzüme su atacak büyük olay çıkar. Büyük kavga… bende ederim.
Takılma buradakilerin sana katılmamasına.

Ama birbirinize vurmayın, fizilsel şiddet işin içine girerse; ilerde eşin seni dövmekten çekinmez. İkinizde alt yapıyı hazırlamış olursunuz.

Farklı cezalar bul, seneye dogum gününde hiçbir hazırlık yapma, bir aile görüşmesine gitme tek gönder vs vs.

Hayat sınavlarla dolu biliyormusun, kimi hiç doğum gününü kutlamamıştır, kiminin hep sorunlu geçmiştir, kiminin ramazan ayında başına bişey gelir ( bir arkadaşım var ramazan ayında resmen sınav yaşıyorlardı, şahit olmasam inanmam hayatta da gördüğüm en iyi insanlardan biriydi). Degiştirmeye çalış belki kendi enerjini yada hayatında küçük değişiklikler, “hayatını tamamen olumlu” degiştirecek. Konuşma şekli değişikligi bile hayatını güzelleştirebilir.

Ama işte değiştim, tamam kavga, vs olmayacak, haklılığını savunmayacaksın, sinirleri alınmış gibi değil, haklıliğını daha da makul zemin üzerinde tartışılamaz hale değirmek için kendini degiştir.

Mesela su attı sinirlendin, gitmeyeceksin çıkaracaksın üzerini sileceksin makyajinı. Sakin sakın konuşacaksın.

Birde konforum yerinde ayrılmak istemem gibi bişey yazmışsın. Aman diyeyim bu enerjiye asla girme, “kullanma vs gibi bir durum oluşturma”. İstemiyor isen çekip gideceksin.
Çok derin konulardır.
Belki eşin gitmeyeceğini bildiği için bu tarz 5 yaş çocuk davranışlarını sergiliyordur.
Hep adalet duygusunun, olabildiği kadar adil duygularla ilişkini ilerlet.
bakın yeri geldiğinde git diyorsunuz da her kavgada gitsek ohoo hayat öyle bir şey değil ki sonuçta kim olsa bir tartışma yaşadığımızda çekmiyorum bunu diyip gitsek hayatımızda kimse olmaz gitsem her şey pürü pak mı olacak hayatıma başka biri girerse mükemmel bir ilişki mi vaat edecek belki diyebilirsiniz biri mi olmalı
hayır ama insan yeri gelir anne olmak ister ya da yalnız olmak istemeyebilir yalnızlıkta bir yere kadar çekilir
gitmesem olay daha da büyürdü muhtemelen zorla götürürdü

Siz de su atsaydınız bari🤣
Çocuk gibisiniz ya şuradaki cevaplarınız bile çok komik olgunlaşmanız gerek. Şakayı kaka yapmışsınız. Bir de şurayı görmeyin burayı görmeyin oraya kadar yorumlayın burayı yazdım ama okumayın filan demeniz de acaip yani çift terapisi öneriyorum size
beğenmiyorsanız napabilirim diyelim çocuk gibiyim ne var bunda herkes olgun mu olmalı siz sadece bir olaya göre yorum yapıp diğer yaşadıklarımı bilmiyorsunuz

bakın yeri geldiğinde git diyorsunuz da her kavgada gitsek ohoo hayat öyle bir şey değil ki sonuçta kim olsa bir tartışma yaşadığımızda çekmiyorum bunu diyip gitsek hayatımızda kimse olmaz gitsem her şey pürü pak mı olacak hayatıma başka biri girerse mükemmel bir ilişki mi vaat edecek belki diyebilirsiniz biri mi olmalı
hayır ama insan yeri gelir anne olmak ister ya da yalnız olmak istemeyebilir yalnızlıkta bir yere kadar çekilir
gitmesem olay daha da büyürdü muhtemelen zorla götürürdü
Sizin kafanız çok karışmış ailem boşanmaktan yana diyorsunuz ama asla boşanmazsınız o zaman dert yanmayacaksınız kavgaları büyütmeyip susmayı bileceksiniz böyle giderse adam boşar zaten sizi

beğenmiyorsanız napabilirim diyelim çocuk gibiyim ne var bunda herkes olgun mu olmalı siz sadece bir olaya göre yorum yapıp diğer yaşadıklarımı bilmiyorsunuz
Nerden bilelim anlatmadığınız şeyleri ayrıca bir olayda da anlaşılıyor yani bazı şeyler. Diğer tartışmalarınızda çok mu olgun davranırsınız?

Çekmeseydin,ne ulvi bir davranış!!! Şimdi her kavgada her olayda ben onu çok çektim,şimdi vururumda,kızarımda demek hiç sağlıklı değil, hastalıklı bir düşünce.Ya geçmişi unutup güzel güzel geçineceksin ya da boşanıp gideceksin
Su atan adama çamaşır suyu atmakla tehdit etmek tam bir saçmalık siz sürekli böyle uçlarda mı gezersiniz????
atmıycağım belli bir şey dimi ben suçlu oldum resmen olan oldu sonuçta böyle bir günde hak ettiğim muamele bu mu yani geçmiş öyle kolay unutulmuyor

atmıycağım belli bir şey dimi ben suçlu oldum resmen olan oldu sonuçta böyle bir günde hak ettiğim muamele bu mu yani geçmiş öyle kolay unutulmuyor
Terapi önerdim size cevap vermediniz ona tek çözümü bu. Geçmişte çok çektiyseniz boşanacaktınız şu an yaptığınız saçmalıkları haklı çıkarmıyor.

yoo herkes yaşadıklarımı bilmeden yorum yapıyor benim neyim haksız pardon da bağrılmayı hak edecek bir şey yapmadım
Haksızsınız önce bunu kabul etmeyi öğrenin çamaşır suyu dökme eşinize vurma bunları haklı mı görelim. Ondan daha betersiniz çocuk yapar yaptıklarınızı farkında mısınız?

Sizin kafanız çok karışmış ailem boşanmaktan yana diyorsunuz ama asla boşanmazsınız o zaman dert yanmayacaksınız kavgaları büyütmeyip susmayı bileceksiniz böyle giderse adam boşar zaten sizi
yaşadığım şeyi anlatıp fikir almam mı suç benim derdim de bu benzer şeyleri yaşayanlardan fikir almak istedim
asla boşamaz ayrıca boşarsa da boşasın dünyanın sonu mu

yaşadığım şeyi anlatıp fikir almam mı suç benim derdim de bu benzer şeyleri yaşayanlardan fikir almak istedim
asla boşamaz ayrıca boşarsa da boşasın dünyanın sonu mu
Suç mu dedim ne saçmalıyorsunuz Çok komiksiniz e fikir veriyoruz yapacak mısınız? TERAPİ ALIN EN ACİLİNDEN. Bana göre dünyanın sonu değil siz yazmışsınız anne olmak isterim yalnız kalmak istemem diye 🤷‍♀️

Nerden bilelim anlatmadığınız şeyleri ayrıca bir olayda da anlaşılıyor yani bazı şeyler. Diğer tartışmalarınızda çok mu olgun davranırsınız?
yoo aynı böyle davranıyorum ama karşı tarafta aynı
çift terapisi mantıklı ama kabul etmeli karşı taraf birde aşırı pahalı psikolog fiyatları bilmiyorum kabul eder mi

yoo aynı böyle davranıyorum ama karşı tarafta aynı
çift terapisi mantıklı ama kabul etmeli karşı taraf birde aşırı pahalı psikolog fiyatları bilmiyorum kabul eder mi
o zaman siz haksızsınız. Kusura bakmayın çamaşır suyu dökmekle tehdit ve vurmayı aklı başında hiç kimse haklı görmez ne olursa olsun. Önce kendi hatalarınızı kabul etmeyi bileceksiniz. Uygun fiyatlısı da vardır araştırın. Başka çözüm yok bu kafayla çünkü.

o zaman siz haksızsınız. Kusura bakmayın çamaşır suyu dökmekle tehdit ve vurmayı aklı başında hiç kimse haklı görmez ne olursa olsun. Önce kendi hatalarınızı kabul etmeyi bileceksiniz. Uygun fiyatlısı da vardır araştırın. Başka çözüm yok bu kafayla çünkü.
bu kafayla derken sonuçta ben başkalarına karşı böyle değilim hırsızın hiç mi suçu yok ortada bir sorun varsa iki taraftan da kaynaklıdır tamam hatalı olabilirim ama bu tek taraflı olamaz

Back
X