Siz olsaniz?

Esimle bu konularda hic anlasamayiz zaten.

Kadin sokakta kalinca arayip ben anneme gidiyorum cocugu getirmeyin yarin sabah diyor. E gelin calisiyor,cocugu da birakabilecegi baska kimse yok,tayinle gelmisler kimseleri yok baska.

tam çocukların okul çıkışına iki konu sığdırırsan olacağı bu gündüz saati çuvala mı girdi:)
ayla dan ben nasibimi almışım da sen alamamışsın demek
Yarin ayla elinde oklavayla karsilayacak beni. Okuyor su an konuyu birakmadi pesimi bulasik kadin

Madem sokaktasin gel diyecegim. Bebegi simdilik katmayacagim isin icine. Ama benim de adim darksa iki gun sonra oglu gelir ablasinin evine geri goturur bu kadini.

Ben konuyu anlamadım. Kv madem görgülü iyi biri neden kızına sahip çıkmıyor? 8 aylik cocuk kimin ? Gelinin mi kızın mi ?
Cok karisik anlatmisim haklisiniz
8 aylik cocuk kadinin oglunun cocugu.
Kadinin kizi bekar 2 cocuk annesi. İkiz kizlari var 14 yasinda. O kizlara da senelerce bu kadin bakmis.

Madem sokaktasin gel diyecegim. Bebegi simdilik katmayacagim isin icine. Ama benim de adim darksa iki gun sonra oglu gelir ablasinin evine geri goturur bu kadini.
İns goturur ve hatalarinin farkina varirlar. İnsanlar empati yapmayi ogrendiginde her sey guzellesecek.
Kadin cok illet olur bilemiyorum ,ama az cok anlasilirdi heralde . Yazik gunah.

Vermiyor. Allah vicdan versin herkese. Ama esasen gelini de degil kadinin kendi kizini sucluyorum ben. İnsan anasini kapinin onune koyar mi hic
Sahsen ben senin yerinde olsam cagirirdim yanima. En onemlisi yasli bir kadin ve sokaga atiliyor. Ben olaya bu sekil baktim.Yerinde olsam konusur, yanimda kalmasini isterdim. O gelinde bisey diyecegine, insan gibi baksin kayinvalidesine.

İns goturur ve hatalarinin farkina varirlar. İnsanlar empati yapmayi ogrendiginde her sey guzellesecek.
Kadin cok illet olur bilemiyorum ,ama az cok anlasilirdi heralde . Yazik gunah.
Aynen iste ben de o yazik gunah kismindayim.
Esim tutturdu sen polyanna oldun iyice ben de teyzen diye

Sahsen ben senin yerinde olsam cagirirdim yanima. En onemlisi yasli bir kadin ve sokaga atiliyor. Ben olaya bu sekil baktim.Yerinde olsam konusur, yanimda kalmasini isterdim. O gelinde bisey diyecegine, insan gibi baksin kayinvalidesine.
Yani iste hayatta hic bir kusur sokaga atilmayi gerektirmez. Diyelim ki kaynananin da kusurlari var,insan bir ekmegi esirgememeli. Bir elektrik faturasi odedi oglu diye kiyamet koptuydu gecen sene. Bu kadar da olmamali ne diyeyim bilemiyorum

Yani iste hayatta hic bir kusur sokaga atilmayi gerektirmez. Diyelim ki kaynananin da kusurlari var,insan bir ekmegi esirgememeli. Bir elektrik faturasi odedi oglu diye kiyamet koptuydu gecen sene. Bu kadar da olmamali ne diyeyim bilemiyorum
Eden bulur. Ne ekersen onu bicersin. Kadinin oglunda da suc var,gelinde de suc var. Sahsen ben yaslilara karsi hep yumusak davranilmasi taraftariyim. Bence siz kaynanayla konusun,zaten yaniniza gelmeyi hemen kabul etmez. Hem iciniz rahat eder hem de gercekten zor durumdaysa bi sure yaninizda kalir ,cocugunuza da bakar...

Esiniz de istese belki olabilirdi ama istemiyorsa evde huzursuzluk çıkar ve düzeltmek çok zorlasabilir. Siz de çocuk bakımında yardımcı arıyorsanız iş teklifini yine yapabilirsiniz belli bir ücret karşılığında. Hem kadının da eline para geçtiğinde belki bu kadar ezemezler.

Elbette benim is teklifim zaten ucret karsiligi olacak her kosulda. Bizde kalsa da kalmasa da para vermek durumundayim.

Huzurevi var be canim da,kadin sanki cok mukemmel bir hayati varmis gibi cikip da gitmiyor ki. Kocasi var belki 15 yildir bosanamamis ayri yasiyorlar. Klasik yasli tribi iste.

Valla desen belki akli basina gelir

Ben seni hatali buldum durust olmak gerekirse. Bazi insanlara alternatif sundukca senin fedakarlik yaptigini gormez hatasini anlamaz.

Ben bizim derneklere de soracagim,sizin soylediklerinizi de not aldim. Cok tesekkur ederim. İlgilenecegim ben,bizde kalsin kalmasin sorun degil ama artik bu kadinin derdi cozulsun istiyorum

O istiyor mu?

Bak benim kv hep evsizlikten sikayet eder, ama ne laflarla. Kac kez bu derdini cozmek icin konustuk destek olmaya calistik. Ama bir adim ilerleyemedik. Neden? Cunku agziyla sikayet ediyor da yine de hayatini degistirmek zor geliyor
Bu kadin icin de durum bu. Zor degil ne haliniz varsa gorun deyip cekip gitmek. Kovulsa da geri geliyor, bir ekmek parasi cok goren oglunnun cocuguna bakiyorsa demek ki memnun bir yerde.

Ah ah. Evlilik tamam da,cocuk isi cok zor. Hic bir plani tutmuyor insanin

Esimin ailesinde insanlar cok garip. Birinin evinde olan bir seyi uzaktan yakindan herkes aninda duyuyor. Dev bir dedikodu kazaninda yasiyor gibiyiz. O yuzden biliyorum her seylerini. Bir de gelin arkadasim,anlatiyor zaten. Ben zaman zaman sen haksizsin diyorum kendisine. Ama bu kadar ayrintiya girmeden tabii. Kirilsin uzulsun istemem cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…