Esimle bu konularda hic anlasamayiz zaten.Zaten olmaz eşinde itemiyorsa hiç hiç olmaz dertsiz başına dert alma derim ben ayrıca anlamadığı m bişey var kadın sokakta kalıyor istemiyolar diyelim o 8 ayık çocuğunda mı o baksın diye eve almıyorlar çocukla beraber mi atıyorlar anlamadım yani
Yarin ayla elinde oklavayla karsilayacak beni. Okuyor su an konuyutam çocukların okul çıkışına iki konu sığdırırsan olacağı bu gündüz saati çuvala mı girdi:)
ayla dan ben nasibimi almışım da sen alamamışsın demek
Madem sokaktasin gel diyecegim. Bebegi simdilik katmayacagim isin icine. Ama benim de adim darksa iki gun sonra oglu gelir ablasinin evine geri goturur bu kadini.Merhaba bence hem oglunda hata var hem kizinda .
Ve kadin ortada kaliyorsa , ihtiyacinizda varsa , siz teklif edin bence. Yazik kadina bende uzuldum.
Gelin size bir sey derse , cevabi rahatca verin. 8 aylik bebege de sizde bakilmasin. Birak annesi dusunsun.
Cok karisik anlatmisim haklisinizBen konuyu anlamadım. Kv madem görgülü iyi biri neden kızına sahip çıkmıyor? 8 aylik cocuk kimin ? Gelinin mi kızın mi ?
Yarin ayla elinde oklavayla karsilayacak beni. Okuyor su an konuyubirakmadi pesimi bulasik kadin
İns goturur ve hatalarinin farkina varirlar. İnsanlar empati yapmayi ogrendiginde her sey guzellesecek.Madem sokaktasin gel diyecegim. Bebegi simdilik katmayacagim isin icine. Ama benim de adim darksa iki gun sonra oglu gelir ablasinin evine geri goturur bu kadini.
Sahsen ben senin yerinde olsam cagirirdim yanima. En onemlisi yasli bir kadin ve sokaga atiliyor. Ben olaya bu sekil baktim.Yerinde olsam konusur, yanimda kalmasini isterdim. O gelinde bisey diyecegine, insan gibi baksin kayinvalidesine.Vermiyor. Allah vicdan versin herkese. Ama esasen gelini de degil kadinin kendi kizini sucluyorum ben. İnsan anasini kapinin onune koyar mi hic
Allah razi olsunöpüyorum ellerinden :)
oklava kesmez bence
Aynen iste ben de o yazik gunah kismindayim.İns goturur ve hatalarinin farkina varirlar. İnsanlar empati yapmayi ogrendiginde her sey guzellesecek.
Kadin cok illet olur bilemiyorum ,ama az cok anlasilirdi heralde . Yazik gunah.
Yani iste hayatta hic bir kusur sokaga atilmayi gerektirmez. Diyelim ki kaynananin da kusurlari var,insan bir ekmegi esirgememeli. Bir elektrik faturasi odedi oglu diye kiyamet koptuydu gecen sene. Bu kadar da olmamali ne diyeyim bilemiyorumSahsen ben senin yerinde olsam cagirirdim yanima. En onemlisi yasli bir kadin ve sokaga atiliyor. Ben olaya bu sekil baktim.Yerinde olsam konusur, yanimda kalmasini isterdim. O gelinde bisey diyecegine, insan gibi baksin kayinvalidesine.
Eden bulur. Ne ekersen onu bicersin. Kadinin oglunda da suc var,gelinde de suc var. Sahsen ben yaslilara karsi hep yumusak davranilmasi taraftariyim. Bence siz kaynanayla konusun,zaten yaniniza gelmeyi hemen kabul etmez. Hem iciniz rahat eder hem de gercekten zor durumdaysa bi sure yaninizda kalir ,cocugunuza da bakar...Yani iste hayatta hic bir kusur sokaga atilmayi gerektirmez. Diyelim ki kaynananin da kusurlari var,insan bir ekmegi esirgememeli. Bir elektrik faturasi odedi oglu diye kiyamet koptuydu gecen sene. Bu kadar da olmamali ne diyeyim bilemiyorum
Elbette benim is teklifim zaten ucret karsiligi olacak her kosulda. Bizde kalsa da kalmasa da para vermek durumundayim.Esiniz de istese belki olabilirdi ama istemiyorsa evde huzursuzluk çıkar ve düzeltmek çok zorlasabilir. Siz de çocuk bakımında yardımcı arıyorsanız iş teklifini yine yapabilirsiniz belli bir ücret karşılığında. Hem kadının da eline para geçtiğinde belki bu kadar ezemezler.
Huzurevi var be canim da,kadin sanki cok mukemmel bir hayati varmis gibi cikip da gitmiyor ki. Kocasi var belki 15 yildir bosanamamis ayri yasiyorlar. Klasik yasli tribi iste.abla devletin bu şekilde hiçbir geliri, güvencesi olmayan insanlar için bir huzurevi vs yok mu?
ben seni anlıyorum aynı durumda olsam gözüme uyku girmezdi yardım etmek için ama eve almak ne bileyim bana mantıklı gelmedi.
6 ay kinasinda karsilastim kadinla,kalkmis ikramlari hazirlamis,saydim 5 cesitti. Gelin seni istemeyecek,ama cocuguna baktiracak,3 gunun 2sinde kizin kapinin onune koyacak,sen de hala ikram hazirlayacaksin. Afedersin de salaklik biraz da bu kadincagizda. Hayat geldi gecti,bir bu kadar daha yasamayacaksin, birak sunlari ne halleri varsa gorsunler diyemedim damdan
Ben bizim derneklere de soracagim,sizin soylediklerinizi de not aldim. Cok tesekkur ederim. İlgilenecegim ben,bizde kalsin kalmasin sorun degil ama artik bu kadinin derdi cozulsun istiyorum
Doğrudur. Benimki gereksiz bir detay oldu sanırım :).Elbette benim is teklifim zaten ucret karsiligi olacak her kosulda. Bizde kalsa da kalmasa da para vermek durumundayim.
Ah ah. Evlilik tamam da,cocuk isi cok zor. Hic bir plani tutmuyor insaninO gelinin ben yolar o saçlarını eline veririm. Çok iyi düşünmüşsünuz. En azından sigortası maaşı olur. Hem sizinde içinizde rahat eder.
Valla ben daha evlenmedim ama çocuğum olunca annem dışında kimseye bırakma lm heralde. İşiniz zor.
Esimin ailesinde insanlar cok garip. Birinin evinde olan bir seyi uzaktan yakindan herkes aninda duyuyor. Dev bir dedikodu kazaninda yasiyor gibiyiz. O yuzden biliyorum her seylerini. Bir de gelin arkadasim,anlatiyor zaten. Ben zaman zaman sen haksizsin diyorum kendisine. Ama bu kadar ayrintiya girmeden tabii. Kirilsin uzulsun istemem cunku.Iyi düşünmüşsünüz ama bu tek basına verebileceğiniz bir karar değil keşke Buraya sormak yerine eşinize sorsaydınız bu bir
Ikincisi de siz olaylara uzaktan Şahit oluyorsunuz size göründüğü gibi olmayabilir hiçbirşey belki de gelin haklı Kv suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?