Siz olsaniz?

Ortada kaliyor iste cunku kadin evden kovulunca sehir disina cikmak zorunda kaliyor ve cocuga bakacak kimse kalmiyor. Hatta bana getirdiler ben bile baktim tamamen allah rizasi icin

e kendi evlerine alsınlar kadını. nasıl ortada kalmak ben anlamadım.

65 üstü yaşlılık aylığı da bağlanıyor sanırım. Ufak bir eve geçsin, çocuklara bakmak için de az biraz para alsın çocuklardan. Çocuklara bakmasa da yardım edebilirler azar azar dicem ama burdan konuşmak kolay tabi.
Devlet huzurevine de başvuru yapılabilir, çoğu iyi, temiz yerler. Geliri olmayan, kimsesi olmayanlara da öncelik tanınıyor. Yaşlılık aylığıyla orda rahat rahat idare eder.

Kadın eşinin emeklisi için mi boşanmıyor acaba?
Boşanıp sosyal hizmetlere başvursa elinde 3-5 bir şey olur. Tabi kalkıp da oğluna vermezse.
Belediyeler kömür, erzak yardımı falan da yapıyor.
Geçenlerde de elektrik faturası belli kw a kadar bedava olacakmış diye duydum. Ama detayını bilmiyorum doğru mu yalan mı?

Bir tanıdığımız eşinden nafaka ve sosyal hizmetler yardımıyla yaşıyor. Evini döndürüyor..
O kadının kendi kendine yaşam kurması şart. Resmen çile çekmeye alışmış..

O gelinin ben yolar o saçlarını eline veririm. Çok iyi düşünmüşsünuz. En azından sigortası maaşı olur. Hem sizinde içinizde rahat eder.
Valla ben daha evlenmedim ama çocuğum olunca annem dışında kimseye bırakma lm heralde. İşiniz zor.

Demokrasi hakim evet
Kadin kovulunca yasli anasinin evine gidiyor,Afyonun bir koyunde tek goz barakadan bozma bir evi varmis. 8 ayliga da ben bakiyorum dicem dovecekler beni burda sana ne lan diye

İyi de neden bakıyorsun

Bana bunu teklif etseler anana sahip çıkaydın da baksaydı bebeğe derdim

Ayrıca o Nasıl gelin o Nasıl oğul

Sonuçta kadın çocuğa bakıcı olarak baksa piyasa asgari ücret artı yol parası

O Kv bedava bakıyor bir ekmek esirgeniyor

Gelin Kv nin gönlünü hoş etmiyorsa bakmasın Kv si çocuğa

Iyi düşünmüşsünüz ama bu tek basına verebileceğiniz bir karar değil keşke Buraya sormak yerine eşinize sorsaydınız bu bir

Ikincisi de siz olaylara uzaktan Şahit oluyorsunuz size göründüğü gibi olmayabilir hiçbirşey belki de gelin haklı Kv suçlu.

Ben bizim derneklere de soracagim,sizin soylediklerinizi de not aldim. Cok tesekkur ederim. İlgilenecegim ben,bizde kalsin kalmasin sorun degil ama artik bu kadinin derdi cozulsun istiyorum

Evet aci cekmekten zevk alir gibi bir hali var. İste benim boyle kaynanam olsa gozum gibi bakarim. Bana hep hayirsiz ugursuzlar gelir de boyle seker gibi kadinlar ortalikta kalir. Adaletini yedigimin dunyasi

Ben bizim derneklere de soracagim,sizin soylediklerinizi de not aldim. Cok tesekkur ederim. İlgilenecegim ben,bizde kalsin kalmasin sorun degil ama artik bu kadinin derdi cozulsun istiyorum

Umarım bir yol bulursunuz. Sosyal yardımlar hakkında detaylı bilgiye ihtiyacınız olursa hafta içi sorabileceğim insanlar var.

6 ay kinasinda karsilastim kadinla,kalkmis ikramlari hazirlamis,saydim 5 cesitti. Gelin seni istemeyecek,ama cocuguna baktiracak,3 gunun 2sinde kizin kapinin onune koyacak,sen de hala ikram hazirlayacaksin. Afedersin de salaklik biraz da bu kadincagizda. Hayat geldi gecti,bir bu kadar daha yasamayacaksin, birak sunlari ne halleri varsa gorsunler diyemedim damdan

Kadına değil geline de

Yani onun bebesine bakma

Ne hali varsa görsün

Bırak Kv yi bakıcım işi bıraktı işten ayrılmak zorunda kaldım

Gelin hanım hem çocuğa baktırıyor hem kadına bir ekmek bile vermiyor

Sakın bulasmayın,kımsenın cocugunun da sızın evde bakılması sorumlulugunu almayın.Demek kı gelın-kız bunlar ıllet sonu fena olabılecek seylere mahal vermeyın,ortam hazırlamayın.Bayan ıle konusun cok dertlı ıse devlete sıgınsın muhakkak sahıp cıkarlar,kadın sıgınmaya yerlestırılır,ıstemedıgı surece nerede oldugu da soylenmez cocuklarına.Ben olsam sızın yerınızde bayana guvenlı bır yer bulmaya yardımcı olur o aıleye de bulasmam.Allah yardımcısı olsun o bayanın uzuldum gercekten.Bır anne on cocuga bakarda on cocuk bır anneye bakamazlarmıs,dogruymus demek

la ben bunu okumadım önceki konu diye yazdıydım yorumu:)
delirdin zaar iyice.
evet aptalca.

Evet onlarin cocugu.
Esim cingar cikariyor,iyice Polyannaya dondun sen,sokakta buldugunu da eve getireceksin yakinda diyor kiziyor bana.
Zaten olmaz eşinde itemiyorsa hiç hiç olmaz dertsiz başına dert alma derim ben ayrıca anlamadığı m bişey var kadın sokakta kalıyor istemiyolar diyelim o 8 ayık çocuğunda mı o baksın diye eve almıyorlar çocukla beraber mi atıyorlar anlamadım yani

Siginma evine gondersek en fazla 8 ay kalir. Bir de bu kadin siginmaya gittigi an tum gozler bana cevrilir,herkes biliyor yoksullar ve muhtac cocuklar icin sosyal yardim projelerinde calistigimi,elimden geldigince insana el uzattigimi herkes biliyor. Benden bilinir yani. Kadin tek basina zaten gidip de devlete siginmaz sanmiyorum,anca biri onayak olacak. Yapsa bunca sene yapardi 15 senedir kiziyla problemliymis ben 5 senedir taniyorum.

la ben bunu okumadım önceki konu diye yazdıydım yorumu:)
delirdin zaar iyice.
evet aptalca.
Okumadan yorum yaziyorsunuz noop hanimcim. Allah iyiliginizi versin insallah
Cok amin

Delirdin diyosun hemi. Ayni Ayla bakis acisi

Okumadan yorum yaziyorsunuz noop hanimcim. Allah iyiliginizi versin insallah
Cok amin

Delirdin diyosun hemi. Ayni Ayla bakis acisi

tam çocukların okul çıkışına iki konu sığdırırsan olacağı bu gündüz saati çuvala mı girdi:)
ayla dan ben nasibimi almışım da sen alamamışsın demek

Merhaba bence hem oglunda hata var hem kizinda .
Ve kadin ortada kaliyorsa , ihtiyacinizda varsa , siz teklif edin bence. Yazik kadina bende uzuldum.
Gelin size bir sey derse , cevabi rahatca verin. 8 aylik bebege de sizde bakilmasin. Birak annesi dusunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…