Siz olsaniz?

İki cocuk aynı anda bakma işi aklıma yatmadı

Valla desen belki akli basina gelir

Ben seni hatali buldum durust olmak gerekirse. Bazi insanlara alternatif sundukca senin fedakarlik yaptigini gormez hatasini anlamaz.
Gelin de acil durumlarda cocugu bana getiriyor iste. Gundelik cozumlerle yasiyorlar. Benim icin uc bes gun cocuga bakmak mesele degil,ben hallerine aciyorum sadece.

Kadinla da garip bir elektrik var aramizda. Oglumu biliyorsun kimsenin yuzune bakmaz,nemrutun tekidir,ama bu kadini gordugu an yuzunde guller aciyor. Esimle beraber bir baktik iki baktik hep boyle bizim oglan. Alla alla noluyoz be dedik hatta. Tam oglum icin bicilmis kaftan bakiciydi kadin. Kendi torunu dogacak diye planlarimiz altust oldu kendimi dusunuyor gibiyim dimi ama inan kadinin da haline aciyorum,cozum uretmek istiyorum

İsteyecegini sanmiyorum. Alti tas ustu degnek yasiyor ama hayatini degistirmek istedigini de sanmiyorum. Sadece birkac defa is bulup calismak istiyorum diye agladigini gordum,cok icime dokundu.

Eve aldınız diyelim ki kadınla ilişkiniz de adeta "adı konulmamış ilişki" gibi.Yani bakıcı gibi ama size sığınan biri gibi bi' yandan da.Bu tür ilişkilerde ilişkinin türü net olmadığı için sınırları çizmek de daha zor ve yorucu olur.Bundan sebep de çok sorun çıkacağını düşünüyorum.Düşünceniz güzel ama uygulanabilirliği yok gibi geldi bana maalesef.

En sevmediğim insan tipi dedikoducu tipler kadına buyur gel bana deseniz sizin evdeki herseyde komşu evlerden duyulabilir.
Bunu düşündünüz mü

Cok enteresan ya,
Bak ben calisiyorum.biliyorsun, ama gidip bakici haric kimseye birakmam.cocuklari, izin alirim esim izin alir. Cok degisik bir cift kari koca. Rahatlik tavan.
Ama bak bu kadar bencil insanin arasinsa bencillil yapmayarak kendi ailene lutfen zarar verme.

Adi konulmamis iliski harika bir benzetme olmus bence
Ben de bize gelse bile bu durumun kisa surecegini,eski hayatina geri donecegini dusunuyorum maalesef

En sevmediğim insan tipi dedikoducu tipler kadına buyur gel bana deseniz sizin evdeki herseyde komşu evlerden duyulabilir.
Bunu düşündünüz mü
O konuda sorunum olmaz cunku cok fazla elaleme bakmam,umursamam. Benim hakkimda kim ne diyor umrumda olmaz. Dert etmem acikcasi.

Kimsenin karma'sına kendinizi dahil etmeyin.Bu sizin derdiniz değil bunu düşünüp kendi derdiniz haline getirmeyin bile.Herkesin kendi hayatı kendi çözümleri kendi yolu. Şahsi fikrim zarar göreceğiniz hatta manevi olarak görmeye başladığınız yönünde.

Bunlar rahatlar. Cocuk bakimiyla da alakalari yok. Ben dogumdan beridir her asamayi anlatirim hatta. Bak sunu su kadar bunu bu kadar yedireceksin diye. Umurlarinda degil. Sasiriyorum sasirdigimla da kaliyorum. Elbette her ebeveyn cani nasil istiyorsa oyle buyutur cocugunu ama iste tuhaf geliyor bana

Dogru,kendimi zorla fotografa dahil olmaya calisan degisik tipler gibi hissediyorum aslinda

Esimle bu konularda hic anlasamayiz zaten.

Kadin sokakta kalinca arayip ben anneme gidiyorum cocugu getirmeyin yarin sabah diyor. E gelin calisiyor,cocugu da birakabilecegi baska kimse yok,tayinle gelmisler kimseleri yok baska.
Cocuklarina baktiriyolarsa onada yer acicaklar evde ne değişik insanlarmis ya

Bence olur, evde yatılı bakıcı gibi. Ama ne yaparsanız yapın o kadın kendini güvende hissetmeyecek. Kendine para vermeyen, evden kovan insanlar bir zahmet çocuklarına kendileri baksınlar. 8 aylık çocuk kiminse artık. Yazdığım gibi, evde yatılı bakıcı ile yaşayan insanlar varsa, imkansız değil demekki. Siz de , o da mutlu olun hep beraber.

Size gelirse olur ama kendi torunuyla gelirse olmaz.sizin çocuğunuz ihmal edilir.bir ilaç parası çok görülüyorsa bakmasın kadın torununa sizin vesilenizle para kazansın.onlar da başka bakıcıya parayı ödeyip baktirsinlar çocuklarına giden paralarına mi yanarlar çocuğa iyi bakılıp bakilmadigina mi yanarlar dusunsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…