- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
Ben geçen yıl piknikte tanıştım.. Bana hiçte öyle samimi değildiMadem bu kadar samimi söyleyin sizle tanstrsn
Ben olsam okula elımde guzel bır tatlı ıle gıderdım ve kadınla tanısırdım tatlı tatlı sohbet eder onun ne tarz kısılıkte oldugunu cozmeye calısırdım. Ki kadının esınızle sızın dusundugunuz gıbı flortlesmesı varsa konusmasından tavrından gelmenızden rahatsız oldugunu bellı eder he yoksa ve olayı sız yanlış anlıyorsanız da o kendını vucut dılıyle bakısıyla anlatacaktır. Eğer o etkınlıge eslerın gelmesınde sorun yoksa gıdın ama esınıze kızmadan sakınce gulumsemenızle bır bakın ya bırsey varsa anlarsınız zaten. Bende sızın gıbı herseyden nem kapan bırıyım esımın ısyerınde kız var mesela ıs geregı gun ıcınde arasırlar msjlasırlar uyuz oluyordum sonra esımın telefonuna baktım kızın agzında dılınde abı abı o zaman dedım tamam bundan bana zarar gelmez :) ben senden daha ılerı sevıye kıskancm bence televızyondan bıle kıskanıyorum gerısı sen dusun ama boyle bırseyde esıne hesap sormak yerıne tanımaya calısmak en guzelıMerhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
İyi de ben kadını tanıyorum zaten.. Bana karşı öyle Bi samimiyeti yok. Bu arada bahsettiğim nem kapmak olayından farklı bence.. Abi kardeş ya da Hocam şeklinde değil isimle hitap ederler.. Tatlı falan yapıp götürmeyi hiç yapıcam sanmıyorum.. Bi de ona tatlımı yapıp götüreyim pesBen olsam okula elımde guzel bır tatlı ıle gıderdım ve kadınla tanısırdım tatlı tatlı sohbet eder onun ne tarz kısılıkte oldugunu cozmeye calısırdım. Ki kadının esınızle sızın dusundugunuz gıbı flortlesmesı varsa konusmasından tavrından gelmenızden rahatsız oldugunu bellı eder he yoksa ve olayı sız yanlış anlıyorsanız da o kendını vucut dılıyle bakısıyla anlatacaktır. Eğer o etkınlıge eslerın gelmesınde sorun yoksa gıdın ama esınıze kızmadan sakınce gulumsemenızle bır bakın ya bırsey varsa anlarsınız zaten. Bende sızın gıbı herseyden nem kapan bırıyım esımın ısyerınde kız var mesela ıs geregı gun ıcınde arasırlar msjlasırlar uyuz oluyordum sonra esımın telefonuna baktım kızın agzında dılınde abı abı o zaman dedım tamam bundan bana zarar gelmez :) ben senden daha ılerı sevıye kıskancm bence televızyondan bıle kıskanıyorum gerısı sen dusun ama boyle bırseyde esıne hesap sormak yerıne tanımaya calısmak en guzelı
Kimseyi aşna fişne olarak gördüğüm yok.. Bazıları sınırını bilmiyo desek..Çalışan kadınlar İşyerinde hep aşna fişne peşinde olarak görülüyor sanırım. Benim de İşyerinde aynı odayı paylaştığım kişi erkek. Her telden muhabbet de ederiz. Beraber çay kahve de içer, kahvaltı da yaparız kimi zaman. Aklıma flört olayı hiç gelmedi.
Aşna fişne? Çalışan kadınlara o gözle bakan biri gibi mi görünüyorum?..Çalışan kadınlar İşyerinde hep aşna fişne peşinde olarak görülüyor sanırım. Benim de İşyerinde aynı odayı paylaştığım kişi erkek. Her telden muhabbet de ederiz. Beraber çay kahve de içer, kahvaltı da yaparız kimi zaman. Aklıma flört olayı hiç gelmedi.
Eşinizi arkadas olarak seviyorsa size de yakın davranırdı (tabi siz mesafeli soğuk davranmadysanz)) eşinizle yasaklar koyarsanz okulda konusadabilir sonuçta siz yanında değilsiniz okulda konuşup konusmadgnizi bilmezsnz.. bnce siz onu evinize yemeğe davet edin sizin ne kadar mutlu olduğunuzu görsün.. hatta numarasını da alin.Ben geçen yıl piknikte tanıştım.. Bana hiçte öyle samimi değildi
Merhabalar hanımlar..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
:) canım dusmanına bıle ıyı davranacaksın kı onun gercek yuzunu gorebılesın. Sen evde sureklı kocanın basının etını yersen adam o kadınla daha cok konusur cunku o kadın basının etını yemıyor tam tersı dogru duzgun konusuyor o yuzden senınde kocana saldırmak yerıne bıraz ıclerınde olup ne olup bıttıgını sakınce anlaman lazım bu yuzden elınde bırseyle gıt dedım gıtmek zorunda degılsın ama o kadınla bır araya gelmelısın. Eşine yanında oldugundan ıyı davran evde de oyle konuyu acma bıraz beklemede kal. Ben esının yaptıgına hak vermıyorum bana gore evlı erkek yada evlı bır kadın bekar gıbı hareket etmemelı edemezde ıyı nıyetlı konusuyor olabılırler ama seytan durterse ne olcak.İyi de ben kadını tanıyorum zaten.. Bana karşı öyle Bi samimiyeti yok. Bu arada bahsettiğim nem kapmak olayından farklı bence.. Abi kardeş ya da Hocam şeklinde değil isimle hitap ederler.. Tatlı falan yapıp götürmeyi hiç yapıcam sanmıyorum.. Bi de ona tatlımı yapıp götüreyim pes
İki:) canım dusmanına bıle ıyı davranacaksın kı onun gercek yuzunu gorebılesın. Sen evde sureklı kocanın basının etını yersen adam o kadınla daha cok konusur cunku o kadın basının etını yemıyor tam tersı dogru duzgun konusuyor o yuzden senınde kocana saldırmak yerıne bıraz ıclerınde olup ne olup bıttıgını sakınce anlaman lazım bu yuzden elınde bırseyle gıt dedım gıtmek zorunda degılsın ama o kadınla bır araya gelmelısın. Eşine yanında oldugundan ıyı davran evde de oyle konuyu acma bıraz beklemede kal. Ben esının yaptıgına hak vermıyorum bana gore evlı erkek yada evlı bır kadın bekar gıbı hareket etmemelı edemezde ıyı nıyetlı konusuyor olabılırler ama seytan durterse ne olcak.
Madem tanıyorsun senın yanında nasıl araları samımıler mı yanında bıle.
Ben de tıpkı sizin gibi düşünüyorumYani bende çalışan bir bayanım ve servis arkadaşım erkek ama hep bir mesafe vardır aramızda
iş için bile olsa akşam msj atmam ertesi gün görecem zaten o zaman söylerim
Daha bir tane msj da gülen surat yoktur attığım servis arkadaşıma
Sonuçta evli insanlarız tamam sekiz beş dairedeyiz aileden çok görüyoruz birbirimizi ama mesafemiz hep vardır kurumdaki diğer bayanlarla paylaşımım daha çoktur.
Eşimde keza öyle çalıştığı kurumda
Direk rahatsızlığını bayana değil de eşinize söyleyin hatta empati yapsın aynı durumu siz yapsaydınız acaba ne olurdu tepkisi.
Sonuçta ortak bir hayat yürütüyorsunuz eşiniz sizin rahatsız olduğunuz konular da hassas olmalı diye düşünüyorum.
Tamam i eşiniz işte yalnız diyelim paylaşımı tek o bayanla ama evde siz varken tekrar yazışma falan neden olsun sonuçta bir akşamınız var eşle geçirilen zaman size ayrılmalı
Kadın da evli mi merak ettimMerhabalar hanımlar..
İyi günler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?