Siz olsanız?..

Tepkileriniz eşinizin konuşmaları gizlemesine sebep oluyor gibi geldi. Benim de daha önce bu kadar olmasa bile bir arkadaşıyla samimiyeti rahatsız ediyordu. Farkinda değildi fakat sürekli evde o kadından bahsediyordu. Beraber gelip giderlerdi(eşim alır bırakırdı, birlikte sigara içerlerdi vs) en son nokta su oldu: eve geldi, onun morali bozuktu bugun, gittim sordum, sevgilisinden ayrilmis, teselli ettim demesiydi. Eve yemege davet et, burada yalniz , üzüntüsü de var, degisiklik olur dedim. Tamam dedi. Geldi yedik ictik sohbet ettik. Iyi kiz ama kıskançlik girdi bir kere. Ama hic kiskandigimdan bahsetmedim, sadece mesafeli ol, yanlis anlaşılabilir çevreden dedim. Tayin isteyince o insanla görüşmesi de son buldu. Daha sakin karsilarsaniz, rezil ederim yerine yanlis anlasilmalara sebep olma falan gb daha etkilli olabilir diye dusunuyorum.

Ben bi sakınca gormedim flortluk bi durum da yazmamissin. Sabahtan aksama kadar gordugun insanlarla samimi olmak normal değil mi.

Eger muhabbetleri komik video, çay, corba eksenindeyse yani flortlesme gibi bir izlenim almadiysaniz hic kurcalamayin, simdi size kadin erkek arkadas olmaz denecek ama bennim de isyerinde en yakin arkadasim erkek.
İkimiz de evli cocuklu insanlariz, su ara birllikte diyet yaptigimiz icin haftasonu bile gun icinde mesajlasiyoruz, diyet konulu karikaturlerden, acıktım ne yesem, sen ne yedin konularina kadar her seyi anlatiyoruz birbirimize. Ortada kotu bir niyet yokken, bu kisinin esi tarafindan aransam cok bozulur ve arkadasima acirim.

Her kadinin huyu, karakteri, kapasitesi ve inandiklari farklidir. Insaniz neticesinde, kadin erkek arkadas olabilir mi sorusuna her insanin bir ic bir de dıs yaniti olabilir. Benim icin bekarken olabilir, evliyken de ailece haberli bi sekildeyse olabilir. Yani benim arkadasimdan esim hoslanmadiysa olmaz, onun arkadasindan ben hoslanmadiysam (ki sebepsiz de olabilir bu) o iş olmaz benim fikrimce. Evli bir adam ve ya kadın arkadas edinecekse hayatta herseyi paylastigimiz gibi bunu da paylasip fikir almali. Hicbirsey ev huzurundan önemli degildir. Ne kadar iş hayati da olsa, gelip sizinle uyuyacak, sizin yaptiginiz yemegi yiyecek, sizin ütülediginiz elbiseyi giyecek bunlar kücük gibi görünen önemli detaylar. Esinize secim yap demeyin tatli bir dille, ayni seyi ben de yapabilirim tepkini bilmek isterim deyin. Kadina msj atmak icin yeterli sebebiniz yok Allah korusun olmasin da zaten. Bir kere konusun esinizle, devamli isitip isitip önüne getirmeyin. Cok baski kurarsaniz da sizden gizli devam edecektir.

Karşı cinsle bu kadar samimiyeti hiç kimse kabul etmez diye düşünüyorum işte zaten beraberlerinde bide evdemi konuşuyorlar. Bişey denilecekse o erkek şimdi siz kadına bişey deseniz beni kıskanıyor der belki aklında dusunursunuz kadının eşinin seni dinlemesi gerekiyor bu konuda

Ben olsam okula elımde guzel bır tatlı ıle gıderdım ve kadınla tanısırdım tatlı tatlı sohbet eder onun ne tarz kısılıkte oldugunu cozmeye calısırdım. Ki kadının esınızle sızın dusundugunuz gıbı flortlesmesı varsa konusmasından tavrından gelmenızden rahatsız oldugunu bellı eder he yoksa ve olayı sız yanlış anlıyorsanız da o kendını vucut dılıyle bakısıyla anlatacaktır. Eğer o etkınlıge eslerın gelmesınde sorun yoksa gıdın ama esınıze kızmadan sakınce gulumsemenızle bır bakın ya bırsey varsa anlarsınız zaten. Bende sızın gıbı herseyden nem kapan bırıyım esımın ısyerınde kız var mesela ıs geregı gun ıcınde arasırlar msjlasırlar uyuz oluyordum sonra esımın telefonuna baktım kızın agzında dılınde abı abı o zaman dedım tamam bundan bana zarar gelmez :) ben senden daha ılerı sevıye kıskancm bence televızyondan bıle kıskanıyorum gerısı sen dusun ama boyle bırseyde esıne hesap sormak yerıne tanımaya calısmak en guzelı

Çalışan kadınlar İşyerinde hep aşna fişne peşinde olarak görülüyor sanırım. Benim de İşyerinde aynı odayı paylaştığım kişi erkek. Her telden muhabbet de ederiz. Beraber çay kahve de içer, kahvaltı da yaparız kimi zaman. Aklıma flört olayı hiç gelmedi.

İyi de ben kadını tanıyorum zaten.. Bana karşı öyle Bi samimiyeti yok. Bu arada bahsettiğim nem kapmak olayından farklı bence.. Abi kardeş ya da Hocam şeklinde değil isimle hitap ederler.. Tatlı falan yapıp götürmeyi hiç yapıcam sanmıyorum.. Bi de ona tatlımı yapıp götüreyim pes

Kimseyi aşna fişne olarak gördüğüm yok.. Bazıları sınırını bilmiyo desek..

Aşna fişne? Çalışan kadınlara o gözle bakan biri gibi mi görünüyorum?..

Ben geçen yıl piknikte tanıştım.. Bana hiçte öyle samimi değildi
Eşinizi arkadas olarak seviyorsa size de yakın davranırdı (tabi siz mesafeli soğuk davranmadysanz)) eşinizle yasaklar koyarsanz okulda konusadabilir sonuçta siz yanında değilsiniz okulda konuşup konusmadgnizi bilmezsnz.. bnce siz onu evinize yemeğe davet edin sizin ne kadar mutlu olduğunuzu görsün.. hatta numarasını da alin.

:) canım dusmanına bıle ıyı davranacaksın kı onun gercek yuzunu gorebılesın. Sen evde sureklı kocanın basının etını yersen adam o kadınla daha cok konusur cunku o kadın basının etını yemıyor tam tersı dogru duzgun konusuyor o yuzden senınde kocana saldırmak yerıne bıraz ıclerınde olup ne olup bıttıgını sakınce anlaman lazım bu yuzden elınde bırseyle gıt dedım gıtmek zorunda degılsın ama o kadınla bır araya gelmelısın. Eşine yanında oldugundan ıyı davran evde de oyle konuyu acma bıraz beklemede kal. Ben esının yaptıgına hak vermıyorum bana gore evlı erkek yada evlı bır kadın bekar gıbı hareket etmemelı edemezde ıyı nıyetlı konusuyor olabılırler ama seytan durterse ne olcak.
Madem tanıyorsun senın yanında nasıl araları samımıler mı yanında bıle.

Yani bende çalışan bir bayanım ve servis arkadaşım erkek ama hep bir mesafe vardır aramızda
iş için bile olsa akşam msj atmam ertesi gün görecem zaten o zaman söylerim
Daha bir tane msj da gülen surat yoktur attığım servis arkadaşıma
Sonuçta evli insanlarız tamam sekiz beş dairedeyiz aileden çok görüyoruz birbirimizi ama mesafemiz hep vardır kurumdaki diğer bayanlarla paylaşımım daha çoktur.
Eşimde keza öyle çalıştığı kurumda
Direk rahatsızlığını bayana değil de eşinize söyleyin hatta empati yapsın aynı durumu siz yapsaydınız acaba ne olurdu tepkisi.
Sonuçta ortak bir hayat yürütüyorsunuz eşiniz sizin rahatsız olduğunuz konular da hassas olmalı diye düşünüyorum.
Tamam i eşiniz işte yalnız diyelim paylaşımı tek o bayanla ama evde siz varken tekrar yazışma falan neden olsun sonuçta bir akşamınız var eşle geçirilen zaman size ayrılmalı

İki

İki üç kez gördüm.. Soğuk davranmadı çünkü o zaman bu cıvıklıktan haberim yoktu.. Ama bana gayet soğuktu.. Mizacı böyle demek ki dedim. Üstün de bile durmadım açıkçası ilgilenemedim de..

Ben de tıpkı sizin gibi düşünüyorum

Kadın da evli mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…