Siz olsanız?..

Ben de öğretmenim ve okulumda kafa yapısı uyuşan evli kadın erkek meslektaslarim görüşürler çayı beraber içerler toplantı olacağı zaman birisinden birisi yoksa ara gelsin denilir, sabahları güzergah üzerindeyse evi okula beraber gelinir, yazılı yapılacağı zaman benim dersime denk getir diye muhabbet döner filan. Şimdiye kadar hiçbirimiz de aaa aralarında bir sey olabilir neden onunla daha çok muhabbet ediyor diye düşünüp kötüye yormadık zaten doğru da değil yani şu an yorumlar beni şaşırttı. Ortamı bilmediğinizden kafanızda kurup kurup kendinizi doldurmayın gayet olağan şeyler bunlar. Ben de zümremle iyi anlaşırım canım idareye filan sıkılsa ona anlatırım çünkü frekans meselesi ne var ki bunda

bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir bu normal ama kesinlikle bir mesafe olmalı sizinkiler gereksiz samimi bence her iki tarafta sınırı bilmeli.gülsünlerr espri yapsınlar tabi ama bu mesajlaşmayla devam etmemeli sınırı burda koymaları gerek.siz haklısınız kadına yazmayın hem küçük düşmüş olursunuz hem de eşiniz gereğinden fazla tepki verir.muhattap olcağınız kişi eşiniz sadece o sınırı koymalı

Simdi soyle bir sey var. Konu sahibi ikisinin basbasa olduğunu soyluyor. Okulda bos kalmak nerdeyse imkansiz eger basbasa kalmak icin ozellikle uğraşıyorlarsa orda problem vardir. Yoksa elbette zümreler ve diger hocalar gorusurler sohbet ederler.

İşte anlatmaya çalıştığım konu bu yahu.

Bazen düşünüyorum biz mi doğruyuz konu sahibi gibi düşünen/yaşayan kadınlar mı diye.

Eşimle yıllar önce henüz sevgililiğin başlarındayken kıskanmamak ve kısıtlamamak üzerine bir konuşma ve anlaşma yaptık. Aldatma ya da aldatılma korkum yok. İnsanız, her şey gelebilir başımıza, ama her an aldatılma korkusuyla yaşamak da ne bileyim sağlıklı gelmiyor bana.

Sevdiğim bir arkadaşımla şakalaşamayacak, bir yemeğe çıkamayacak kadar kısıtlandığım bir evlilik düşünemiyorum.

KK da gerçekten çifte standart var.

Benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım var, hatta odamı da biriyle paylaşıyorum. Gün içinde elbet takılıp sohbet ettiğimiz oluyor, ama gerçekten elzem bişey yoksa hergün göreceğim adama niye mesaj atayım?

Hatta bu adamla aynı odayı bile paylaşmıyorsam, neden her boş anı tek bir insanla doldurmak gibi bir çabam olsun ki? Bir gün biriyle yersin, başka sefer başka arkadaşla.

"Kadın buna ne yiycez diyor.. Benim ki topu sana atıyorum hep bana soruyosun.. Sonra kadın yemeği buraya söyliycem nöbetçiyim sonra bahçede çay içeriz diyor. Benim ki ok diyor.. Yani fırsatını buldukları zaman beraberler". Dışarıdan bakana bile tuhaf gözüken bir durum bence..bunun modernlikle bir alakası yok.

Ben orayı kaçırmışım nasıl yani baş başa kalıyorlar okulda o ortamı nerde bulacaklar ki her yer öğretmen öğrenci kaynıyor

Ogretmenler odasina ilk gittigimde bu muymus demistim o geldi aklima bir an. :)) o kadar civiklardi ki. Bir konu anlatirken bacak aralarini gosteriyorlardi.Tabi hepsi oyle degil de.

Ortada gerçek manada birşey olmadan müdahale etmeyin.Sonuçta karşı tarafta sessiz kalmayacaktır.Sonuç sizin aleyhinize olabilir.Ayrıca kadın zorla mesajlaşmıyorki eşinizle kadının ne suçu var ? Bu samimiyeti eşiniz veriyor demek ki sorununuz onunla

Kime göre ayıp neye göre ayıp? İş arkadaşımla mesajlaşmanın ayıp olduğunu düşünmüyorum, iş arkadaşım öyle düşünüyorsa mesafesini koyar.

Yuvalar derme çatma yapılıyorsa yıkılması karşıdaki kadınların suçu değil. Bunu anladığınız zaman her şey farklı olacak.

Sizin bahsettiğiniz tarzda bir arkadaşlıkta sorun yok zaten ama konu sahibin eşi ve arkadaşı sürekli beraberlermis ders dışında ve sadece ikisi vakit geçiriyorlarmış, bu tarz birşey beni de rahatsız eder.

Birde iş arkadaşlariyla bu kadar samimi olan erkekler kendi eşleri işyerinden başka bir erkekle aynı samimiyeti gösterse tepki vermeyecekler mi ? Ne ben eşimin bu kadar samimi olmasını isterim iş arkadaşıyla beraber eşim benim samimi olmamı ister. Başka bir çift içinde normaldir bu arkadaşlık sorun olmaz zaten aralarında.

Son düzenleme:
Bana hic normal gelmedi benimde calistigim yerde ayni bolumde olan kadin erkek arkadas vardi ikiside evliydi cokta samimilerdi aralarinda kotu bisey yoktu ikisiylede cok iyididm ama surekli beraberlerdi bir gun adamin karisi kadin ark mesaj atti dogum gunu icin hediye almisti kadin ark. gayet kibar bir dille boyle seylerden hoslanmadigini ve yapmamasini istedi kadin ark agladi vs ama su anda adamla mesafelerini bilen ayni zamanda da arkadas olan iki insan oldular. Herkes arkadas olabilir ama mesafe cok onemli kimse demiyo dusman olun konusmayin diye mesafeli olsunlar ben sizi hakli buldum

Kadına sakın mesaj atmayın,eşinizin kulağına illa ki gider ve hem eşinizin hem de kadının gozunde cok kücük düsersiniz.Ben bir sorun gormedim ayrıca,bir kadınla bir erkek arkadas olabilir.Siz yine konusmanın seyrine göre hareket edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…