- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir bu normal ama kesinlikle bir mesafe olmalı sizinkiler gereksiz samimi bence her iki tarafta sınırı bilmeli.gülsünlerr espri yapsınlar tabi ama bu mesajlaşmayla devam etmemeli sınırı burda koymaları gerek.siz haklısınız kadına yazmayın hem küçük düşmüş olursunuz hem de eşiniz gereğinden fazla tepki verir.muhattap olcağınız kişi eşiniz sadece o sınırı koymalıMerhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Simdi soyle bir sey var. Konu sahibi ikisinin basbasa olduğunu soyluyor. Okulda bos kalmak nerdeyse imkansiz eger basbasa kalmak icin ozellikle uğraşıyorlarsa orda problem vardir. Yoksa elbette zümreler ve diger hocalar gorusurler sohbet ederler.Ben de öğretmenim ve okulumda kafa yapısı uyuşan evli kadın erkek meslektaslarim görüşürler çayı beraber içerler toplantı olacağı zaman birisinden birisi yoksa ara gelsin denilir, sabahları güzergah üzerindeyse evi okula beraber gelinir, yazılı yapılacağı zaman benim dersime denk getir diye muhabbet döner filan. Şimdiye kadar hiçbirimiz de aaa aralarında bir sey olabilir neden onunla daha çok muhabbet ediyor diye düşünüp kötüye yormadık zaten doğru da değil yani şu an yorumlar beni şaşırttı. Ortamı bilmediğinizden kafanızda kurup kurup kendinizi doldurmayın gayet olağan şeyler bunlar. Ben de zümremle iyi anlaşırım canım idareye filan sıkılsa ona anlatırım çünkü frekans meselesi ne var ki bunda
İşte anlatmaya çalıştığım konu bu yahu.
Modern dunyada surekli birlikte takilan basbasa insanlar varmis demek. Ne guzel.modern dünyaya hoşgeldiniz.
evet varModern dunyada surekli birlikte takilan basbasa insanlar varmis demek. Ne guzel.
Ben orayı kaçırmışım nasıl yani baş başa kalıyorlar okulda o ortamı nerde bulacaklar ki her yer öğretmen öğrenci kaynıyorSimdi soyle bir sey var. Konu sahibi ikisinin basbasa olduğunu soyluyor. Okulda bos kalmak nerdeyse imkansiz eger basbasa kalmak icin ozellikle uğraşıyorlarsa orda problem vardir. Yoksa elbette zümreler ve diger hocalar gorusurler sohbet ederler.
bizimde arkadaşlarımız var ama samimiyet mesafeside bir yere kadar kusura bakmayın ama eşiniz onun ilgisinden hoşlanıyor şimdiki bayanlarda ayıbı bilmiyor msj atarsan kendini rezil edersin öğlen arası sen okula git ve eşinle başbaşa yemek ye onunda gelmesini isterse o zaman devreye zaten hep berabersiniz bugünde benimle ye de o kadın o ayarı alacaktır.bizim işyerindede var öyle bayanlar sonuç mı yıkılan yuvalar akıllı ol o kadın hep orda olacak onun için sen de kendini göster
Sizin bahsettiğiniz tarzda bir arkadaşlıkta sorun yok zaten ama konu sahibin eşi ve arkadaşı sürekli beraberlermis ders dışında ve sadece ikisi vakit geçiriyorlarmış, bu tarz birşey beni de rahatsız eder.Ben de öğretmenim ve okulumda kafa yapısı uyuşan evli kadın erkek meslektaslarim görüşürler çayı beraber içerler toplantı olacağı zaman birisinden birisi yoksa ara gelsin denilir, sabahları güzergah üzerindeyse evi okula beraber gelinir, yazılı yapılacağı zaman benim dersime denk getir diye muhabbet döner filan. Şimdiye kadar hiçbirimiz de aaa aralarında bir sey olabilir neden onunla daha çok muhabbet ediyor diye düşünüp kötüye yormadık zaten doğru da değil yani şu an yorumlar beni şaşırttı. Ortamı bilmediğinizden kafanızda kurup kurup kendinizi doldurmayın gayet olağan şeyler bunlar. Ben de zümremle iyi anlaşırım canım idareye filan sıkılsa ona anlatırım çünkü frekans meselesi ne var ki bunda
evet var
cinsiyet kavramı insanlık kavramının önüne geçmiyor modern dünyada.
nasıl bi garantiden bahsediyorsunuz?Size bir şey söyleyeyim mi?
Bunun garantisini asla veremezsiniz.
Size bir şey söyleyeyim mi?
Bunun garantisini asla veremezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?