elde sıfır varken neden ev alma ihtiyacı hissetmiş ki?
üstelik bu kişi önceki evliliğinde maddi olarak da problem yaşamış, hiç mi ders almamış..
Eğer huyu böyleyse üzgünüm ama mutsuz bir hayatınız olur..
Ailem ev olmadan çıkmasın karşımıza dedi oda babası kredi çekti kendi çekti bir şekilde ev aldı . Ayrılalım dedesinin sebebi nisanda dugunumuz olacaktı . O zaman düğün yapmam çok zor diyor 4 sene sonra ben rahata eriyorum 5 senedir hayatını çaldım 4 sene daha çalamam ailenin yüzüne bakmam diyor. Tamamiyle psikolojik olarak çökmüş durumda kendisini bırakmış toparlamaya calistikca ben dahada çok battigini hissediyorum.
İlk mesajınızla bu örtüşmüyor, savurganlığından bahsetmişsiniz, durduk yere ev alıp zora girmiş gibi ilk mesajınız oysa onu buna aileniz zorlamış, bu sıkıntı sizinle evlenebilmek için yani, Nisan'da da düğün olacak gibi bir şart koşulduysa zorlanması normal. Ailenizle durumu paylaşıp ona göre bir plan yaparak destek olmanız lazım ya da bırakacaksınız yüzüstü
İlk mesajınızla bu örtüşmüyor, savurganlığından bahsetmişsiniz, durduk yere ev alıp zora girmiş gibi ilk mesajınız oysa onu buna aileniz zorlamış, bu sıkıntı sizinle evlenebilmek için yani, Nisan'da da düğün olacak gibi bir şart koşulduysa zorlanması normal. Ailenizle durumu paylaşıp ona göre bir plan yaparak destek olmanız lazım ya da bırakacaksınız yüzüstü
Ailem ev olmadan çıkmasın karşımıza dedi oda babası kredi çekti kendi çekti bir şekilde ev aldı . Ayrılalım dedesinin sebebi nisanda dugunumuz olacaktı . O zaman düğün yapmam çok zor diyor 4 sene sonra ben rahata eriyorum 5 senedir hayatını çaldım 4 sene daha çalamam ailenin yüzüne bakmam diyor. Tamamiyle psikolojik olarak çökmüş durumda kendisini bırakmış toparlamaya calistikca ben dahada çok battigini hissediyorum.
Hayır suan ödemeleri yapamayasinin nedenlerinden biride paranın kıymetini bilmeyisidir. Elde sıfır varken de ailem yüzünden ev alınca da haliyle ödemekte sıkıntı yaşadı . Hı çok uğraştı elinden geleni yine de yaptı ona birsey diyemem ama kötü zamanında beni bırak demesi aaa hersey iyi güzeldi ama demek kötü duruma düştün hadi eyvallah Demek bana zor geliyor.
Ailesi ev istemiş adamcağızın gücü yok nefes alamayacak hale gelmiş ama ne konu sahibi ne de ailesi yardım etmemiş. Yalnız dikkat etmek gereken bir nokta var, adam blöf yapıyor olabilir. Ama inanıyorum nişanlısı çok zor durumda, Allah yanında olsun ev yapanın yuva kuranın.
Ben neden yardimci olmamayayim düğünü erteleyelim oturup ailemle konuşalım bir orta yol bulunur elbet. Ailem ilk başta istemiyordu nişanlımı iki yıl ikna etmeye çalıştık ailem işi yokusa sürmek için elinden geleni yaptı ev alamaz sandı is sahibi olamaz sandı ama o iki sene içerisinde hepsini yaptı. Çok kötüyüm ne desemde bitsin diyor şimdide evlenmek istemiyorum diyor
Başka bir neden yok yada bana söylemiyor evlendigimizde sen birsey istediğinde ben alamazsam ölürüm ben diyor gururuma yediremem diyor . Aklında çok fazla düşündüğü şeyler var mutlaka ama belkide paylaşmiyor bilmiyorumNişanlınız sizin için elinden geleni sonuna kadar yapmış. Hani bir bardak dolar dolar da son bir damla vardır artık taşırır. Neydi o son damla? Bu adama birşey olmuş, ya çok yoruldu uğraşamayacağım artık diye düşündü ya da değmez bunca emeğime diye düşündü. Bir veya birden fazla neden var bizimle paylaşmadığınız.
Evet ozamanlar hata yaptığımı şimdi daha net anlayabiliyorum . Ozaman olsunda ailem kabul etsin de ne olursa olsun diyordum . BilemedimBuraya bir kadının konu açtığını düşünelim. Sevgilimin ailesi beni gelin olarak istemiyor, işi yokuşa sürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sevgilimin de benim yanımda olduğunu hissetmiyorum. Artık iyice bunaldım sizce bu evlilik olur mu?
Bu konuya bir çok yazar yol yakınken bırak derdi. Bence aynayı kendine tutmanın zamanı gelmiş. Ailen iş sahibi olmasını istemekte sonuna kadar haklı işsiz eş olmaz. Ama ev istemek abartı ve sen bu durumda onun yanında olmalıydın.
Gururuma yediremem demiş. Buna biri laf mı çaktı? Gururu mu kırıldı? Adam da ketum, biraz bekleyin sakinleşince belki anlatır. Siz çalışıyor musunuz?
Gururuma yediremem demiş. Buna biri laf mı çaktı? Gururu mu kırıldı? Adam da ketum, biraz bekleyin sakinleşince belki anlatır. Siz çalışıyor musunuz?
Ya merak etmeyin düzelir düzelmesine ama bu böyle zoru görünce hep ayrılalım mı diyecek? Daha önce de böyle saçmalamadıysa, gerçekten maddi olarak zorlanmış çok. Ne yapsam ailesi beni istemeyecek diye de düşünüyor olabilir. Biraz kafasını dinlesin bence. Kendini köşeye sıkıştırılmış hissediyor sanırım. Üstüne gitmeyin.
Evet çalışıyorum. Kendisini bildim bileli hep beni mutlu etmek hep hediyeler almıştır. Her hafta yanıma gelip sevdiğim yemekleri yapardı. Bunları düşündükçe kötü oluyorum . Keşke duzeltebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?