- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi fistikli_lokum
-
Zor bir karar Allah yardimcin olsun canim..
Yalniz bazen insanin istegiyle gerceklesen bir olmuyor, daha dogrusu planlandigi gibi gitmiyor. Ben babamin soracagi seyleri tabii ki tahmin ediyordm, ama o razi olmadigini kafasnda bitirdigi icin ztn her soyledigime bir bahane bulacakti. Bu yuzden dogru yolun bu olacagini dusundum.
Gerçekten çok seviosan kimsenin durmasına izin verme. Ha tabi mantıkda şart tabi. Sen çok kazanıosan bu ilerde senin için değil karşı tarafa bi işe yaramıorum hissi verirdi. Ama senin için tek sorun babansa halledilirdi o ya :/
Tabiki. Arafta kalmak ne zor. Hele ayrılık. İnsanın alıştığı insandan vazgeçmek zorunda kalması :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evet sizde benim gibi dusunmussunuz. Erkeklerin dogasi geregi aile icinde her acidan bir adim onde olmasi gerekli bence, bu basta sorun gibi gozukmesede ilerisi acisindan problem olusturabilir. Hele ki onun gibi duygusal bi insansa..
Sonuçta konu için kendi hayatımızdan bildiğimize göre yorum yapıyoruz, inat ve katı görüş için bir skala olsa benimkiler 10 üstünden 8-9 civarında olurlar, o bakımdan benim yolum da doğruydu, sizin ayrılma kararınız da kendinize göre doğrudur o zaman. En kısa sürede unutursunuz umarım.
Diğer seçmediğiniz yollardan bahsetmeye gerek yok aslında ama, babamın maaş vs. bahanesi, benim önceden bildiğim ve gerçekten emin olduğum "ben onu paramla ezmem ve o da çalışkan ve sorumlu bir insan." sözümle kırılamıyorsa ben sevdiğim insanı seçerdim, babam benim iyiliğimi istemiyor olurdu o zaman, mutluluğuma köstek oluyor olurdu. Yaptığı fedakarlıkları kaale almamak değil bu, bana güvenmeme
Sonuçta konu için kendi hayatımızdan bildiğimize göre yorum yapıyoruz, inat ve katı görüş için bir skala olsa benimkiler 10 üstünden 8-9 civarında olurlar, o bakımdan benim yolum da doğruydu, sizin ayrılma kararınız da kendinize göre doğrudur o zaman. En kısa sürede unutursunuz umarım.
Diğer seçmediğiniz yollardan bahsetmeye gerek yok aslında ama, babamın maaş vs. bahanesi, benim önceden bildiğim ve gerçekten emin olduğum "ben onu paramla ezmem ve o da çalışkan ve sorumlu bir insan." sözümle kırılamıyorsa ben sevdiğim insanı seçerdim, babam benim iyiliğimi istemiyor olurdu o zaman, mutluluğuma köstek oluyor olurdu. Yaptığı fedakarlıkları kaale almamak değil bu, bana güvenmemek. O zamana kadar kendi kızını tanıyamayan insan düğünden sonra da isterse tanır.
Tabiki. Arafta kalmak ne zor. Hele ayrılık. İnsanın alıştığı insandan vazgeçmek zorunda kalması :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende iki saat önce ayrıldım zaten tamamen ders vermek için dur bile demedi. Seviorum dedi. Şuan aynı hisleri paylaşıorz emin ol. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.Su an buraya yazma sebebimde bir nevi bu. İnsan gercekten zor birakiyormus alistigi kisiyi, ne yaptiysam vicdanim raht etmedi hic. Allah tasiyamayacagimiz yuku vermezmis, insallah kolay atlatiriz..
Evet zor bir durum Allah hakkında hayırlısını versin.Ama bence sen böyle bir anda bitirdiğine göre sana da bir sogukluk ıstememezlık gelmiş yoksa bir anda silebilecegine inanmıyorum ben Ayrıca gerçekten anne baba istemiyorsa bir bildikleri vardır.İlerde belkide böyle bir sorun olabilirdi biz burdan ezbere konuşuyoruz bilemeyiz ki hayırlısı dıye dua et Zaman herşeyi yoluna koyuyor
Sizinde mi basinizdan buna benzer bi olay gecmisti? Yorumlarnzda deneymli bir kimsenin bakis acisini hissettimde.
Bende
bende iki saat önce ayrıldım zaten tamamen ders vermek için dur bile demedi. Seviorum dedi. Şuan aynı hisleri paylaşıorz emin ol. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.
:) Deneyim derken, evliyim işte, önce kendim emin olarak karşılarına çıkardım, o kadar inada ve katı görüşe rağmen hiç bir bahane bulamadılar. Kötü senaryoları da düşünmüştüm tabi ki o zaman sevdiğim insanı seçerdim. Sonuçta okul bittikten sonra elimden geldiğince kendi ayaklarımın üzerinde durdum, olası bir boşanma durumunda mesela ailemin desteğini alamayacağıma eminim. Ailemi hem olumlu özellikleriyle tanıyorum, hem de olumsuzlarla yani.
Benim ilk erkek arkadasimdi, su an o vicdan azabini gerckten cekiyorum ama babamada rest cekemedm. Cunku bu zamana kadar bana gercktn buyuk fedakarliklar yapti. Hic boyle birsy yasayacagimi tahmn etmzkn, hayatimn en buyuk kararimi aliyorm. İnsallah Allah utandirmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?