siz olsaniz?

Benim Ailem hiç istememisti evliligimi esimle.ama ben onları dinlemedim ve cok buyuk şeyler yasayarak aileme karşı çıktım ve evlendim.8 sene çıktık 9 senedir de evliyim ve dünyanın en mutlu insanı benim.esim beni hiç yaniltmadi. Herzaman aileler doğruyu bilemez.aile istemiyorsa altından illa bişey çıkar diyen arkadaslara da hiç katılmıyorum. Bazıları bencilliklerinden istemiyor yada ego.

Çüş ya resmen şaka gibi!!Sanki maaşını yeni mi öğrendin..Demek ki sevmiyormussunuz siz birbirinizi..Bir çırpıda 4 senelik ilişki bitebiliyorsa zaman doldurmussunuz bosuna siz..Aynı şeyleri bende yaşadım hep sagdan soldan ailemin desteklediği insanlar eve kadar geldi reddettim!!! Çünkü ben nişanlımı seviyorum herkesten çok!!!Şimdide nişanlıyız zaten, tüm karşı çıkmalar diğer münasebetsiz adaylar vs hiçbiri bizi yıldıramadı!

bende şu an 4 senelik bir ilişki yürütüyorum ailenin karşına çıkaramayacağın nitelikte biriyse baştan başlamayacaktın yok değildiyse tüm söylenenlere karşı ilişkini savunacaktın bilmiyorum yanlış yapmışsın hakkında hayırlısı olsun babanı mutlu edebileceğin dolgun maaşlı bir damat adayı çıkmasını bekle artık canım

aynı şeyleri yaşıyorum canım.ben de beklemeliyim diye düşünüyorum zaman herşeyin ilacı babam razı değil ama hep de öyle devam edecek değildir heralde ikna yoluda vardır.benimde 5 sene.asgari ücret alıyo diye ayrılamam ki ondan.

evet gamze seni biliyorum bu konuda sürekli konu açıyorsun ama asla vazgeçtim dediğini duymadım konu sahibesi arkadaşım senden fikir almalı bence hem de örnek almalı diye düşünüyorum ..seninde inşallah hakkında en hayırlısı olur tatlım

canım kafama o kadar takılıyor ki bu konu artık konu açıp burda size danışıyorum sizde yardımcı oluyosunuz Allah razı olsun:) ama ben ailemin karşısına bazı şeyleri(iş güc vs) oturtmadan çıkmıştım haliyle hayır dediler neler neler dediler napcan o çulsuzu falan.ama aklımdan da bi kere olsun ayrılmak geçmedi zamana bırakıp herşeyin oluşmasını bekledim.ben ona aşık olurken parası var mıdır diye düşünmedim ki.şimdi ayrıldım diyelim işi yok diye.ya iş güç sahibi olursa bi iki seneye.nasıl pişman olurum.
şimdi aileler kızların sevgili mevzularına damat adayı çook olumlu olsa parasıda olsa illa ki bi kulp takıyorlar.he haklı oldukları tarafda var ama önyargılı oldukları alanlar daha fazla.konu sahibesi eğer okursan sana diyeceğim şudur :) zaten sen vazgeçmişsin ama bana kalırsa zamana bırak ailen sindirsin sevgilinde belki iş güç sahibi olur sen de çalışırsın falan üstesinden gelirdiniz.aşk bu bulmak kolay değil.yıllar sonra bi çıkar karşına ffeleğini şaşarsın :))

çok haklısın canım bu düşüncelerini seviyorum zaten inşallah herşey yoluna girsin sizde mutlu mesut düğününüzü derneğinizi yapın geçenlerde bir haber çıktı kız 1.5 yıllık nişanlısını çulsuzsun deyip bırakmış o çocuğa da tam 12.5 milyon çıkmıştı piyangodan..yani para pul iş güç bunların bir garantisi yok işi gücü olan çok zengin biriyle evlenirsin o malı mülkü kaybetmesi bir kıvılcıma bakar allah sağlık sıhhat versin çalışınca hemen olmasa da zamanla olur o mal mülk ama karşımızdakinin insan ve adam olması önemli gerisi kendiliğinden gelir zaten

Bu konuya ne kadar gıcık oldum bilemezsiniz..3 günlük görüştüğü kişide sanki babası ayrıl dediğinde ayrılmış..Yalnız karşı tarafta ayrılmayalım hoop noluyo dememiş herhalde..Gerçekten seven vazgecmez bu kadar basit ve net!

çook haklısın.ben parası çok olmasından ziyade benim için çabalıyor mu , gerçekten çalışkan mı evine bakabilir mi diye düşünüyorum canım.dünyanın binbir türlü hali var çok zenginken paranın verdiği heyecanla başka kadın kıza da bakabilir.yüreği önemli benim için.

ne diyelim bol paralı babasının istedği damatlar nasip olur inşallah.çünkü konu sahibesnin aşık olduğu kişiyle evlenmesi olanaksız görünüyor.aileler her halukarda bir şey buluyor

benim ailemin de endişeleri olmuştu maddi durumları iyi olmadığı için isteme işi falan bayağı geç olmuştu gelmek gitmek neyse annem bu konuda biraz arıza çıkarmaya kalktı çektim karşıma konuştum ben sana zengin koca getirmeyi de bilirdim ama adam getirdim dedim ondan sonra pek iyi oldu her derdimizi aştık çok şükür ..önce adam gibi adamınız olsun mal mülk sonra gelir

ne diyelim bol paralı babasının istedği damatlar nasip olur inşallah.çünkü konu sahibesnin aşık olduğu kişiyle evlenmesi olanaksız görünüyor.aileler her halukarda bir şey buluyor
Amin amin
Aşık olsa bırakmazdı bence..

bana da yürekten cesaret verdiğin için sana sonsuz teşekkürler.

bana da yürekten cesaret verdiğin için sana sonsuz teşekkürler.
rica ederim tatlım sende takma kafana zaman herşeyin ilacı ben bu kelimeleri anneme karşı söyleyebilmek için tam 3.5 sene bekledim sende zamana bırak anının da kıymetini bil

rica ederim tatlım sende takma kafana zaman herşeyin ilacı ben bu kelimeleri anneme karşı söyleyebilmek için tam 3.5 sene bekledim sende zamana bırak anının da kıymetini bil
gerçekten mi.Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.inan karşşı tarftan söz almasam ben herşeyin üstesinden gelicem diye bende karşıma alır konuşurdum sevgilimle adam ol yoksa vermiycekler dye :)) inşallah düzelir ..inşallah.

düzelir kuzum ahh ne günler gördüm geçirdim herşey düzelir ben imkansızın bile olduğunu gördüm sabır ve dua et hani kitap var ya onun gibi allah de ötesini bırak

Herkes nicin para kismina takilmis ben anlayamadim? 1aydir sogukluk oldugundan evlilige ve bana karsi ilgisiz kaldgndan bahsetmistim. Ustelik su an vicdanen rahatsz oldugumuda belirttim. Buraya her olani her yasanani tabii ki de yazamam. Karsidan '4 yillik bi iliski bir cirpida baba tarafindan bitirildi' izlenimi verdiysem affola. Bazi arkadaslar soru sorarak olayi daha iyi anlatmama yardmci oldular onlara tesekkur ediyorum. Herkesin fikri farklidr, farkli goruslerede acigim fakat ben zaten su an huzursuzken bunuda yansitmsken konunun sadece maddiyata dayandirilmasi konuyu eksik birakti.. Herkese yorumu icin tesekkur ederim.

kuzum sen başta soğudunu söyledin evet ama sana sorduklarında ailemin rızası olamdığı için dedin.ailen neden razı olmuyor parası olmadığı için.ama aynı kapıya çıkmıyor mu? biz mi yanlış anladık.anladıysak da pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…