- 16 Ocak 2015
- 72
- 19
- 13
- 33
- Konu Sahibi fistikli_lokum
-
babanin istememe nedeni neydi?
cok da gecerli bi neden degil.. baska sorunlariniz var ki ayrildin benceAsil istememe nedeni aklinda bi baskasi olmasi. Ama bana soyledigi eski erkek arkadasimin asgari ucret, benimse ondan biraz daha cok kazanacigimi ve bunun sroun olusturabilecegiymis
Sen ondan cok kazaniyorsun babanin sorun ettigi bu mu?Benim ilk erkek arkadasimdi, su an o vicdan azabini gerckten cekiyorum ama babamada rest cekemedm. Cunku bu zamana kadar bana gercktn buyuk fedakarliklar yapti. Hic boyle birsy yasayacagimi tahmn etmzkn, hayatimn en buyuk kararimi aliyorm. İnsallah Allah utandirmaz
Asil istememe nedeni aklinda bi baskasi olmasi. Ama bana soyledigi eski erkek arkadasimin asgari ucret, benimse ondan biraz daha cok kazanacigimi ve bunun sroun olusturabilecegiymis
Asil olay aynen bu, babayi ikna etmek...Bunu onun yerine sizin düşünmeniz gerekirdi sonuçta, benim için babamı ikna edebileceğim bir sebep. Aklında başka birisi olmasına hiç girmiyorum onu zaten isterse en muhteşem baba olsun kabul etmem.
Sen ondan cok kazaniyorsun babanin sorun ettigi bu mu?
Bunu onun yerine sizin düşünmeniz gerekirdi sonuçta, benim için babamı ikna edebileceğim bir sebep. Aklında başka birisi olmasına hiç girmiyorum onu zaten isterse en muhteşem baba olsun kabul etmem.
Ailenin rızası yoksa inan altından bir durum çıkıyor.
ALLAH hakkınızda hayırlı ise nasip etsin. Değilse içinize soğukluk versin.
Evet babami ikna etmek zor olacakti ama olacakti belki. Peki ilerde bu gercktn hic bi soruna yol acmaz miydi?
4 sene zarfında bu konu hakkında bir kesin bir fikri olması gereken kişi sadece sizsiniz sonuçta, babanız evlenmeyecek o insanla. Ben tanıştırmak için karşılarına çıkardığım insanın sorabilecekleri veya akıllarına takılabilecek her şeyden önce kendim emin olarak çıkardım. Başka türlüsü olmazdı. Öteki türlü nasıl ikna edeceksiniz zaten anne/babayı? Neden inansınlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?