- 19 Mart 2016
- 265
- 380
- 23
- 34
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Yok canım bu saatten sonra bitti artık anladim ben herseyi bugunben böyle bir durumda olsam ; napardım bilmiyorum. galiba tartışma çıkarırdım ama belli olmaz bunun için de yapmış olabilir.
tövbe yarabbi, bu adam seni sevmiyor haberin olsun. yakın davranma. köprüyü geçene kadar iyi ol sonra mesafe. anlasın asıl ayı olan kimmiş.
ohaHic bise demedi canım oyle bakti..
Ya canım bu kadarmış işte..
Öyle yaptım canım bende allahım cok buyuk ki beni korudu..Balik bastan kokmus ne guzel.. Allah'in sevdigi kullarindanmişsin ayi ve yavrusunu basbasa birak layiklariyla oynasinlar
küçük bir yaş olsa da o kadar toy da olacağı yaş değil, demek kültürleri böyleBen 22 canim o da 25
Olmaz olsun canım olmaz olsun...küçük bir yaş olsa da o kadar toy da olacağı yaş değil, demek kültürleri böyle
Hayir tam tersini soylemeliydi.Bende sizi o zaman beğenmiştim efendim.En azindan terbiyeli gozukuyordunuz,şimdi iyice terbiyesizleşmişsiniz ve ayılaşmışsınız demesi daha mantikli olurduBen de sizi o zaman beğenmemiştim efendim. Çok terbiyesizdiniz, şimdi düzelivermişsiniz deseydin.
Neden sevgilinizin hiçbir şey söylemediğini ben size söyleyeyim mi? çünkü kp sizi ilk gördüğünde artık evde arkanızdan neler söylediyse "ayı gibiydin" lafı sevgiline hafif kalmıştır.çok büyük bir şey söylemiş gibi algılayamamıştır.siz neden zayıfladınız peki? kendi isteğiniz ile mi sevgiliniz de arada bir şeyler diyor muydu? belki puzzlelar oturur şimdi biraz.Çok üzüldüm ya,başıma gelse yani empati kurdum insan cidden üzülür.Diyemedim canim diyemedim okadar kotu oldum ki ölseydim keske dedim ama hic bise diyemedim icime nasil dokundu bi bilsen hala agliyorum
Keske diyebilseydim canim diyip kalkabilseydim ordan bu kadar yuregime dert olmasaydiHayir tam tersini soylemeliydi.Bende sizi o zaman beğenmiştim efendim.En azindan terbiyeli gozukuyordunuz,şimdi iyice terbiyesizleşmişsiniz ve ayılaşmışsınız demesi daha mantikli olurdu
Yok canim sevgilimle alakali degil babaanemi kaybettim 6 ay once ayni evde yasiyorduk onun ölümü çok etkiledi beni ondan zayifladim hic bise yiyemiyordumNeden sevgilinizin hiçbir şey söylemediğini ben size söyleyeyim mi? çünkü kp sizi ilk gördüğünde artık evde arkanızdan neler söylediyse "ayı gibiydin" lafı sevgiline hafif kalmıştır.çok büyük bir şey söylemiş gibi algılayamamıştır.siz neden zayıfladınız peki? kendi isteğiniz ile mi sevgiliniz de arada bir şeyler diyor muydu? belki puzzlelar oturur şimdi biraz.Çok üzüldüm ya,başıma gelse yani empati kurdum insan cidden üzülür.
Merak ettigim sey ne tepki verdiniz bunu diyince ? Ve insanlar ne tepki verdi?Konu nasil degisti kapandi?Seni kilolu bulabilir ama bunu ayiya benzeterek belirtmesi patavatsizlik terbiyesizlik bosbogazlik artik ne denir bilemedim..Bunu soylerken bile hic samimi degil.Keske diyebilseydim canim diyip kalkabilseydim ordan bu kadar yuregime dert olmasaydi
Başınız sağ olsun,üstelik bir de taze bir acı varken... ne diyeyim ki ben bunlara.Yok canim sevgilimle alakali degil babaanemi kaybettim 6 ay once ayni evde yasiyorduk onun ölümü çok etkiledi beni ondan zayifladim hic bise yiyemiyordum
Serefsizler diyebilirsinBaşınız sağ olsun,üstelik bir de taze bir acı varken... ne diyeyim ki ben bunlara.
Canim dondum kaldım hic bisey diyemedim ben soka girdim bir nevi kimseden çıt çıkmadı daha sonrası konudan konuya atladi bi sekilde kapandi kendimde degildim ayi gibiydinden sonra bostu benim icinMerak ettigim sey ne tepki verdiniz bunu diyince ? Ve insanlar ne tepki verdi?Konu nasil degisti kapandi?Seni kilolu bulabilir ama bunu ayiya benzeterek belirtmesi patavatsizlik terbiyesizlik bosbogazlik artik ne denir bilemedim..Bunu soylerken bile hic samimi degil.
Simdi cocukla bitirdiniz miCanim dondum kaldım hic bisey diyemedim ben soka girdim bir nevi kimseden çıt çıkmadı daha sonrası konudan konuya atladi bi sekilde kapandi kendimde degildim ayi gibiydinden sonra bostu benim icin
Dostlar sagolsun canim bu kadarlarmis isteBaşınız sağ olsun,üstelik bir de taze bir acı varken... ne diyeyim ki ben bunlara.
Bitti benim icin canim buraya gelmis simdi israrla cikmiyorum disari rezillik cikacak birazdanSimdi cocukla bitirdiniz mi
valla haklısın onu babası sana "ayı" dediğinde düşünecekti.insan hiç mi tepki vermez yahu?15 yaşında mısın sen de babana bir şey diyemiyorsun.aslında bence çık yüzüne direk söyle.sonra da noktalamak istiyorsan noktala.ailene anlattın mı onlar ne dedi?Bitti benim icin canim buraya gelmis simdi israrla cikmiyorum disari rezillik cikacak birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?