Siz olsanız ..

Yarin anlatcam canim kadin beni bu halde gorurse kahrolir

Yarin anlatcam canim kadin beni bu halde gorurse kahrolir
Bence şimdi bir duş falan al sakinleş,bitki çayı gibi bir şeyler iç ve uyumaya çalış.belli çok yıprandın ağlama daha fazla aslında senin için iyi olmuş gerçekten öyle düşün.şu an ne kadar üzülüp acı çeksen de,uzun vadede mutlu olan sen olacaksın.sevgilinde o baba varken ve o şekilde sessiz kalması vs hiçbir kız kabul etmez onları.sen kendi yoluna bak,kurtuldun neyse ki

Yok artık ya. Nasıl bir laf o öyle..ay ben bile kötü oldum, seni düşünemiyorum canım o an. Ben erkek arkadaşına da kizdim ama, baba napiyosun demezmi insan. Demek seni savunamayacak gibi geldi bana. Canım ya bana sorarsan hiç uğraşma bu aile ile. Gorgusuz insanla geçinmek çok zor. İlerde pişman olmakta var. İyi düşün taşın..sevmek tek başına yetmiyor..ailesiylede evlenmiş oluyorsun..

Konu sahibinin zaten boyu posu varmış epey, kilolu görünmüyormuş da o zaman zaten, hiç zayıflamak gibi bir niyeti olmamış, (hoş kilolu görünse hatta 20 kilo daha da fazla olsa ne olacak, hadsizlik yine baki tabi..) Neyse, yani konu sahibi kendisi gayet memnunmuş halinden.. Ama sevgilisinin bir iması var mıymış yok muymuş onu ben de bilmiyorum...
Zaten bu baba da muhtemelen de hem cahil hem de öyle boylu poslu kıza kadına da alışkın değil.. Başka biri, yani normal bir adam olsa ne bileyim "boylu poslu kızımız maşallah," falan der, yani bizim normal insanımız böyle konuşur misafirle, hele ki gelin adayıyla

evet boy kilo aynı değerlerde olunca hoş bir görüntü oluyor zaten,sorun cidden kilo değil.mesela konu sahibinin saçları kısacık olsa erkek gibiydin(hatta daha kötülerini bulurdu o baba neyse)falan deyip yine aynı şeyi yapardı.insan öküz olunca...terbiye falan yok,kaldı ki kaç yaşında adam,pes.

Aynen canim bu son olsun acilarim insallah

Dostlar sagolsun canim evet hala atamadim uzerimden ayni odada kaliyorduk babaannemle daha az once resmini optum burda olsaydin kimseler uzemezdi beni dedim
Ah kuzum .. benim de çocukluğum büyükannemle ve dedemle geçmiştir, sonra ayrı düşmüşüzdür ama hep yerleri bambaşka olmuştur bende, dedeciğimi kaybedeli ben kaç yıl oldu hale içim cısss eder, adı geçse bile dolar gözlerim. seni öyle iyi anlıyorum ki, şimdi bile doldu gözlerim sen öyle deyince.. Ama yine de hep zor anlarımda dedemi yanımda hissederim. Sen de öyle hisset bak ne olur, hiç yalnız hissetme, babaanneciğin şimdi seni görüyordur, hissediyordur.. hatta güzel torunum bak ömrün geçmeyecek o insanlarla, yarın dertlerini çekmeyeceksin, üzülme diyordur.
Hadi sen de ağlama artık, üzülme bu kadar. şükret ki evlenmeden gördün bunları.. Güzelce uyumaya çalış, yarın daha iyi olacaksın emin ol.

Size kilonuzdan dolayo ayi hibiydin diuor kendi hareketleri ayi gibi.
patavtsiz biri anlasilan her aklina geleni konusyor.ya takmayacaksin ya da sevgilinle konus baban benimle olan konusmalarina dikkat etsin de

Hiç takma kafana kardeşim bende buna benzer bir olay yaşadım çok üzüldüm ama hiç değmeyen insanlar için hiç üzülmeyede değmez boşver başkaları için kendini yıpratmakta neymiş..

Aaaaa ne ayıp. Bence sevgilinize konuşun. Ben o günü, o kelimeleri unutamıyorum. Ne samimiyeti...Ben bu eve her gün giren çıkan biri değilim ki deyin.bana hiç kimse böyle hissettirmek, kimse böyle davranamaz o gün saygıdan sustum ben.ama sen bir baba tamam diyemedin. Uyaramadin. Bu ayıba ortak oldun. Bu saatten sonra özür dilenmeden kimsenin senin bile yüzünü görmek istemiyorum. İlişkimiz ara verip biraz düşünelim .....

Aynen bunları söyle.ayrilmaya niyetin varsa ayril.ama yok devam edecekse de babası arayıp da özür dileyen kadar, sevgilin orda sustuguna pişman olana kadar burnundan gelsin ikisinin de.

Ne ayıp ne ayıp. ....şimdiden bu saygisizligi bu degersizligi görüyorsa. Evlenince neler yapmazlar. Eşimin ailesi biz nisanliyken atandığımiz yerdelerdi.dusunuyorum da kayinbabam prenses gibi davranirdi. Yanlış anlamayayim diye çok dikkat ederdi her lafına. Hala da öyle dusuncelidir.

Insanlar degismez yani. ...evlenince o adam değişmeyecek. Sevgilin birdenbire cevap veren seni savunan birine donusmeyecek. O yüzden çok zor ama iyi düşün karar ver.tabik8 sevgiline bu durumu söyle. Yukarıda dediğim gibi.ayrilip ayrılmamak da sana kalmış canım.

Üzme kendine boşver.kendi ayiplari.

Simdi mesaj geldi okumadim bile tam canim yok neymis beni yakin gormuste soylemismis o arada kaliyomusmus okumadim bile istemiyorum cunku artik

Arkadaşım dirayetli ol ve sakın dönme o pısırık eski sevgiline. Babaya saygı değil onun yaptığı resmen yanındaki kadını ezdirmek!

Daha beterlerini görürsün ilişkini sürdürürsen, defolsun gitsin hayatından, o densiz baba da kendilerine yakışan bir gelin bulsun en cazgırından

Yok daha neler. Ne densiz ne hadsiz bir adammış müstakbel kayınpederiniz. Ne demek ayı gibi?
Saygısız.
Kızım kilo vermişsin,çok iyi olmuş dese anlarım ama bu cümle çok ayıp.
Erkek arkadaşınız "baba ne diyorsun"demediyse,babasını susturmadıysa,ilişkinizi gözden gecirmenizi öneririm.

Eşiniz bayağı Kişilik sahibi imiş . Eski eşimle kıyasladımda . Kısacası hersey eş te bitiyor . Ve konu sahibin sevgiliside malesef kişiliksiz bir eş adayı .
Eşim kişilikli de ailesi de o kadar kişiliksiz :)
Benim de eski eşim çok fena bir insandı
Evet eşte bitiyor hersey ama benimki de ailesi için hep koca insanları değiştiremem falan der.
Bazen ya neden orada sustun sen anne baba durum bu deseydın ya derim. Desem ne olucak der anlıyorlar mı der, o demeyınce ben dayanamam ben konusmak zorunda kalırım mesela
Ama saolsun bugune kadar sen anneme bunu dedin babama bunu dedin demedi
Umarım siz de yeniden evlenirsiniz (istiyorsanız tabiki)
Bu sefer mutlu olursunuz

KendiniZe mi yakıştıramadınız da bunu dert ettiniz beybaba? Hem sizin beğenmeniz değildi önemli olan zaten derdim. O andaval gibi bakan sevgilinin yüzüne de tuvalet terliğiyle vurur çeker giderdim o pis evden senin yerinde olsam.
Komple gerizekalılar.

Patavatsız herif,ay bir tanede kzkareşimin başında var aynısından!adamlar ağız ayarı yapamıyor,ayarsızlar!

Bırakın size kullandığı o kelimeyi kilo vermişsin tanıyamadım demesi bile ayıp bence.Hatta kayınvalidenin demesi bile ayıp.Sana ne yani gelen kızın aynı kız olduğunu bilmeyecek kadar tutarsız bir adam demek ki.Erkek arkadaşınız da hatalı.Bence kesinlikle konuşun özür dilemelerini bir hanıma böyle bir lafın asla edilemeyeceğini söyleyin şimdiden bu patavatsızlığı yapıyorsa ilerde kim bilir neler diyecek bu adam.

Vay dangoza bak sen... Kadını insan olarak değil de eşya olarak gören hödük erkek kafası işte. Erkek arkadaşınız ne tepki verdi, verdi mi bilmiyorum, tüm sayfaları okuyamadım ama eğer tepkisiz kaldıysa, onun yaptığı da büyük saygısızlık. Şöyle bir terbiyesizliği yapan anan, baban da olsa susturmayı bileceksin. Yoksa kendini de, yanındakini de çok ezdirirsin. İnsan aşkından ölüyor olsa, şu kafadaki insanlardan uzak durmak için, aşkını kalbine gömer, arkasına bakmadan topuklar. Tavsiyem budur. Aşk acısı sonsuza kadar sürmüyor ama böyle insanların arasına karışırsan, eşin olacak kişi de insanlara sınırlarını, hadlerini hatırlatmayı bilmiyorsa, huzursuzluğun, mutsuzluğun ömür boyu sürer.

sizde bir hayli çökmüşsünüz 2 sene önce daha diktiniz ne oldu isze böle resmen içiniz geçmiş bir gözünüz torpağa bakıyo bizim düğünü görürmüsünüz Allah bilir ama açıdım şimdi size tüüühh vaahhh dağ gibin adam nasılda çocuk gibi kalmış dicektin yıkacaktın kp deri.bak o zaman sanada kimse niye böle dedin diyemezdi ee kendide böle dedi bana der yırtardın.herşey karşılıklı derdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…