- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Yarin anlatcam canim kadin beni bu halde gorurse kahrolirvalla haklısın onu babası sana "ayı" dediğinde düşünecekti.insan hiç mi tepki vermez yahu?15 yaşında mısın sen de babana bir şey diyemiyorsun.aslında bence çık yüzüne direk söyle.sonra da noktalamak istiyorsan noktala.ailene anlattın mı onlar ne dedi?
Bence şimdi bir duş falan al sakinleş,bitki çayı gibi bir şeyler iç ve uyumaya çalış.belli çok yıprandın ağlama daha fazlaYarin anlatcam canim kadin beni bu halde gorurse kahrolir
Neden sevgilinizin hiçbir şey söylemediğini ben size söyleyeyim mi? çünkü kp sizi ilk gördüğünde artık evde arkanızdan neler söylediyse "ayı gibiydin" lafı sevgiline hafif kalmıştır.çok büyük bir şey söylemiş gibi algılayamamıştır.siz neden zayıfladınız peki? kendi isteğiniz ile mi sevgiliniz de arada bir şeyler diyor muydu? belki puzzlelar oturur şimdi biraz.Çok üzüldüm ya,başıma gelse yani empati kurdum insan cidden üzülür.
ay kıyamam, hem de üzüntüden vermişsin... başınız sağolsunYok canim sevgilimle alakali degil babaanemi kaybettim 6 ay once ayni evde yasiyorduk onun ölümü çok etkiledi beni ondan zayifladim hic bise yiyemiyordum
evet boy kilo aynı değerlerde olunca hoş bir görüntü oluyor zaten,sorun cidden kilo değil.mesela konu sahibinin saçları kısacık olsa erkek gibiydin(hatta daha kötülerini bulurdu o baba neyse)falan deyip yine aynı şeyi yapardı.insan öküz olunca...terbiye falan yok,kaldı ki kaç yaşında adam,pes.Konu sahibinin zaten boyu posu varmış epey, kilolu görünmüyormuş da o zaman zaten, hiç zayıflamak gibi bir niyeti olmamış, (hoş kilolu görünse hatta 20 kilo daha da fazla olsa ne olacak, hadsizlik yine baki tabi..) Neyse, yani konu sahibi kendisi gayet memnunmuş halinden.. Ama sevgilisinin bir iması var mıymış yok muymuş onu ben de bilmiyorum...
Zaten bu baba da muhtemelen de hem cahil hem de öyle boylu poslu kıza kadına da alışkın değil.. Başka biri, yani normal bir adam olsa ne bileyim "boylu poslu kızımız maşallah," falan der, yani bizim normal insanımız böyle konuşur misafirle, hele ki gelin adayıyla
Dostlar sagolsun canim evet hala atamadim uzerimden ayni odada kaliyorduk babaannemle daha az once resmini optum burda olsaydin kimseler uzemezdi beni dedimay kıyamam, hem de üzüntüden vermişsin... başınız sağolsun
Aynen canim bu son olsun acilarim insallahBence şimdi bir duş falan al sakinleş,bitki çayı gibi bir şeyler iç ve uyumaya çalış.belli çok yıprandın ağlama daha fazlaaslında senin için iyi olmuş gerçekten öyle düşün.şu an ne kadar üzülüp acı çeksen de,uzun vadede mutlu olan sen olacaksın.sevgilinde o baba varken ve o şekilde sessiz kalması vs hiçbir kız kabul etmez onları.sen kendi yoluna bak,kurtuldun neyse ki
Ah kuzum .. benim de çocukluğum büyükannemle ve dedemle geçmiştir, sonra ayrı düşmüşüzdür ama hep yerleri bambaşka olmuştur bende, dedeciğimi kaybedeli ben kaç yıl oldu hale içim cısss eder, adı geçse bile dolar gözlerim. seni öyle iyi anlıyorum ki, şimdi bile doldu gözlerim sen öyle deyince.. Ama yine de hep zor anlarımda dedemi yanımda hissederim. Sen de öyle hisset bak ne olur, hiç yalnız hissetme, babaanneciğin şimdi seni görüyordur, hissediyordur.. hatta güzel torunum bak ömrün geçmeyecek o insanlarla, yarın dertlerini çekmeyeceksin, üzülme diyordur.Dostlar sagolsun canim evet hala atamadim uzerimden ayni odada kaliyorduk babaannemle daha az once resmini optum burda olsaydin kimseler uzemezdi beni dedim
Simdi mesaj geldi okumadim bile tam canim yok neymis beni yakin gormuste soylemismis o arada kaliyomusmus okumadim bile istemiyorum cunku artik
Eşim kişilikli de ailesi de o kadar kişiliksiz :)Eşiniz bayağı Kişilik sahibi imiş . Eski eşimle kıyasladımda . Kısacası hersey eş te bitiyor . Ve konu sahibin sevgiliside malesef kişiliksiz bir eş adayı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?