Siz olsanız ..

A

Nasil basa cikiyorsun canim
Ben kendisini 3-4 ayda bir iki gün görüyorum
Farklı sehirlerdeyiz eşimin ailesi ile
Bastan cok sinir oluyordum
Bir süre hiç tepki vermemeyi denedim
Benimki bir de soru sorar hiiiç cevap vermezdim tv ye falan bakardım ,
En son cok fena tersledim
Üstünüze vazife olmayan seyleri sormayın dedim , sizi ilgilendirmez dedim.
Merak ediyorummmmm dedi hala diyor yani.
Etmeyin dedim .
Ama eminim ki ilk gorusmede yıne sorucak ben de yıne yok gbi davranıp bakmayacagım yüzüne bile
Anında kalbiö carpıyo sinirden
Ne salak herifsin sen ya diyesim geliyor ama bunu diyemiyorm tabi
Saymıyorm onu , aramıyorum umursamıyorum böyle basa cıkıyorum:)

Esinle sorun yasamiyomusun canim peki

Eğer sevgili tepki vermediyse, o kayın peder adayı o lafları söylerken..
İşin zor.. Sonuçta Türk erkeği ile evlenirken ailesi ilede evlenilir genelde..
Yani onunla evlenme..

Esinle sorun yasamiyomusun canim peki
Eşim ailesine cok saygılı biri
Eşime baban cok sacmasapan konusuyor dediğimde evet ama yapısı böyle bu saatten snr değiştirmem ki der
Bazen ailesine gttiğimizde ben babasına sinir olunca babasına baba bir dakika gelir misin der odaya gider konusurlar , ne konustunuz derim anlatır mesela senin rahatsız oldugunu söyluyorum der
Babası aman ne var bunda dermiş hala:)
Ben cevap verince babası sacmaladıgında eşim bana birsey demez kızmaz yani sorun yasamıyorum eşimle Allaha şükür

Simdi mesaj geldi okumadim bile tam canim yok neymis beni yakin gormuste soylemismis o arada kaliyomusmus okumadim bile istemiyorum cunku artik
He çocukta da iş yok demek salla kapat o defteri canını sıktına değmez ii gelsin ii gitsin sen bi sadaka ver basın gözün adına kurtulduğuna Sevin yavrumm

Üzme kendini o dengesiz adam için ve seni koruyamayan sevgilin için değmez.Erken görmüşüm gerçekleri de ve unut gitsin at üstünden .Bir süre sonra zaman geçince gülerek hatırlarsın .Bu denli patavatsız insanlarla hayat geçmez.İyi ki erkenden gördün bu yüzlerini ..Kilon da boyuna göre hiç fazla değil miş fazla olsa da ne olurdu o da ayrı ...Boşver unut gitsin.

Cok kotuyum canım çok okadar gururuma dokundu ki anlatamam
Zamanla geçecek sen çok güzel birisin çok da metanetli orada susmus olman hiç dokunmasin bu senin ne kadar asil bi aileden geldiğini gösterir bide bitecek bi ilişki için duyduklarını yok say onları kendi çöplüklerinde bırak sen oraya ait olamazsın şimdi hayatına çeki düzen ver ve bida böyle insanlarla yüz yüze gelmemek için dua et bunda da bi Hayır vardır de ve yoluna devam et Allah büyük senin karşına daha neler çıkar gün ola Hayrola

Bu ne terbiyesizlik . Bence evlenmeden önce bir değil bin düşün . Nişanlın nasıl biri bilmiyorum ama eğer ailesine karşı pasifse , işin zor olabilir . Ben çok çektim densiz insanlardan.
Bu cümlenin izahı ve hiç bir açıklaması olamaz . Öyle ağıZdan kaçacak , hata sayılacak bir cümle değil . Bildiğin terbiyesiz insan modeli

Yuh bi kıza ayı gibiydin denirmi ne kadar patavatsiz bi adam sevgilinizin susmamasi gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…