- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
KActim canim bitti herseyKac arkadaşım bu denli densiz ve saygısız bir adam seni verem eder omrunun geri kalanında..
Nasil basa cikiyorsun canimBenim kpeder de böyle bir tip
Ama ben evlenmeden evvel görmedim bu yönünü
Çok bön bön konusuyor
Bozuyorum sürekli ama utanması yok
Çok yuzgöz bi ilişkimiz oldu pkederle sayesinde
Yemezler canim su saatten sonraHep böyle der erkekler zaten
Seni sevdi
Senden cekınmedi kendine yakın hissetti diye
Soyledim canım ama kestirdim attim dusunulcek bise kalmadi ortadasonradan konuştunuz mı bu konuyu kırıldığını söyledin mi ?
neden babanı uyarmadın vs dedin mi?
Çok şükür adınıza çok sevindim inanınAllahim yuzume bakti canim bence bi isaretti..
Sagol canim allah hepinizden razi olsunÇok şükür adınıza çok sevindim inanın
Ben kendisini 3-4 ayda bir iki gün görüyorumA
Nasil basa cikiyorsun canim
Esinle sorun yasamiyomusun canim pekiBen kendisini 3-4 ayda bir iki gün görüyorum
Farklı sehirlerdeyiz eşimin ailesi ile
Bastan cok sinir oluyordum
Bir süre hiç tepki vermemeyi denedim
Benimki bir de soru sorar hiiiç cevap vermezdim tv ye falan bakardım ,
En son cok fena tersledim
Üstünüze vazife olmayan seyleri sormayın dedim , sizi ilgilendirmez dedim.
Merak ediyorummmmm dedi hala diyor yani.
Etmeyin dedim .
Ama eminim ki ilk gorusmede yıne sorucak ben de yıne yok gbi davranıp bakmayacagım yüzüne bile
Anında kalbiö carpıyo sinirden
Ne salak herifsin sen ya diyesim geliyor ama bunu diyemiyorm tabi
Saymıyorm onu , aramıyorum umursamıyorum böyle basa cıkıyorum:)
Eşim ailesine cok saygılı biriEsinle sorun yasamiyomusun canim peki
He çocukta da iş yok demek salla kapat o defteri canını sıktına değmez ii gelsin ii gitsin sen bi sadaka ver basın gözün adına kurtulduğuna Sevin yavrummSimdi mesaj geldi okumadim bile tam canim yok neymis beni yakin gormuste soylemismis o arada kaliyomusmus okumadim bile istemiyorum cunku artik
Bitirdim canim aile cok onemli askimdan ölsemde bittiEğer sevgili tepki vermediyse, o kayın peder adayı o lafları söylerken..
İşin zor.. Sonuçta Türk erkeği ile evlenirken ailesi ilede evlenilir genelde..
Yani onunla evlenme..
Oyle yapicam canım bin sukur halimeHe çocukta da iş yok demek salla kapat o defteri canını sıktına değmez ii gelsin ii gitsin sen bi sadaka ver basın gözün adına kurtulduğuna Sevin yavrumm
Simdi nasıl hissediyorsun kendini iisin demi ağlama bakOyle yapicam canım bin sukur halime
Cok kotuyum canım çok okadar gururuma dokundu ki anlatamamSimdi nasıl hissediyorsun kendini iisin demi ağlama bak
Zamanla geçecek sen çok güzel birisin çok da metanetli orada susmus olman hiç dokunmasin bu senin ne kadar asil bi aileden geldiğini gösterir bide bitecek bi ilişki için duyduklarını yok say onları kendi çöplüklerinde bırak sen oraya ait olamazsın şimdi hayatına çeki düzen ver ve bida böyle insanlarla yüz yüze gelmemek için dua et bunda da bi Hayır vardır de ve yoluna devam et Allah büyük senin karşına daha neler çıkar gün ola HayrolaCok kotuyum canım çok okadar gururuma dokundu ki anlatamam
Bu ne terbiyesizlik . Bence evlenmeden önce bir değil bin düşün . Nişanlın nasıl biri bilmiyorum ama eğer ailesine karşı pasifse , işin zor olabilir . Ben çok çektim densiz insanlardan.Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?