- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
en nefret ettiğim insan tiplerinden biri yüzeysel şekilci olmakla kalmayıp bir de marifetmiş gibi söyleyen.Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Bunu kaçırmışımHic bise demedi canım oyle bakti..
Ayının hası kendisiymisKızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..
Kesinlikle katılıyorumÇok üzüldüm canım ya. Terbiyesiz adam. Bir genç hanima evine gelen misafire söylenecek laf mi.
Burada konu adam değil yalnız.
Sevgilinin sessiz kalması. İnsan bir baba ne diyorsun ayıp oluyor falan da mı demez ya.
Sevgilin çok hatalı çok . Bu demekki hep ailesine karşı haksızlık olsa bile böyle sessiz kalacak. Bir isarettir bak bu senin için.
Eşiniz bayağı Kişilik sahibi imiş . Eski eşimle kıyasladımda . Kısacası hersey eş te bitiyor . Ve konu sahibin sevgiliside malesef kişiliksiz bir eş adayı .Eşim ailesine cok saygılı biri
Eşime baban cok sacmasapan konusuyor dediğimde evet ama yapısı böyle bu saatten snr değiştirmem ki der
Bazen ailesine gttiğimizde ben babasına sinir olunca babasına baba bir dakika gelir misin der odaya gider konusurlar , ne konustunuz derim anlatır mesela senin rahatsız oldugunu söyluyorum der
Babası aman ne var bunda dermiş hala:)
Ben cevap verince babası sacmaladıgında eşim bana birsey demez kızmaz yani sorun yasamıyorum eşimle Allaha şükür
Okadar ağır geldiki canım bana olursa bu kadar olurÜzme kendini o dengesiz adam için ve seni koruyamayan sevgilin için değmez.Erken görmüşüm gerçekleri de ve unut gitsin at üstünden .Bir süre sonra zaman geçince gülerek hatırlarsın .Bu denli patavatsız insanlarla hayat geçmez.İyi ki erkenden gördün bu yüzlerini ..Kilon da boyuna göre hiç fazla değil miş fazla olsa da ne olurdu o da ayrı ...Boşver unut gitsin.
Biraz fazla içlenmişsin onurum gururum filan...
Bak şuraya yazıyorum yüzde 80 ihtimalle bu çocukla devam edeceksin.
O yüzden ne kendini burada dolduruşa getir,ne de bu kadar içselleştir.
Evet babası patavatsızlık etmiş ama ben olsam 3 yıllık sevgilimi babasının bir lafı yüzünden bırakmam.
Seni korumamış olması belki...Ama ne diyebilirdi mesela ?
Babasını azarlayamazdı.Belki ne dediğini farketmemiştir bile.Belki babasının sık kullandığı bir tabirdir.
Sen üzülme sevgilim,babamın cezasını verdim bir daha yapmayacak diyecek hali de yok.
Nezaketen herkesin yapacağı gibi,samimiyetinden yaptı demiş.
Vardı canım herkes ordaydi kimsenin agzindan bi tek kelime cikmadi nerde o elinden tutup cikaracak yurekli insan..en nefret ettiğim insan tiplerinden biri yüzeysel şekilci olmakla kalmayıp bir de marifetmiş gibi söyleyen.
koca adama söyleyecek çok sözüm var da seni doldurmak istemiyorum. senin o sevgilin, sevgilinin annesi bu densizle bunca zaman ne yapmışlar bilemedim.. sen evlenirsen bu kp ile ne yaparsın o da muamma!
Asıl merakım bunlar olurken, kimse araya girmedi mi? Senin sevgilin yok muydu? Ben alır sevgilimi hemen evden çıkar, bir de öz babam demez lafımı esirgemezdim giderken de. dediğim gibi ben çok takığımdır bu konularda. senin sevgilin ne yaptı? Ya annesi? Çok mu adam dediği dedik bir tip?
Agzina yuregine saglik canim benim ne mutlu ki senin gibi yurekli insanlarda var dunyada..Benim sevgili babacığım böyle bir laf etse baba ne biçim konuşuyorsun diye açardım ağzımı yumardım gözümü! Hem de kadın halimle.. Hiç evde misafir var da demezdim resmen olay çıkarırdım. Ne demek ne diyebilirdi babasına... Baba ayı diyor da, ona sen ne diyorsun diyen mi saygısız oluyor neticede... hadi kızcağızın basireti bağlanmıştık şoktan, oğlu bilmiyor mu o babanın huyunu.. Ben çok şeyi de göze alırdım. Öyle bir babanın çocuğu olduğum için de utanç duyardım. Hayatta sevdiğim bir insan için böyle konuşturtmam. İnsan bunu kendi evladına şaka yollu diyebilir ama müstakbel geline denir mi hiç.. Gıyabında da konuşuyormuş zaten belli dediklerinden. ben onu da yaptırmazdım..
Benim sevgilime babamın cezasını kestim dememe bile gerek kalmazdı herşey gözünün önünde olup biterdi.
Aynı şey tersi bir durumda da geçerli.. herkes yerini haddini bilecek..
Hadi dese ki tanıyamadım kızım, ne çok kilo vermişsin ne güzel olmuşsun, ona amenna, niyet iyi, ama yok ayı yok yakıştıramadım. O oğul da öyle oturacak... Yemin ederim adamın acaba zekadan geriliği bir özrü mü var diye bile düşündüm
Hakkında hayırlısı şimdiden gördün gercek yüzlerini sevin bence.Bitti canım dedigin gibi pisirigin biriymis allah yuzume bakti..
İyi ki yaşamışsın bu olayı o zaman ne diyeyim... Evliliğin fragmanı işte...Vardı canım herkes ordaydi kimsenin agzindan bi tek kelime cikmadi nerde o elinden tutup cikaracak yurekli insan..
Olmaz olsaydı canım tek bir kelamı bileKendi çapında iltifat etmek istemiş ama insan çapsız olunca iltifat da bu kadar oluyor!
Şu saatten sonra çok zor canım kalkmış evden buraya geliyomus kiyametler kopcakİyi ki yaşamışsın bu olayı o zaman ne diyeyim... Evliliğin fragmanı işte...
Bilmiyorum 3 yıllık ilişkini kestirip atabilir misin, o sevgilin kendisini affettirebilir mi ama affedeceksen de çok radikal şeyler yapılması lazım. babanın bizzat seni arayıp özür dilemesi gibi...
Yoksa bundan fazlası düşmez bahtına evlilikte de
Of of gece geceŞu saatten sonra çok zor canım kalkmış evden buraya geliyomus kiyametler kopcak
Yazarim canim cikmam bu saatte zaten ama evi biliyor rezillik cikacakOf of gece gece
Aman çok doldurma kendini, tartışmaya da hazırlanma, gerekirse al karşına güzel güzel konuş yarın gündüz gözüyle konuşuruz tamam, gönder..
Yaz durumu sonra buraya olur mu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?