Siz olsanız ..

ILk duydugunda sen neler hissettin canım

Ayi gibi mi Sevgiliniz o an agzinin payini vermediyse daha da vermez. Gecmis olsun.

Doğru ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil.Belki babasının ağzı gerçekten bozuktur oğlu karşı çıkınca küfür kıyamet rezalet çıkarırdı,bilemeyiz ki.
Dediğim gibi ben konu sahibinin sevgilisinin durumu farkettiğini bile sanmıyorum.Babasının bu tür konuşmalarına alışkın olabilir.
Keşke dediğin gibi kızım tanıyamadım ne kadar zayıflamışsın deseymiş daha şık olurmuş tabii.Yine de fevri davranmamakta fayda var.

ILk duydugunda sen neler hissettin canım
ben o kadar cok sey duydum ki kendisinden, hicbirine tepki verme geregi duymadim. esime de her zaman sunu tembihledim "o senin annen; o kendisine yakisani yapmasa da, sen kendine yakisani yap"...
cok kirginliklariniz olacak, bundan daha da buyukler hatta. cunku -ne yazik ki- toplumun genel sorunu bu. o yuzden bu konusmalarin, tavirlarin munferit olmadigina inanip; karsinizdakilerin cehalet kaynakli gafletleri olduguna inanirsaniz hayat daha da kolaylasir.
aksi durumda iliskiniz evlilige gitse dahi o evlilik cekilmez olur sizin icin.
uzulmemenizi ve guclu olmanizi dilerim :)

Canım keşke öyle deseydi bi de ustune diyor ki sen o kizsin dimi baskasi gelmedi dimi diyo bana onur gurur diyorum evet ama kim yedirebilir kendine

Cok tesekkur ederim canim benim hepimizin hakkinda hayirlisi

Haklısın, biliyorum her evde aynı dengeler olmuyor belki ama... o karakterde bir babanın önünü alamayacak koşullar geçerliyse o evin içinde, fazla ataerkil bir yapı vardır zaten, o zaman da gelecekleri hiç parlak gözükmüyor

ben de eşinizle dengeleri nasıl koruduğunuzu merak ettim gerçekten. bu kırıcı laflar olurken hiçbir şey olmamış gibi oturuyor musunuz hep birlikte yoksa mesela annesine bir kaş göz yapıyor mu, küçük bir uyarıda bulunuyor mu eşiniz, ya da mesela biri alıp babasını odaya çekip sakince konuşuyormuş eşim rahatsız oluyor bu dediklerine diye...
hani cehaletinin farkında olunca hiç değilse bu yapılmalı değil mi..

Empati kurdum senle çok üzüldüm. Benim basıma gelse çok kötü hissederdim sanırım..
Şöyle düşün birde, orda komsu kızları falan varmıs ya. Duymuslar hatta. İyi olmustur patavatsızlıgını görmüşlerdir adamın. Yani sen rezil olmadın. O kendini rezil etti. Bir genç insana böyle bir şey söylemek nasıl bir mantık nasıl bir akıl görgü gerektirir ki.. çok mu yaşlı acaba. Çok saygısız bir adam. Sevgilinizede yazıklar olsun agzını acıp tek kelime etmemiş. Belki siz gittikten sonra babasıyla konusmustur felan ama iş işten geçti. Size laf söyletmiş bir kere yine söyletir. Lütfen üzülmeyin kötü hissetmeyin kendinizi siz kötü hiç bir şey yapmadınız ki rezil olasanız

ben esimin ailesi ile hic gorusmuyorum zeytin.
evlendigim andan itibaren de hic gorusmedim. onlarin gelini olmamayi sectim.
bu kirici laflar olurken; kendimi koruyabilmek adina bunlari bilmek istedim. herhangi bir alinganlik gostersem esim bunlari bana soylemezdi ve ben de ne ile karsi karsiya oldugumu bilmezdim. sukunetle karsiladim o sebeple her seyi. ve sadece sonunda esime sunu dedim:

- ben onlarin gelini degilim. sen evlat olarak her zaman arkalarinda dur, git, gor, ara... beni yok say.

ve evet, mutlu bir evliligim var. cunku dedigim gibi dugunum dahil hicbir kayyum aile uyesini hayatima sokmadik, davet etmedim.

Degil canim 50 55 yaslarinda dusunmesi bile kotu degilmi seni ogluma layik gormedim ayi gibiydin kimse hic kimse haketmez

Degil canim 50 55 yaslarinda dusunmesi bile kotu degilmi seni ogluma layik gormedim ayi gibiydin kimse hic kimse haketmez
Tabiki haketmez... Lütfen üzmeyin kendinizi. Saygınızı korumuşsunuz siz ama bu saatten sonra size nasıl yaklaşılırsa ona öyle yaklaşın. Ben biraz kindar bir yapıya sahibim. Yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmam. Sevgilim bu tip bir durumda sessiz kalsa ona hiç ummadıgı bir anda eziklerdim böyle iyi olurdu ona hak ederdi. Ne demek ya suskun kalmak. Sevgiline böyle birşey söylüyor baban sen bişey söylemiyorsun hiç mi düşünmedin sevgilimin içinde şuan fırtınalar kopuyor çok üzüldü diye.. lütfen kafanıza takmayın o adam taksın kafasına pis adam patavatsız

Tebrik ediyorum gerçekten...
İşte bu yapılamıyorsa zaten çok acı çekiyor o insan evliliğin içinde..
Ben böyle bir durumla karşılaşsam ve bir şekilde eşimden destek göremesem ve sürüklene sürüklene aynı ortama sokulsam herhalde bir noktada kendimi kaybeder mutlaka içimde ne var ne yok ağzıma geleni söyler, sonra da artık biraz da siz benim cahilliğime verin derdim..!
Bu durumların yaşanmaması için en iyisi uzak durmak.. ama her eş de seninki gibi olmuyor, ille eşine gelinlik yaptırmak için kendini paralayanlar da az değil maalesef
-ayrıca umarım hep böyle mutlu olursunuz

tesekkur ederim, bilmukabele.

Aksine benim ne sucum var diyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…