Kısa ve net asla vermezdim...merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
Ev mi yok başka? Akraba ile ticareti hiç sevmem mecbur kalmadıkça böyle bir işe girismem. Kirayı odemedi diyelim ya da eve zarar verdi durdukk yere kötülük çıkacak aile arasında ne gerek var?merhaba.
siz ne düşünürsünüz??
isterse vermeyecegim..zaten gelinlere gelince olmaz anama yakın oturulucak denir
ama kızlara gelince kendi yanlarına isterler verme boşver anladığım kadarıyla
evini seviyorsun ve oturamadın içinde ukde kalmış oda oturmasın illaki vardır
başka ev.
evet kötülük çikacagi da biliyorumEv mi yok başka? Akraba ile ticareti hiç sevmem mecbur kalmadıkça böyle bir işe girismem. Kirayı odemedi diyelim ya da eve zarar verdi durdukk yere kötülük çıkacak aile arasında ne gerek var?
dedim bile.Ben eşime “annenle kardeşin altlı üstlü otursun, biz benim evime taşınalım” derdim.
merhaba.
siz ne düşünürsünüz??
dedim bile.
sonuç: adami pişman ettirdim sustu bişey demedi... ben öle içime tutamam vallaPeki sonuç ne oldu.
Bence güzel bir alternatif.
Siz kendi evinizde oturun, onlar da altlı üstlü otursunlar.
Böylece kiracı-ev sahibi sorunu kalkmış olur ortadan.
aldığım kirayı kendi hesabimda birikime aktariyorum çok şükür.Ne için istediğine bağlı.
Ulaşım anlamında rahatlık için veya farklı bir gerekçe ile isteniyorsa belki verirdim.
Sonrasında "bu ay çıkışmadı beni idare edin" diyecek tiplerse ve kirada sorun yaratacaklarsa vermezdim.
Yerinizde olsam, çok zaruri bir neden yoksa eş, dost, akraba ile bu konulara girmezdim.
Bir de merak ettiğim aldığınız kirayı ne yapıyorsunuz?
İnşallah kendinizin özel bir hesabı vardır da orada saklıyorsunuzdur.
Bana kızan kadınlar olabilir, fakat burada neler okuyup neler duyuyoruz.
Bir kadının kenarında kendisine dair birikintisi olmak zorunda.
Açık ve net...
Gorumcenizin kira verecegini zannetmem hatirladigim kadari ile sizin ev gorumceye kayinvalidenin evi size kalacaktı gorumcede o zaman siz de benim evim de oturuyorsunuz siz de bana kira odeyin diyebilir.haklısınız..;
ben düşündüm vermek istemediğimi dile getirdim ama görümcem annesine yakin ev tutmak istiyor.
yengemin evi var orada oturabilirim dedi.;
ben fikrine sicak bakmiş da degildim sizden fikir istedim.
sonuç: adami pişman ettirdim sustu bişey demedi... ben öle içime tutamam valla
aldığım kirayı kendi hesabimda birikime aktariyorum çok şükür.
işte ben bunu diyecekleri bildiğimden dolayı kabul etmedim iyiki varsiniz:)Gorumcenizin kira verecegini zannetmem hatirladigim kadari ile sizin ev gorumceye kayinvalidenin evi size kalacaktı gorumcede o zaman siz de benim evim de oturuyorsunuz siz de bana kira odeyin diyebilir.
Bir ust kat yaptirma durumu vardi gorumceniz ailesi ile yakin olmak istiyorsa oraya kat yaptirabilir aslinda.
valla düşünüyordum buraya açmam iyi oldu fikirlerinden yardim aldim umarim bütün kadinlar bu konuya örnek olsun...:)O zaman sorununuz halloldu.
Ayrıca kendi birikiminizi yapmanıza çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?