Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

Siz kendi evinize gecin
Onlar annesine altli ustlu gelsin

......

Evi onlara verirseniz bir daha asla cikin diyemezsiniz.

Kira vermezlerse geciktirirlerse.verin.diyemezsiniz.

Ama tum bunlar nasil soylenir bilemedim

Siz kendi evinize gecin

......

Siz kendi evinize gecin

......

ben bunu söledim zaten ben gelmem oraya diyo dedigined pişman oldu sustu bişey diyemedi zaferi ben kazandimsa size teşekkür ederim...

ben bunu söledim zaten ben gelmem oraya diyo dedigined pişman oldu sustu bişey diyemedi zaferi ben kazandimsa size teşekkür ederim...
Valla annesine yakin olmak istiyorsa o gelsin sizin eve siz gidin kendi evinize

Valla ben de kendi evimde oturnak istiyorum icimde kaldi hep..siz gelin buraya biz evimize gidelim..deyin

Cok da mantikli.

Insallah dediginiz gibi olmustur

Abi bu ay sıkıştım veremem kira der.Eşinle aran bozulur,vermesen iyi olur bence.

Hele bunları okuyunca"SAKIN"diyorum.Ev,almışsın,çalışan sensin,eşin işsiz,ana eteğine yapışmış,bir de evin için mi konuşuyor
Vallahi bir gecede taşınırım evime,güle güle de otururum,ister gelsin ister gelmesin
Haklarının ve gücünün farkında ol orkide,eşin hazır bulduğu eve kardeşini oturtamıyor ama seninkini cömertçe bağışlıyor,vallahi dünyayı dar ederim o adama

annenisini düşünüp o eve oturmamış adam
kardeşi kirayı ödeyemedikçe boşver der malınla sen rezil olursun sinir olursun
ne güzel gelirin var
ilk zaman kardeşim yeni düğün yaptı kira almayalım der falan

çok yakın akrabayla ticareti yürütebilen görmedim
ve muhakkak biri çok eziliyor
hiç gerek yok ileride malınla kötü olacağına (para isteyince kötü olacaksın)
şimdiden olmaz de
ayrıca siz niye oturmuyor sunuz şuan ki eviniz kendiniz mi ? babasından mı kaldı

Adam yakinen ilgileniyor evle kirasıyla,emek veriyor sonuçta
Dişli bir kadına rastlamadı da keyif sürüyor işte,sanırım oturdukları aile evi,kız evinin keyfini sürememiş bile

Başlık cümlesinde özne uyumsuzluğu var ve bu beni kahrediyor.
Kesinlikle öyle bir işe girmeyin konu sahibi. Biz denedik, pişmanız.

Ben senin yerinde olsam kendi aldığım eve geçer şuan oturduğum evi gorumceme bırakırdım. gorumcemle aramdaki iliskiye bağlı tabi.

Hayır eş dostla ticari işlere girmem ağız tadımız için.

Annemler yeni evlendiklerinde kardeşinin kv'sinin evini tutmuşlar, hiç de aksatmadan yan dairelerle aynı olan kirayı ödemişler.
Ama KB memlekette herkese 'onlar fakirler yardım ettim, kira mi ödüyorlar? Yok ya bir ay tam odemediler' şeklinde konuşmuş, KV'de annemden 'nasil dayak yedi, tüm apartman inledi' şeklinde bahsetmiş ve tabii ki yalan :)
Sonra bunlar bizimkilerin kulağına gelmiş,çıkmışlar evden.
Dostla ye iç, alışveriş yapma.
Nelerle karşılaşacağın hayalgucunun sınırlarını zorlayabilir...
Madem kira verecekler başka sevdikleri daireye çıksınlar. Size kira ödeyip 'o ikinci evin kredisini ben ödedim kiramla' falan derler,ne gerek var

ben isteyerek gonullu olarak verirdim.

ama benim evime kotu bakarlarsa da normalde uzulecegimden daha cok uzulurdum yakin akraba oldugu icin.

o yuzden vermemek daha dogru bir karar olabilir, hele de ki icinizden gelmiyorsa.

O kadar ev varken senin evini istiyorsa vardır bir bit yeniği. Siz suanki eve kira ödemiyorsunuz,ilerde onlar da ödemez belki veya borç olur hastalık olur,bazı ayları es geçerler. Senelik zamları uygulayamazsiniz vb. Bir de iki kardeşten siz neden kayınvalideyle oturmak zorundasınız? Üstelik ev de varken? Haksızlığa itiraz edin derim.

İlk sıkıştıkları an kirayı eleyecekler listeden, bunu bilerek verin bence. Siz de ne yapacak sınız vermediklerinde? Sürekli aranmaz, vermiyorsanız çıkın da denmez. Zaten amaç bu değil mi, yoksa neden başka ev bulmasınlar ki?

Asla vermem. Civarda başka ev mi yok? Eşle dostla girilen para pul meselelerinde çoğunlukla bir arıza çıkıyor. Çünkü insanlar böyle ilişkilerde yükümlülükleri konusunda yeterince prensipli davranmıyorlar, salmaya müsaitler. Nasıl olsa abimin, yengemin evi diye düşünüp kirayı aksatabilirler, geciktirebilirler, zam yapmanız gerekir sorun çıkar, siz de istemeye çekinebilirsiniz, sonuçta akraba...vs. Bir de oturacağınız eve eş karar vermiş, sonra kendi çabanızla aldığınız evde kimin oturacağına da o karar vermeye çalışıyor. Bir dursun bence.

Keşke baştan kabul etmeseydin sinir oluyorum ya şu altlı üstlü oturmalara. Sadece kv kp olsa neyse, görümce yeğen enişte bilmem ne hepsi çıkıyor sürpriz yumurtadan çıkar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…