Siz kendi evinize gecin
Onlar annesine altli ustlu gelsin
......
Evi onlara verirseniz bir daha asla cikin diyemezsiniz.
Kira vermezlerse geciktirirlerse.verin.diyemezsiniz.
Ama tum bunlar nasil soylenir bilemedim
ben bunu söledim zaten ben gelmem oraya diyo dedigined pişman oldu sustu bişey diyemedi zaferi ben kazandimsa size teşekkür ederim...Siz kendi evinize gecin
Onlar annesine altli ustlu gelsin
......
Evi onlara verirseniz bir daha asla cikin diyemezsiniz.
Kira vermezlerse geciktirirlerse.verin.diyemezsiniz.
Ama tum bunlar nasil soylenir bilemedim
Valla annesine yakin olmak istiyorsa o gelsin sizin eve siz gidin kendi evinizeben bunu söledim zaten ben gelmem oraya diyo dedigined pişman oldu sustu bişey diyemedi zaferi ben kazandimsa size teşekkür ederim...
Abi bu ay sıkıştım veremem kira der.Eşinle aran bozulur,vermesen iyi olur bence.merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
Hele bunları okuyunca"SAKIN"diyorum.Ev,almışsın,çalışan sensin,eşin işsiz,ana eteğine yapışmış,bir de evin için mi konuşuyorkira benim hesabima yatiriyor eşim sürekli kira ödedi mi arar hep
takip ediyorum zaten.. şu an dödemedi kiraci aile dostumuz degildir.. kiralari hep düzensiz yyatiriyor. o evimde oturamadim ne hayalim vardi hem işyerime hem anneme hemde çarşıya yakin yer. yeri de on nurmara.. kiraci evi satmayi düşünüyormusun diye aradi eşime şu an satma durumuz yok satmayi düşünmüyorum dedi.. ben o evimde oturmak istedim hep. eşim hayır diyo gelmiş kardeşine oturtabilir miyim diyo. izin vermedim... vermek dahi istemiyorum ...
Ahhahhah ben de.Bir kahve makinası koyarım eve,bir kahve olsun içmeye kaçarım yanibaşka ev kalmamış mı?
şahsen ben eserekliyimdir. Kafama göre gidebileceğim boşta olsa bir evim olmasını o kadar çok isterdim ki.
Adam yakinen ilgileniyor evle kirasıyla,emek veriyor sonuçtaannenisini düşünüp o eve oturmamış adam
kardeşi kirayı ödeyemedikçe boşver der malınla sen rezil olursun sinir olursun
ne güzel gelirin var
ilk zaman kardeşim yeni düğün yaptı kira almayalım der falan
çok yakın akrabayla ticareti yürütebilen görmedim
ve muhakkak biri çok eziliyor
hiç gerek yok ileride malınla kötü olacağına (para isteyince kötü olacaksın)
şimdiden olmaz de
ayrıca siz niye oturmuyor sunuz şuan ki eviniz kendiniz mi ? babasından mı kaldı
merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?