Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

ooo
diğer konunu okudum da eşin çalışmıyor sen çalışıp evi geçindiriyorsun
ayakkabı sıktığı için ayakkabı almana bile laf ediyor resmen ezikliyor ki ayakkabın olsa bile çalışıyorsun gönlün istediyse maaşın düzgün eve kira vermiyorsun kira alıyor sayende ama seni kısıtlıyor paranın tüm kontrolünü eşine verme

sen birşey söyleyince haklı olduğun halde adam üste çıkıyor
bırak bu adam kiracı koymasın eve sen ilgilen

adam tek akıllı kendini sayıyor
evine onun akrabasından kimseyi koyma

Ben olsam vermem eşke dostla ticaret yapılmaz.Kiralayn siz olacağınız için ödeme konusun rahat olacak zamanınfa ödemezler bu ay bizi idare et derler sonuçta arada eşiniz olduğu için birşey de diyemeyeceksiniz o yüzden pişman olursanız bence vermeyin.

Eve çökücekler.senin benimmi var dicekler.kirada degilmi şuan

Vermeyin.
Nasıl insanlar bilemiyorum ama yarın öbürgün kirayi vermeseler eşiniz o benim kardeşim,idare edelim diyebilir/der. Kira gelirinizden de olursunuz.

Mutlaka çok büyük sorunlar çıkar. Kesinlikle kabul etmeyin. Ben Evimi eşimin kuzenine kiraya verdim benden kötüsü olmadı.

Çok mantıklı. Biz anamıza yakın oturmak istesek demedikleri kalmaz ama oglu kızı anasına yakın otursun. Sirf konusmasinlar diye iki tarafin tam ortasındaki sehirde oturuyoruz.
Aynen öyle canım çok doğru söyledin ama yine yuvamız bozulmasın aman diye kabul eden taraf da hep biz oluyoruz malesef ki..

Ben senin yerinde olsam kendi aldığım eve geçer şuan oturduğum evi gorumceme bırakırdım. gorumcemle aramdaki iliskiye bağlı tabi.
öle dedim evimde oturmak istemiyor nedeni annemle yakin diye.. annemle bi sokaga yakınız. eşimin bütün sülaleleri annemlerin mahallesinde...

Atalarımız dost ile ye ic alış-veris etme demişler...

Sizin koca ve ailesi sizi epey saf bulmuş...

Kendim taşınırdım.

Keşke baştan kabul etmeseydin sinir oluyorum ya şu altlı üstlü oturmalara. Sadece kv kp olsa neyse, görümce yeğen enişte bilmem ne hepsi çıkıyor sürpriz yumurtadan çıkar gibi.
son pişmanlik fayda etmiyor istemedim ilk geldiğimde evim sobalıydı.
sonradan doğalgaza geçtik. 4 yılda kaynanam çıkıp gelmedi bi günü hatirlamiyorum rahatsiz dahi etmedi haber verme dişinda... görümcem hergün iner..gel kahve içelim diye çagiriyorum. :) çok şükür sorun yok. ama evimi vermeyecegim...

Vermezdim

öle dedim evimde oturmak istemiyor nedeni annemle yakin diye.. annemle bi sokaga yakınız. eşimin bütün sülaleleri annemlerin mahallesinde...

Anladım gorumcen de o evde oturursa kira gelmez bence.

haklısınız..;
ben düşündüm vermek istemediğimi dile getirdim ama görümcem annesine yakin ev tutmak istiyor.
yengemin evi var orada oturabilirim dedi.;
ben fikrine sicak bakmiş da degildim sizden fikir istedim.
Eşiniz sizin evinize annenize yakin diye oturmak istemiyor, ama görümceniz annesine yakın ev tutmak istiyor...

İlginç!!!

parami tüm kontrolu eşim yapıyor ama gerçekten bende rahatsizim bunu nasıl engelleyebilirim bi çözüm istiyorum.
evi kardeşine vermeyecegim.. senin paran benim param mı var diyo. gerçekten ben aile yardimi da almayacagim dedim bunu eşime.. sen çalış dedim çalış dediğim için kavga ettik.. demeyecekmişm işe gircem diyo...
ama artık tüm parami eşimin yönetmesini istemiyorum. bunu nasıl nazikçe söleyebilirim adam kırılıyor

Vermem .yarın öbür gün kira aksar bişey olur,yada eviniz hor kullanılır yabancı olmadıgı için hak talep edemessiniz..
Ben olsam vermem

Eşiniz sizin evinize annenize yakin diye oturmak istemiyor, ama görümceniz annesine yakın ev tutmak istiyor...

İlginç!!!
aynen öle... benim yengem bile anneme yakın istemedi kendi annesine yakın istedi.. hele ki abimi evi sattirip annesine daha yakın ev istiyo abim bekarken aldi evi kabul etmedi. hergün bi aradalar.. abim ne halde bilmem:)
bende anneme yakın istiyorum öle degil mi.. eşim anaci.. hergün çikip 5 dk görüyo ben bile gidemiyorum haftada 1 gün bu bana haksizlik degil mi.....
işte görümcem de annesine yakın istedi oturduğum ev de görümcemin olucak.. yukardaki bi üyenin yazdığı
sen benim evimi bedava oturuyorsun bende bedava oturayim diyecek . gözüm açildi gerçekten evimi vermeyecegim. kendi gitsin ev tutsun bu kadar! sonuçta abisinin evi degil... yengesinin evidir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…