Eve çökücekler.senin benimmi var dicekler.kirada degilmi şuanmerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
Aynen öyle canım çok doğru söyledin ama yine yuvamız bozulmasın aman diye kabul eden taraf da hep biz oluyoruz malesef ki..Çok mantıklı. Biz anamıza yakın oturmak istesek demedikleri kalmaz ama oglu kızı anasına yakın otursun. Sirf konusmasinlar diye iki tarafin tam ortasındaki sehirde oturuyoruz.
hyr degil daha evlenmedi :)Eve çökücekler.senin benimmi var dicekler.kirada degilmi şuan
öle dedim evimde oturmak istemiyor nedeni annemle yakin diye.. annemle bi sokaga yakınız. eşimin bütün sülaleleri annemlerin mahallesinde...Ben senin yerinde olsam kendi aldığım eve geçer şuan oturduğum evi gorumceme bırakırdım. gorumcemle aramdaki iliskiye bağlı tabi.
Atalarımız dost ile ye ic alış-veris etme demişler...merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
son pişmanlik fayda etmiyor istemedim ilk geldiğimde evim sobalıydı.Keşke baştan kabul etmeseydin sinir oluyorum ya şu altlı üstlü oturmalara. Sadece kv kp olsa neyse, görümce yeğen enişte bilmem ne hepsi çıkıyor sürpriz yumurtadan çıkar gibi.
Vermezdimmerhaba.
siz ne düşünürsünüz??
öle dedim evimde oturmak istemiyor nedeni annemle yakin diye.. annemle bi sokaga yakınız. eşimin bütün sülaleleri annemlerin mahallesinde...
Eşiniz sizin evinize annenize yakin diye oturmak istemiyor, ama görümceniz annesine yakın ev tutmak istiyor...haklısınız..;
ben düşündüm vermek istemediğimi dile getirdim ama görümcem annesine yakin ev tutmak istiyor.
yengemin evi var orada oturabilirim dedi.;
ben fikrine sicak bakmiş da degildim sizden fikir istedim.
Eşiniz sizin evinize annenize yakin diye oturmak istemiyor, ama görümceniz annesine yakın ev tutmak istiyor...
İlginç!!!
parami tüm kontrolu eşim yapıyor ama gerçekten bende rahatsizim bunu nasıl engelleyebilirim bi çözüm istiyorum.ooo
diğer konunu okudum da eşin çalışmıyor sen çalışıp evi geçindiriyorsun
ayakkabı sıktığı için ayakkabı almana bile laf ediyor resmen ezikliyor ki ayakkabın olsa bile çalışıyorsun gönlün istediyse maaşın düzgün eve kira vermiyorsun kira alıyor sayende ama seni kısıtlıyor paranın tüm kontrolünü eşine verme
sen birşey söyleyince haklı olduğun halde adam üste çıkıyor
bırak bu adam kiracı koymasın eve sen ilgilen
adam tek akıllı kendini sayıyor
evine onun akrabasından kimseyi koyma
Vekaleti vermiş ama ortak...yani yine hakkını koruyamıyorNe münasebet vekaket istemek?
'Dur demekle' iyi yapmışsınız sizin gibi akıllı ve maddi haklarını koruyan genç kadınlar bazı üyelere örnek olsun.
aynen öle... benim yengem bile anneme yakın istemedi kendi annesine yakın istedi.. hele ki abimi evi sattirip annesine daha yakın ev istiyo abim bekarken aldi evi kabul etmedi. hergün bi aradalar.. abim ne halde bilmem:)Eşiniz sizin evinize annenize yakin diye oturmak istemiyor, ama görümceniz annesine yakın ev tutmak istiyor...
İlginç!!!
hyr vekaletimi vermedim.... ev benim üstümde...Vekaleti vermiş ama ortak...yani yine hakkını koruyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?