- Konu Sahibi muallime7285
-
Aslında fazla anneci olduğunu şimdiden hissetmişsiniz ki bu konuyu açmışsınız. Yani daha şimdiden yaptığı davranışlarla size bunu belli etmiş, o yüzden gerçekleri görmemezlik etmeyin derim ben. Annesiyle daha tanışmamışsınız ama annesinin isteklerini gelip size anlatması da aslında sevgilinizin de bu istekleri makul bulduğu anlamına gelmiyor mu? Bana kalırsa size annem kapanmanı söyledi demesi de bu fikre seni hazırlamak içindir. İleri de haberin olsun ailem tarafından kabul gören gelin tipi budur, ailemin isteği budur demek içindir.Haklsiniz benim korkumda da bundan emin olsam bitircem ama henuz biseyler gormedigim icin onyargi olablir mi diye kendimi teselli ediyorum galiba
suan zaten kapanmak gibi dusuncem oldugundan onu cok sorun yapmadim ama bu zihniyeti sorun yapmalıyım bu konuda kesinlikle haklisiniz. Acikcasi oyle bi durum pek yasamadik yani ailesini isyedigi icin biseyler yapmami isteyecegi bi durum hic olusmadi.Bence oyuna gerek yok. Mesela ailesinin tutumundan bahset. Annen benim yanımda başını kapat falan dedi. Ben böyle şeylere gelemem kabul edemem şimdiden söyleyeyim de. Yapamayacağın şeylerde ısrarcı oluyor mu bu şekilde anlarsın. İnsan 7 sinde neyse 70 indede o. Değişmez kolay kolay. Şu an sevgilin ana aynı eve daha çok batar gözüne
yani haklisiniz mesela aramizda biraz mesefa var annesi yanima geleceği zaman gitme o gelsin falan diyomus..aslinda sevgilimin en buyuk yanlisi da bana bunlari soylemesi bu yuzden bu kadar bilendim kadini daha tanimadan. Belki yanlis zanda bulunuyorumdur diye bu yuzden düşünüyorumAslında fazla anneci olduğunu şimdiden hissetmişsiniz ki bu konuyu açmışsınız. Yani daha şimdiden yaptığı davranışlarla size bunu belli etmiş, o yüzden gerçekleri görmemezlik etmeyin derim ben. Annesiyle daha tanışmamışsınız ama annesinin isteklerini gelip size anlatması da aslında sevgilinizin de bu istekleri makul bulduğu anlamına gelmiyor mu? Bana kalırsa size annem kapanmanı söyledi demesi de bu fikre seni hazırlamak içindir. İleri de haberin olsun ailem tarafından kabul gören gelin tipi budur, ailemin isteği budur demek içindir.
Buradaki konularda hep sorun aile farklılığından çıkıyor. Bu yüzden tereddütlü olmanız gayet normal. Bir tanışın kv ile net kararınızı öyle verirsiniz.Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim)
yani haklisiniz mesela aramizda biraz mesefa var annesi yanima geleceği zaman gitme o gelsin falan diyomus..aslinda sevgilimin en buyuk yanlisi da bana bunlari soylemesi bu yuzden bu kadar bilendim kadini daha tanimadan. Belki yanlis zanda bulunuyorumdur diye bu yuzden düşünüyorum
Bence şanslıymışsın ki erkek arkadaşın sana verebileceği tüm sinyalleri vermiş. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.
Tanisinca da sanki kendini ne kadar belli edecek ki amaBuradaki konularda hep sorun aile farklılığından çıkıyor. Bu yüzden tereddütlü olmanız gayet normal. Bir tanışın kv ile net kararınızı öyle verirsiniz.
Haklisin gercekten bu sozleri hazmedecek yapida biri degilim ama basina gelince farkli oluyormuş tutup koparaniyorum bi anda her seyiKv nin benim yanimda kapanır kelimesini duymam benim icin yeterli olurdu ayrilmak icin... sen kimsin derdim kapanirsam Allah icin kapanirim kendim icin kapanirim kendinde bu yetkiyi nasil buluyor diye nişanlimin burnundan getirir yoluma bakardim....
suan zaten kapanmak gibi dusuncem oldugundan onu cok sorun yapmadim ama bu zihniyeti sorun yapmalıyım bu konuda kesinlikle haklisiniz. Acikcasi oyle bi durum pek yasamadik yani ailesini isyedigi icin biseyler yapmami isteyecegi bi durum hic olusmadi.
Bastan dişini gostermezsen olmaz canim... bastan suskun olursan senden hep susmani beklerler...Haklisin gercekten bu sozleri hazmedecek yapida biri degilim ama basina gelince farkli oluyormuş tutup koparaniyorum bi anda her seyi
Yazik eder kendine..İçime doğdu değerli yorum yapan arkadaşlar bu arkadaş evlenir.....
Açıkçasi ben tersi olacagini onyargili olacagimi soyleyenlerin cok olacagini dusunerek acmistim konuyu..soylenenleri tabiki dikkate alcam ancak dedigim gibi onca sey bi anda koparilip atilmiyo sanirim bi sure daha tanimaya devam edicem sevgilimin ailesnin tavirlarina karsi tutumlarini ölçmeye caliscam cunku asil mesele gercekten este bitiyo bencede o dogru bi tutumda olursa ailesi yanlis bile olsa yuvama bana zarar veremez kiSorunuza istinaden hiç kimse “ben evlenirdim” dememiş. Anket yapsaydınız da %100 evlenmem çıkardı. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Kesinlikle.... ama 2.5 ilişki sürüyor ve son anda u dönüşü yapan bir delikanlı yürek henüz ben görmedim....Yazik eder kendine..
O vahim mi yaaTövbeler olsun! Amannn! Sakin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?