Siz olsaydiniz evlenir miydiniz?

Haklsiniz benim korkumda da bundan emin olsam bitircem ama henuz biseyler gormedigim icin onyargi olablir mi diye kendimi teselli ediyorum galiba
Aslında fazla anneci olduğunu şimdiden hissetmişsiniz ki bu konuyu açmışsınız. Yani daha şimdiden yaptığı davranışlarla size bunu belli etmiş, o yüzden gerçekleri görmemezlik etmeyin derim ben. Annesiyle daha tanışmamışsınız ama annesinin isteklerini gelip size anlatması da aslında sevgilinizin de bu istekleri makul bulduğu anlamına gelmiyor mu? Bana kalırsa size annem kapanmanı söyledi demesi de bu fikre seni hazırlamak içindir. İleri de haberin olsun ailem tarafından kabul gören gelin tipi budur, ailemin isteği budur demek içindir.

suan zaten kapanmak gibi dusuncem oldugundan onu cok sorun yapmadim ama bu zihniyeti sorun yapmalıyım bu konuda kesinlikle haklisiniz. Acikcasi oyle bi durum pek yasamadik yani ailesini isyedigi icin biseyler yapmami isteyecegi bi durum hic olusmadi.

yani haklisiniz mesela aramizda biraz mesefa var annesi yanima geleceği zaman gitme o gelsin falan diyomus..aslinda sevgilimin en buyuk yanlisi da bana bunlari soylemesi bu yuzden bu kadar bilendim kadini daha tanimadan. Belki yanlis zanda bulunuyorumdur diye bu yuzden düşünüyorum

Buradaki konularda hep sorun aile farklılığından çıkıyor. Bu yüzden tereddütlü olmanız gayet normal. Bir tanışın kv ile net kararınızı öyle verirsiniz.

Kv nin benim yanimda kapanır kelimesini duymam benim icin yeterli olurdu ayrilmak icin... sen kimsin derdim kapanirsam Allah icin kapanirim kendim icin kapanirim kendinde bu yetkiyi nasil buluyor diye nişanlimin burnundan getirir yoluma bakardim....

Buradaki konularda hep sorun aile farklılığından çıkıyor. Bu yüzden tereddütlü olmanız gayet normal. Bir tanışın kv ile net kararınızı öyle verirsiniz.
Tanisinca da sanki kendini ne kadar belli edecek ki ama kayinvalidemi gectim gorumcelerimden yana da cok dusunceliyim asagi yukari ayni yaslardayiz 4 ude evli ve ikiser çocuklari var yani catisacagmizi dusunuyorum bi cok konuda hamile kaldigimda falan annesinin bana yaklasimi farkli olmaz mi kızlarıyla kiyaslmaz mi mesela.. Beni evde kalmis olarak bile goruyo olabilirler:)

Haklisin gercekten bu sozleri hazmedecek yapida biri degilim ama basina gelince farkli oluyormuş tutup koparaniyorum bi anda her seyi

Sorunuza istinaden hiç kimse “ben evlenirdim” dememiş. Anket yapsaydınız da %100 evlenmem çıkardı. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Olmaz bu iş.... aile yaşayış kültür farkı falan derken 3.4 görümce biri çok kıskanç aman Allahım.... Allah yardımcınız olsun Eger evlenirseniz... iş bukadar ilerlemiş 2.5 yıl nasıl sürdürdünüz şimdi son raddemi kararsızlık yasıyorsunuz

Gencligine yazik etme derim basedemezsin..cahil tutusma tartismaya disardan bakan hanginiz cahil anlamaz diye bos yere dememisler..zamanla bir bakmissin giden sadece senin omrunden gitmis...biz ne desekte bos aslinda sen yine bildigini yapicaksn o yanlis yapilmadan yanlis oldugu gorulmuyor...hakkinda hayrlisi olur insallah

Haklisin gercekten bu sozleri hazmedecek yapida biri degilim ama basina gelince farkli oluyormuş tutup koparaniyorum bi anda her seyi
Bastan dişini gostermezsen olmaz canim... bastan suskun olursan senden hep susmani beklerler...
Ben nisanliykende catir catir konsurdum evlendikten sonrada islerine geliyorsa...durduk yere kimseye saygisizlik yapilmaz büyüktür.. ama benim felsefemde büyükte büyüklüğünü bilecek sınırı aşmayacak....

Sorunuza istinaden hiç kimse “ben evlenirdim” dememiş. Anket yapsaydınız da %100 evlenmem çıkardı. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Açıkçasi ben tersi olacagini onyargili olacagimi soyleyenlerin cok olacagini dusunerek acmistim konuyu..soylenenleri tabiki dikkate alcam ancak dedigim gibi onca sey bi anda koparilip atilmiyo sanirim bi sure daha tanimaya devam edicem sevgilimin ailesnin tavirlarina karsi tutumlarini ölçmeye caliscam cunku asil mesele gercekten este bitiyo bencede o dogru bi tutumda olursa ailesi yanlis bile olsa yuvama bana zarar veremez ki

Kocalariniz objektif olamayacaksa evlenmeyin derim cubku anne diye illa hakli olmaz yada haksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…