- Konu Sahibi sevdicicegim
Çok sinir bozucu tipler bunlar ama ister çatlasın çatlamasın burda önemli olan sizsiniz sizin mutluluğunuz o yüzden kendinizi düşünün sizi mutlu eden şeylerle uğraşın bırakın oda ne hali varsa görsün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayal2002 Yazdıklarına ba-yıl-dım :) ama ben hala beklenti içine girmekten kendimi alıkoyamıyorumNasıl becerdin bize de yol göster. Boşanacağım yok bari evlilikte kendi kendimi Mutlu edeyim :)) kocamı sevsem elimde patlıyor en iyisi kendimi seveyim :))
Canım yaa kıyamam sana:))Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama şunu söyleye bilirim çocuğum olmadan bir yıllık evliyken keşki boşansadım diyorum şimdi ki yaşımda ama işte bir sevgi oluyo o yıllarda .O sevgi seni sabretmeye itiyo.Bide çocuk olduğunda çocuk seni bağlıyo amaaaa bi süreliğine çünkü evladının sevgisi ağır basıyo ,yuvamı devam ettireyim diyorsun.Ve sonra bu eşinle yaşıyamadığın duyguları,sevgiyi,ilgiyi içine bastıra bastıra gün geliyo artık yeter be diyip boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorsun.Evet ben bi dönem o kadar ciddi düşündüm ki eşimi mahkemeye verdim ve 2 yıl ayrı yaşadım.Ve o ayrı yaşadığım dönemlerde farzetki gerçekten boşandım ve hayatımı tek başına sürdürüyorum diye düşündüm.Ama ben yaşlı bir insan değilim ki dedim kendi kendime elbet taliplerim çıkıcak.Çok gülücen ama şöylee bi alıcı gözü ile eşimden başka etrafıma bi baktım.Farzet ki başka bi adamla evlenmiş olsam eşimden daha iyi bi adamla mutlu olurmuyum diye incelemeye başladım.Başkaların evliliklerine baktım.Bende ilgisizlik sorunu varsa diperlerinde benden daha beter sorunları olduklarını gördüm.mesela eşim beni dövmiyo dedim:))Sonra yine baktım başka erkek özgürlüğünü kısıtlıyo...Ya en azından bu adam benim özgürlüğümü kısıtlamıyo dedim,sonra yine baktım başka adamlara,,,,çok gülcenBazısının saçı dökülmüş,bazısı göbekli,bazısının saçları beyazlamış yada küfrediyo,yada karısını aldatmış,bazısı kafadan çatlak ,deli deli konuşuyoVelhasıl öyleeee hayallerindeki gibi aşk meşk yokkk:))))Sonra anneme baktım ,teyzeme,komşuma yavvv genç erkekler hariç ben yaştaki erkeklerin çoğu pörsümüşYok dedim ben onlarla yapamamYine benim koca ilgisiz falan ama en azından beni bırakıp gitmek istemiyo ,ilgisiz ama beni dövmüyo,hakaret etmiyo,özgürlüğümü kısıtlamıyo dedim.Ve bi çok erkeğin farklı farklı olumsuz yanları olduğunu gördüm.Yani istediğimiz gibi bir aşk yok cnm ya malesef.Ve bende kocadan yana beklentiden vazgeçip hayatın bana sundukları ile şu hayatın tadını çıkarmaya başladımnasıl mı??? İmajı mı değiştirdim?Her ay saçımın rengini değiştiriyorum?Bakımsız ne evin içinde ne evin dışında dolaşıyorumVe güzelleştikçe kendimi sevmeye başladımİşin sırrı güzelleşmekte değişiklikte.Ve inanmıcan adam bendeki değişiklikleri görünce benim karım çok güzel deyip peşimdwn ayrılmıyo.Şimdi çok gülcek o ilgi gösteriyo artık ben istemiyom onu.Canım bakımlı güzel,çekici bir bayan ol.İşin sırrı bu
Canım yaa kıyamam sana:))Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama şunu söyleye bilirim çocuğum olmadan bir yıllık evliyken keşki boşansadım diyorum şimdi ki yaşımda ama işte bir sevgi oluyo o yıllarda .O sevgi seni sabretmeye itiyo.Bide çocuk olduğunda çocuk seni bağlıyo amaaaa bi süreliğine çünkü evladının sevgisi ağır basıyo ,yuvamı devam ettireyim diyorsun.Ve sonra bu eşinle yaşıyamadığın duyguları,sevgiyi,ilgiyi içine bastıra bastıra gün geliyo artık yeter be diyip boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorsun.Evet ben bi dönem o kadar ciddi düşündüm ki eşimi mahkemeye verdim ve 2 yıl ayrı yaşadım.Ve o ayrı yaşadığım dönemlerde farzetki gerçekten boşandım ve hayatımı tek başına sürdürüyorum diye düşündüm.Ama ben yaşlı bir insan değilim ki dedim kendi kendime elbet taliplerim çıkıcak.Çok gülücen ama şöylee bi alıcı gözü ile eşimden başka etrafıma bi baktım.Farzet ki başka bi adamla evlenmiş olsam eşimden daha iyi bi adamla mutlu olurmuyum diye incelemeye başladım.Başkaların evliliklerine baktım.Bende ilgisizlik sorunu varsa diperlerinde benden daha beter sorunları olduklarını gördüm.mesela eşim beni dövmiyo dedim:))Sonra yine baktım başka erkek özgürlüğünü kısıtlıyo...Ya en azından bu adam benim özgürlüğümü kısıtlamıyo dedim,sonra yine baktım başka adamlara,,,,çok gülcenBazısının saçı dökülmüş,bazısı göbekli,bazısının saçları beyazlamış yada küfrediyo,yada karısını aldatmış,bazısı kafadan çatlak ,deli deli konuşuyoVelhasıl öyleeee hayallerindeki gibi aşk meşk yokkk:))))Sonra anneme baktım ,teyzeme,komşuma yavvv genç erkekler hariç ben yaştaki erkeklerin çoğu pörsümüşYok dedim ben onlarla yapamamYine benim koca ilgisiz falan ama en azından beni bırakıp gitmek istemiyo ,ilgisiz ama beni dövmüyo,hakaret etmiyo,özgürlüğümü kısıtlamıyo dedim.Ve bi çok erkeğin farklı farklı olumsuz yanları olduğunu gördüm.Yani istediğimiz gibi bir aşk yok cnm ya malesef.Ve bende kocadan yana beklentiden vazgeçip hayatın bana sundukları ile şu hayatın tadını çıkarmaya başladımnasıl mı??? İmajı mı değiştirdim?Her ay saçımın rengini değiştiriyorum?Bakımsız ne evin içinde ne evin dışında dolaşıyorumVe güzelleştikçe kendimi sevmeye başladımİşin sırrı güzelleşmekte değişiklikte.Ve inanmıcan adam bendeki değişiklikleri görünce benim karım çok güzel deyip peşimdwn ayrılmıyo.Şimdi çok gülcek o ilgi gösteriyo artık ben istemiyom onu.Canım bakımlı güzel,çekici bir bayan ol.İşin sırrı bu
Benim eşim de aynı. Ama onun asık suratlılığı sadece bana. Yoksa ablasına yeğenlerine annesine falan güler yüzlüdür.dertlerini dinlemeye bayılır ama gelgör ki en yakınındaki eşini fark edemiyor. Benim dertlerimi basite alıyor. İlgilenmiyor. Ailesini kıskanır oldum gerçektenyine çoook güzel yazmışsın canım. Yazdıklarını bi yere kaydedip ne zaman moralim bozuk olsa okuyacağım. Ama raindarksky'ın da dediği gibi beklentşden vazgeçmek bende sevgisizliğe sebep oluyor. İnsan sevgiyi başka şeylerde aramaya başlıyor. Bi de benim eşim çok asık suratlı bu huyuna gıcık oluyorum. Bense sürekli gülerim. Onun böyle asık suratlı, herşeyi sorun den, mutsuz bir kişiliğe sahip olması benim de psikolojimi bozuyor![]()
Hayır ben neyi eksik yapıyorum. Benim hakkım yok mu ilgiye. En çok ben haketmiyor muyum sevgiyi ilgiyi? Neden benle değil de ailesiyle evliymis gibi davranıyor bu adam. Zaten onlardan habersiz bi adım atamaz. Eve bsy alacak olsak hemen ailesine danışır. Dün akşam ablasıyla telde konuşurlarken beni çekiştirdiğini duydum. O kadar üzüldüm ki..bilmiyorum bu evlilik daha böyle ne kadar sürebilir
Kaç kez karşıma aldım konuştum sayısını ben bilmiyorum..benden bişey bekleme diyor. Evliliğin ne olduğunu çözemedi hâlâ bence onun sorunu bu..Esin isin boyutunu asmis biraz canim ama karsina alip beklentilrinden rahatsiz oldugun konulardan bahsetsen anlamazmi seni ilgi ayri aileye duskunluk ayri bisey cunku
Kaç kez karşıma aldım konuştum sayısını ben bilmiyorum..benden bişey bekleme diyor. Evliliğin ne olduğunu çözemedi hâlâ bence onun sorunu bu..
Teşekkür ederim cnm bu ara biraz daha iyi gibiyiz. Grip oldum hastaydım üç gündür. Benimle ilgilendi sağolsun. Bakalım böyle kaç gün iyi gidecek? İnşallah hep iyi olalım. Korkuyorum bsy olacak yine eskiye döneceğiz diyeNasil benden bisey bekleme oda iyimis beklentilerimiz duygularimiz olmasa erkeklerden ne farkimiz olurki zaten bizim sen bikmadan konusmaya devam et bence yada ilgisiz davran onun gibi belki boleaide yers tepwr bebeginle ilgilen onuda gormezden gel baksin bkalim nasil oluyomuss uzuldum gercekten lafina ya ben bukadar uzulduysem senide tahmin edebiliyorum canim ALLAH yardimcimiz olsun
Teşekkür ederim cnm bu ara biraz daha iyi gibiyiz. Grip oldum hastaydım üç gündür. Benimle ilgilendi sağolsun. Bakalım böyle kaç gün iyi gidecek? İnşallah hep iyi olalım. Korkuyorum bsy olacak yine eskiye döneceğiz diye