siz olsaydınız mutlu olmak için napardınız

Bence sadece canını acıtmak için böyle söylüyor. Benim eşim de kavga ettiğimizde benden artık bişey bekleme,senin isteklerin umurumda değil demişti o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ama kavga sonrasında gördüm ki sen bundan rahatsız oluyorsun ya ben de artık yapmıyorum gibisinden laflar etmeye başladı. Aslında umursuyor ama şikayet edince sinir oluyor ve kavga esnasında ya da sen ondan şikayet ederken canını acıtmak için söylüyor
Kesinlikle canımı acitmak için söylüyor dur eminim buna. Çünkü aramızın iyi olduğu zamanlarda isteklerimi dikkate alıyor. Şu an iyiyiz bakalım inşallah bu iyilik hali uzun sürer...

cnm bendede çoğunlukla aynı sorun var üç buçuk yıl oldu evleneli çocuk yok full stres benimkide bir kelime etse ikincisi yok konuşmayı sevmiyo bende tekim evde dışarıdaki insanlarlada çok samimiyet kuramıyorum saçma sapan şeyler işte

Yani erkeklerin hepsi aynımı.. Hiç adam akıllı bi erkek yokmu bu memlekette. Ne istiyorlar anlamıyorum ki. Benim de eşimle aynı sorunlarım var. Bir çaresinin de olduğunu sanmıyorum. Çünki ne yapsam en fazla üç gün etkisi oluyor. Bende çok yoruldum

Back
X