- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Evet cok iyi yonleri (romantik, dusunceli, yardim sever, bonkor vs) olsada bu kotu ozellikler sizcede butun iyilikleri yerle bir etmiyormu?Kusura bakmayin da eşiniz,normal yaşam sürdüren insanların hayirsiz/uğursuz diye nitelendirdiği insanlardan biri.
Böyle biriyle evli kalmak bile bir utanç sebebi bence.
Kumar var,gayriahlaki iliskiler var,küfür var vs vs neresindem tutsanız elinizde kalir.
Evet cok iyi yonleri (romantik, dusunceli, yardim sever, bonkor vs) olsada bu kotu ozellikler sizcede butun iyilikleri yerle bir etmiyormu?
Atlatacaksınız inşallah insan herşeye alışıyor emin olunMutsuzum ve huzurum kalmadiailemide uzdum ben uzuluyorum diye onlarida cok uzmusumdur belli etmeselerde. Off bu gunler bir an once biter hayirlisiyla insallah
Aminn cok tesekur ederimAtlatacaksınız inşallah insan herşeye alışıyor emin olun
Sinirle demesini bırak şaka yollu bile 3 kere bosol denildiğinde nikâhınız düşmüş oluyor bunu bilin...Sinirle ne dedigini bilmeyen biri oldugu icin o hareketini ona bagliyorum. Cunku gercekten dengesiz hareketleri var ne dedigini bilmiyor. Ama su ispat meselesi sizcede yapmis oldugunu gostermiyormu?
Baktim ama camera yoktu malesefSiz bunuda daha önce yazmistiniz ya inanın kapatın yada bosanin kabul etmeyip iki keremi arkadaşlarını götürdü nasıl ispat edecekki gitmediyse bile arkadaslarini ayarlar bizi götürdü derler buna inanacakmisiniz bn olsam oraya gider etrafta kamera varmi bakarım başka şekilde emin olamazsınız yine bn olsam emin olamadigim biseyede güvenip bişey yokmuş gibi devam edemezdim
Allah size sabır versin şu erkekler neden adam gibi adam olamıyorlar acabaBaktim ama camera yoktu malesefdun yine tartistik. Kendiside ben istesem onlari aratirdim soyletirdim iceri girmedigimi dedi. Ben iceri girmedim oyle bisey yapmadim diyor. Ama yinede inanmiyorum sacma geliyor yinede oraya gitmesi “baskalarini” goturmek icin. Ayrica yalan soylemis olmasii degistirmiyor. Surdayim diyor ama baska yerlerde cikiyor
Kendinden okadar emin konusuyorki. Ya girmediyse doye aklimdan geciyor resmen. Bukadar cok iyi oyniyabilirmi bir insan?Neyi, ne için, neden ve hangi sebepten bekliyorsunuz anlamadım.
İçeri girmediğini nasıl ispat edebilir -ki girmiştir.
Cok tesekur ederimÜzgünüm.Sabır diliyorum.Yolunuz açık olsun. Kendınızin kıymetıni bilin. Kendınıze daha fazla kötülük etmeyin.
Amin insallah cok saolunAllah size sabır versin şu erkekler neden adam gibi adam olamıyorlar acaba
Canım hayat senin hayatın, biz ancak burada elimizde telefon fikirlerimizi belirtiriz. Gerçek hayatta tepkilerimiz, tavırlarımız ne olur emin olamayız çünkü empati kurmak ile yaşamak aynı şeyler değil.Kendinden okadar emin konusuyorki. Ya girmediyse doye aklimdan geciyor resmen. Bukadar cok iyi oyniyabilirmi bir insan?
Cok tesekur ederim konumu okudugunuz icin. Inanin sanki konu esim olunca bana biseyler oluyor. Normalde hic boyle bir insan degilim. Boyle elim ayagim dilim tutuluyor gibi bazenAdam karşınıza geçip "nooolur bana cumaya kadar süre ver, her şeyi ispat edeceğim" bile demezken, siz kendi kendinize gün belirleyip sizi ikna etmesini bekliyorsunuz. Önünüze tek bir şey koyabilse doğru mu yanlış mı demeden anında ikna olacaksınız. Adam buna bile zahmet etmiyor.
Aldatılmak bir yana, zekanıza hakaret etmesine izin vermeyin bari. Önce yalan söylediğini kabullenin, yolunuzu buna göre çizin.
Bugün bir konu vardı, konu sahibi kendisini hayat kadınlarıyla aldatan kocasından hastalık kapmıştı. Kararınızı verirken bunu da düşünün.
Bana bide sey dedi, ben birini aratadabilirdim sende inanirdin hemen ama yapmadim. Ben iceri girmedim, iceri girenlerin kim oldugunu soyliyemem istemiyorlar soylememi dedi. Ben napicam artik bilemiyorum. Bide baska sorunlarimizda var esimle. Bide bu ciktiYani en baştan konunuzu tamamen objektif bir gözle, sanki başkası yazmış gibi bir okuyun bakalım inandırıcı geliyor mu? İlk başta zaten direkt inkar, suçlamayla lafa girmiş -ki bir şeyler saklamaya çalışanlar genelde böyle davranıyor üste çıkmaya çalışarak saklayabileceklerini düşünüyorlar. Sonra klasik "Ben yapmadım, kuzenim yapmış" tarzı boş bir yalan. "Ben yapmadım kuzenim yaptı; vallahi ben gitmedim başkalarını götürdüm."
Boşanın ya da boşanmayın diyemem ben, bu tamamen sizin kaldırabilmenize bağlı olan bir şey. Ama doğruyu söylemiyor yani, bunu kabullenseniz iyi olur. Boşanmayacaksanız da hastalık kapmamaya falan dikkat edin, cinsel ilişkiye girmeyin. Tek önerim bu.
Bana bide sey dedi, ben birini aratadabilirdim sende inanirdin hemen ama yapmadim. Ben iceri girmedim, iceri girenlerin kim oldugunu soyliyemem istemiyorlar soylememi dedi. Ben napicam artik bilemiyorum. Bide baska sorunlarimizda var esimle. Bide bu ciktiIki kerede kumarini yakaladim bu 2 ay takipteyken. Bikeresinde cok az bi parayla keyfine oyanmis guya. 4 sene oldu evleneli, ilk besinci ayimizda kumarini ogrendim cok kavgalar ettik bende bosanmak istedi (yada blof yapti). Insan ozaman korkmazmi tekrar oynamaya sizce? Evliligim tehlikeye girer diye? Aciklamasida para sIkItisindan oynadim belki kazanarimda isci maaslarini oderim diye oynadim. Kimsem yok diye yardim alacak kumarda belki kazanirim dedim diyor isci maaslari icin vs. Kafam okadar doluki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?