Siz olsaydiniz napardiniz

Siz 2689467 kez boşamıyorum dememiş miydiniz?

Kayitlar yokmus malesef. Gizli tutulan bir yermis kayit tutulmuyormus, camerada yokmus O cevreyide kimsesi olmadigindan yardim edecek insanlara boyun eymis esimin soylemesine gore. Kimsem yok o yuzden baskalarinin yapmiycagi seyleri yaptim iscilerin maasini bilmem neyini odemek icin bazi zamanlar kumar oynamis. Hep bizim icin biseyleri duzeltmeye calismis hep bizim icin yapmis ve cabalamis. Ama bunu yalan soyloyerek arkamdan is cevirerek yapmis bi guzel

Ne diyeyim bilmiyorum. Olayları yaşayan sizsiniz. Allah yardımcınız olsun. Umarım gerçek her neyse en kısa zamanda ortaya çıkar.

Cok haklisiniz ama ispat etmedi ve neredeyse 2 hafta oldu bunu ona soyleyi. Siz olsaniz napardiniz? 10 sene sevgili kaldik ve 4 senedir evliyiz pisman olmaktan cok korkuyorum ama boyle huzurumda yok ve kendimi salak yerine konulmus hissediyorum biraz ve guvenim yok. Guvenimi kazanmaya calisacaginida sanmiyorum acikcasi Gecenlerde icmisti sarhos olmustu agladi beni nekadar sevdigini felan soyledi. Degisecegini soyledi degismek icin herseyi yapicani ama iki gun oncede unut o soylediklerimi dedi

Ben olsam ne yapacağım burada önemli değil ki, çünkü sizin yaşam tarzınıza, geçmişinize sahip olan kişi ben değilim. Bu hayatta ne karar veriyorsanız verin hepsinde kendi sorumluluğunuzu kendiniz almalısınız ki pişman olmayasınız. Benim fikrimle iş yaparsanız ve mutsuz olursanız bu mutsuzluğunuzu benden bilirsiniz, "Sen söyledin ben de uyguladım" dersiniz. Oysaki bu sizin hayatınız ve sizin hayatınızda sizin kararlarınızın var olması önemli. "Evet istedim, böyle mutlu olacağımı düşündüm ve yaptım." demeniz önemli. Siz ne hissediyorsunuz? Mutlu musunuz bu durumdan, devam ederseniz sizce nasıl olur daha mı mutlu olursunuz? Boşanırsanız ne yaparsınız, daha mutlu olabilir misiniz? Hayatınıza yeni birini alabilir misiniz mesela? Bunları düşünerek size hangisi ağır basıyorsa, hangi senaryoda daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız seçimlerinizi ona göre yapmalısınız. Burada önemli olan eşinizin söyledikleri de değil. Eşinizin size "ne" hissettirdiği.

Yahu içeri girmediyse bile yaptığı şey profesyonel bir meslek olarak icra ediliyor. Komisyon alıyor muymuş bari?
Ahlaksız bir adamla evli olmayı kabul edebiliyorsanız devam edin. Boşanmak sizin bileceğiniz iş.

Esim bana cok guzel duygularda hissetirdi bu 14 senede. Cok cok mutluda etti, icimi kipir kipirda etti. Hatta halada ederdi aramizin iyi oldugu zamanlarda. Ama aramizin kotu oldugu zamanlardada cok hakaret eder, saygisizca davranir. Baska yalanlarini yakaliyordum bazen kucuk yalanlar. Ve cok kincidir hic biseyi unutmaz ama kendisi bisey yaparsa unutur konusu acmaz. Esimin degisecegine inanmiyorum pek ve simdi duzelsede bir sure sonra yine ayni kavgalari edecegimizi dusunuyorum. Ve ustelik o masaj salonu ve eskort yerinide kabul etmiyor yapmadim diyor ama ben yinede inanamiyorum yapmadigini. Ondan hic beklemesemde beni aldatacgini, diger konuslarda ve kumarla ilgilide cok yalan soyledi bana, o yuzden cok iyi yalanci oldugunu biliyorum. Ailemin bu eskort ve masaj salonundan haberleri yok ama diger konulardan dolayi bile olumsuzlar, uzuluyorlar benim icin

Ben onu iftira atiyormusum ve bunun bilinmesini 3 ay istemiyormus. Benim uzerime olan borclari odermis bu 3 ayda yoksa duramazmis buralarda. Ben simdi napim? Sevgili oldugumuzu soylersen soyle umrumda degil dedim.

Yemek yapmistim ben yedim esim eve geldiginde baktim ekmek kizartiyor arasina biseyler surup yemek icin. Bende sinir oldum masustanmi yapiyorsun dedim yemek oldugu halde bunlari masustanmi yiceksin dedim. Bana yemek yapma demistim dedi bende zaten sana yapmadim ama sacma geldi o yuzden dedim dedim. Zaten bir kac gune bitiyor hersey gibi laflar etti. Bende tam sana ne dusunuyorsun bir kac gundur ne dusundun bizimle ilgili dedim. Oda bisey dusunmedim bitmesi gerektigi kararimiz dogru bir karar onu dusun dedi. Ama bir kac gun once ben uyurken beni koklayip opmustu. Ben napicam kizlar

Koca koca yalanlara kendini inandırmak için kendini bu kadar zorlayan bir kadına rastladığımı hatırlamıyorum,yazık size

Koca koca yalanlara kendini inandırmak için kendini bu kadar zorlayan bir kadına rastladığımı hatırlamıyorum,yazık size
Bencede yazik bana bazen kendime inanamiyorum. Pismanliktan cok korkmusumdur herzaman. Ama herseyi yaptim yinede olmadi diyebilicem artik. Cunku fazlasini yaptim diye dusunuyorum

Esime uzulurum hep ailesi hic bir zaman destek olmadi diye. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak biliyorum. Bunun icinde uzuluyorum resmen
Yani su yazdiginizdan sonra yorumsuz kalamicam.Yahu siz ne uzuntusunden bahsediyorsunuz?Adam sizi ayakta uyutup bi gun erotik masaj salonunda bigun kumarhanelerde bi gun bilmem nerde surterken bi saniye olsun aklinin ucundan gectinjz mi acaba?Madem maddi problemleri var oturup derdne yansin onceligi isciler maaslar vs ise ne ariyordu oralarda acaba kredi vericek bi yardimsever mi?Zaten adam sizi dini hukumlere gore bosamis gozden cikarmis fazla umirsamiyor ki haksizligi gunyuzune vurmasin,siz de hala acaba soyle miydi de bla bla... Aileniz de arkanizda kosarak ardiniza bakmadan gidin kurtulun o aileden.Sonra ac mi kalir hasta mi olir ne hali varsa gorsun.14 yilinizj zaten onu dusunerek ve o sizi bi sekilde uyutarak gecirmissinjz bundan sonra bari acin gozunuzu.İnanmak istedignize degil yasanilanlara bakin.

Ya bir şey diyeyim mi ben genel olarak bir şey farkettim erkeklere doğru cevabı bildiğiniz ama cevap sonucunda suçlu olacağı bir soru sorar veya bir şey derseniz ya 'ne alakası var ya' diyolar genelde ya da sinirlenip direk bitti moduna giriyorlar. Ama direk yani, açıklama falan olmadan. Ben çok inanmyorum açıkcası, çelişkili de konuşmuş zaten bir de hemen başkalarına ilk anlatıp haklı olma durumunu da kullanmış. Sizin bileceğiniz iş ama bana düşündüğünüz gibi gibi geliyor

Sinirle bilinçli yada bilinçsiz 3kere boşol demiş dinen geri dönüşü yok. İstersen git cami hocasına müftülüğe filan sor onlar da aynı şeyi der.

Haklisiniz. Sanki bana buyu yapilmis gibide onunla konusurken cogu zaman sanki dugum atiliyor dilime. Gercekte soylemek istediklerimi soyliyemiyorum. Resmen onceki kavgalarimizi konusunca beni suclu buldugunu ima ediyor. Yok kopek gibi arkamdan gezdirmisim felan. Hicte oyle beraber cok biyerlere gitmemisisizdir. Erkekligini cok dusunur, gururunu ama yalan soylerken yada benim paralarim yerken hic dusunmemisti. Cok sinirleniyorum ve elim ayagim titriyor kalbim sIkIsiyor. Yarin gunduz evi topliycakmisiz yani kiyafetleri ve en ust kattaki esyalari asagiya indirecekmisiz. Cumada gidicem bu evden. Pislik adi serefsiz bide kendisi planliyor bunlari inanirmisin. Bende bana yalan soyliyen o...lara giden adamla isim olmaz zaten bitsin artik dedim. Kendini hakli hissetmesi asla istemiyorum yada benden kurtulduguna sevinmesi gibi. Benim sevinmem lagzimken adama bak ya tam bir sahtekar. Kusura bakmayin artik ne diycemide sasirdim

Valla canım iyi düşün, iki gün sonea dönerim belki diyorsan gitme. Yüz bulacak o zaman daha beter olacak canını daha beter yakacak...

Valla canım iyi düşün, iki gün sonea dönerim belki diyorsan gitme. Yüz bulacak o zaman daha beter olacak canını daha beter yakacak...
Busefer gercekten kararliyim. Ailemede ger donersem beni silin diycem. Omrum gitti cok uzuluyorum. Hep belki duzelir dedim ama duzelmedi. Ona kalsa coktaan bitmisti kendi hatalida olsa. Ama ben o hatali oldugu halde hep devam etmek istedim belki duzelir diye. 30 yasima geldim nerdeysey. Hayatim bitti resmen yaslandim artik yeniden baslamak icin

Hiç bir şey için geç değil, gerçekten. 50 60 yaşında hatunlar üniversite bitirmeye çalısıyorlar en basiti. Bazen bazı şeyler için geç kaldığımızı düşünüyoruz ama öyle değil. Siz gençsiniz hala, en güzel yılları bir kadın için 30lu yaşlar bence. İsterseniz her şeyi başarabilirsiniz, istemeniz ve alana kadar tırmalamanız yeterli. Ya her şeyi geçtim siz kadınsınız. Kadınlar çok güçlü varlıklar aslında, emin olun güçlüsünüz yapabilirsiniz. Sadece cesaret etmeniz lazım yeniden başlamak için. Sakın kötü düşünmeyin, kendinizi telkin edin bol bol. Başarmak için bir şeyleri kimsenin yardımına, sıcacık kucağına ihtiyacınız yok. Bakın kendiniz demişsiniz düzelmesi için bekledim diye, emin olun bu kadar sabrı kararlığı kadından başka hiç bir canlı göstermezdi.

Tavsiyem ailenizi arayın, durumu anlatın, bir gelip görünsünler. Bakalım o zamanda bu kadar pişkin davranabilecek mi. Evden çıkacaksanız da derleyin, toplayın ailenizle çıkın. Sahiplenildiğinizi görsün arkanızı bu kadar boş sanmasın. Evet evliliklerde her sorun aileye anlatılmaz iki kişinin birlikte çözmesi lazım. ama sizin olayınız bu durumu aşmış artık. Ha tekrar devam edecekseniz bile yaptıklarının nereye kadar gidebileceğini görür, sadece size hesap vermeyeceğini öğrenir. Kumar, kadın vs diyorsunuz bundan sonra evliliğinizde mucize beklemeyin bence. Zaten hep o beklentiler değil mi zamanımızdan, hayatımızdan çalan. Hiç bir şekilde tartışmaya girip savunma yapmasına izin vermeyin. İyice gözden çıkardığınızı anlasın. Ne yemiş ne içmiş ilgilenmeyin. Korkmayın koca adam ölmez açlıktan. Aldatma kumar vs. olmasa bile; yeni evli insanlar birlikte gezip tozarken, akşamları tv karşısında çekirdek çitleyip çifte kumru gibi muhabbet ederken onun dışarıda ne işi var. Tüm bu güzellikleri yaşamanız gerekirken uğraştığınız şeylere bak. Bu bile vebaldir diğer konular olmasa bile. Kimse için doğmadık bu yaşına kadar adam olmayı öğrenemeyeni siz değiştirmeye çalışmayın. Eşinizin ailesi bu kadar büyük bir sorununuz varken ve herşeyi bilirken nerdeler. Demiyorlarmı oğlumuzun yemediği halt kalmadı gidip şu gelinimize soralım ilgilenelim, yuvayı kurtarmaya çalışalım diye. Evliliğin ne olduğunu, bilmeyen, sorumsuz insanları evlendirip te başkasının evladının hayatını karartmaya, canını yakmaya kimsenin hakkı yok. Alsınlar oğullarını kendileri uğraşsın adam etsin.

Dediğim gibi alın o teli elinize anlatın ailenize çıkıp gelsinler. Ortalık öyle değil böyle ayağa kalkar deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…