MERHABAKızlar merhaba,
Aylardır düşünüp karar veremediğim için burdan yazıp fikir almak istedim.
Senelerdir burun ameliyatı olmak istiyordum, sonunda karar verdim ama bu sefer de tesadüfen cilt yapımın keloide müsait olduğunu öğrendim. (keloid, ameliyat izlerinin kabararak iyileşmesi)
Doktorum ameliyattan sonra erken müdahale edilirse, krem vs kullanırsam riskin azalacağını söyledi ama kesin olmaz diyemeyeceğini söyledi. Yani az da olsa risk hep olacak.
Çok kararsızım. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
(Bu arada burnumdan nefes alma problemim var ve görünüş olarak da büyük ve kemerli bir burnum var.)
teşekkür ederim inşallah geçer yani şuan geçmesi imkansız ikinci inşallah iyi sonuçlanır.Fotoğaf atmıyorum maalesef ama inan estetikten önce daha iyi görünüyordu. Ciddi bir problemin yoksa o zaman olma derim eskiden bir sorunum vardı şimdi bin oldu.Çok teşekkür ederim yazdığınız için.
Öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Açıkcası çok çok ciddi bi nefes problemim yok ama olursam fark edeceğini düşünüyorum ki bunu doktor da söyledi ama itiraf etmek gerekirse daha çok görünüş açısından istiyorum
Ama malesef bu keloid olayı kafamı çok karıştırdı çünkü omzumda aşı izim var ve bayağı kabarık. O şekilde yüzümde de olursa naparım bilemiyorum.
Bu arada fotoğraf atma imkanınız var mı acaba?
teşekkür ederim inşallah geçer yani şuan geçmesi imkansız ikinci inşallah iyi sonuçlanır.Fotoğaf atmıyorum maalesef ama inan estetikten önce daha iyi görünüyordu. Ciddi bir problemin yoksa o zaman olma derim eskiden bir sorunum vardı şimdi bin oldu.
Yukarıdaki yorumları bence dikkate alın. Ben zamanında bana doktorum hakkında yapılan bir uyarıyı dikkate almadım ve şimdi çok üzgünüm. Sizi tanımayan insanlar kötülüğünü istemezler. Sadece yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Cildinizin keloide müsait olduğunu nasıl anladınız, öğrendiniz??Kızlar merhaba,
Aylardır düşünüp karar veremediğim için burdan yazıp fikir almak istedim.
Senelerdir burun ameliyatı olmak istiyordum, sonunda karar verdim ama bu sefer de tesadüfen cilt yapımın keloide müsait olduğunu öğrendim. (keloid, ameliyat izlerinin kabararak iyileşmesi)
Doktorum ameliyattan sonra erken müdahale edilirse, krem vs kullanırsam riskin azalacağını söyledi ama kesin olmaz diyemeyeceğini söyledi. Yani az da olsa risk hep olacak.
Çok kararsızım. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
(Bu arada burnumdan nefes alma problemim var ve görünüş olarak da büyük ve kemerli bir burnum var.)
Cildinizin keloide müsait olduğunu nasıl anladınız, öğrendiniz??
Anladım geçmiş olsun ben de yakında olacağım da hiç araştırmadığım birkonuyduOmzumda ilkokuldaki aşıdan kalma bi iz var kabarık kırmızı. Ama ben onu hep aşının yanlış yapılmasından kaynaklı bişey olduğunu falan zannettim. Çünkü vücudumda başka hiçbi yerde böyle bi iz yok. Kulaklarım delik, yüzümde dikiş izi var ama normal silik bi durumda. Burun ameliyatı olmayı araştırırken tesadüfen bu konuyla ilgili bir yorum gördüm ordan araştırıp anladım. Bir kaç farklı doktora gidip teyit ettirdim.
Anladım geçmiş olsun ben de yakında olacağım da hiç araştırmadığım birkonuydu
Merhaba o ne demek biluyormusunuz ?asiniz iyi tutmus demek ayni iz 90larda tum cocuklar ordan oldu hatta 80lerin sonunda basladi.Omzumda ilkokuldaki aşıdan kalma bi iz var kabarık kırmızı. Ama ben onu hep aşının yanlış yapılmasından kaynaklı bişey olduğunu falan zannettim. Çünkü vücudumda başka hiçbi yerde böyle bi iz yok. Kulaklarım delik, yüzümde dikiş izi var ama normal silik bi durumda. Burun ameliyatı olmayı araştırırken tesadüfen bu konuyla ilgili bir yorum gördüm ordan araştırıp anladım. Bir kaç farklı doktora gidip teyit ettirdim.
Merhaba o ne demek biluyormusunuz ?asiniz iyi tutmus demek ayni iz 90larda tum cocuklar ordan oldu hatta 80lerin sonunda basladi.
Muhakkak oyledir drlar dediyse ama aşi izim derin mesela tutmus derler ailemde herkeste derin aşi izi korkma arastir iyice izlik bi durum yok daha dikissiz bi operasyon gecirebilirsin kapali teknikMerhaba, doktorlar keloid dedi ama. Bende belki böyle derler diye umutlanmıştım ama bir kaç farklı doktor keloid dedi malesef.
Muhakkak oyledir drlar dediyse ama aşi izim derin mesela tutmus derler ailemde herkeste derin aşi izi korkma arastir iyice izlik bi durum yok daha dikissiz bi operasyon gecirebilirsin kapali teknik
Benimde dikiş yerlerim iyi bakmama rağmen kabarık ve aşı izimde aynı şekilde. İlk başta daha büyüktü ama şuan minicik bir şey kaldı içine siniyorsa olmalısın.
Yani belkide riskten kactilar bu yaranin gec iyilesmesi ile alakali icteki izden kime ne arastur ve korkma iyi dr lar risk alirİki doktorla görüştüm ikisi de kapalı teknikle sorunların çözülmez dediler ya da tercih etmek istemedikleri için öyle dediler bilemiyorum
Yani belkide riskten kactilar bu yaranin gec iyilesmesi ile alakali icteki izden kime ne arastur ve korkma iyi dr lar risk alir
Aaa oncelik bebis olsun o zmn :) ertele hemen burnu o minik ayaklariyla burnunu tepicek cunki ve koklayamazsin ilk zamanlaronu :) insallah allah nasib etsin sana daAçıkcası çok bütçem de yok çünkü bi yandan tüp bebek durumumda var. Geldi mi üst üste gelir derler ya öyle resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?