Siz Olsaydınız Napardınız ?

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
eşim le 1,5 yıldır evliyiz 4 aylık bebeğim var
arkadaşımdı evlendik
ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim
evliliğe çocuğa alışmak zor oldu tabi bir de okuyorum 3.sınıftayım aöf.
eşimle yaşantımız şu şekilde ;
pazartesi sabah 7de gidiyor akşam 8 de geliyor yemek hazır oluyor yiyor pc ye oturuyor bende çocuk felan derken 12 de uyuyoruz
salı gece işe gidecek oluyor öğlen 1 e 2 ye kadar uyuyor kalkıyor yemek yiyor sonra pc felan oyalanıyor 6da işe gidiyor
çarşamba sabah eve geliyor bir yatıyor öğlen 3 e 4 e kadar (arkadaşlar daha çok uyuyormuş kıymetini bilcekmişim )
akşama kadar öyle uğraşıyor pc felan çamaşır astıyorum haftada 1
perşembe sabah7 de gidiyor akşam 8 de geliyor
cuma gece gidiyor cumartesi pazarda aynı şekilde hiç izni yok

benim evliliğim bu !!!!! boşanmayı düşünüyorum ! bıktım bunaldım artıkk

en azından bir işim olana kadar sabredeyim diyorum ama 2 sene dayanacak gibi değil bıktım üzüntüden tüm dişlerim dökülme aşamasında bu gidişle bi işimde olmuyacak sağlıkdan eleneceğim :14::14:

Son düzenleme:
ne bekliyordunuz anlamadım .benim hayatımda çok rutin ama ben çok seviyorum eşimi ve mutluyum .akşam eve gelmesini bekliyorum bütün gün .akşam gelincede yemek yiyoruz azcık oturuyoruz sonra yine yatıyoruz .yani çoğu insanın evliliği bu şekilde gidiyor .bence sen eşini sevmiyorsun o yüzden herşey sana batıyor .hatta sevmeden evlenmişsin .mantık evliliği yapmışsın şimdide pişmansın bence .hakkında hayırlısı olsun bir bebeğin var sonuçta .boşandıktan sonra hemen süperman çıkmayacak karşına bunuda bil .

ne bekliyordunuz anlamadım .benim hayatımda çok rutin ama ben çok seviyorum eşimi ve mutluyum .akşam eve gelmesini bekliyorum bütün gün .akşam gelincede yemek yiyoruz azcık oturuyoruz sonra yine yatıyoruz .yani çoğu insanın evliliği bu şekilde gidiyor .bence sen eşini sevmiyorsun o yüzden herşey sana batıyor .hatta sevmeden evlenmişsin .mantık evliliği yapmışsın şimdide pişmansın
bence .hakkında hayırlısı olsun bir bebeğin var sonuçta .boşandıktan sonra hemen süperman çıkmayacak karşına bunuda bil .

ben karşıma biri çıkacak dedimmi sitediğimi söyledimmi ??

yada eşimi sevmediğimi söyledimmi ?????? lütfen kendinize göre yorum yapmayın .!

Eşinizin işinden dolayı kısıtlı zamanınız var. O da çok yoruluyor belliki.
Kafasını dağıtacak yer olarak ise bilgisayarı seçiyor.
Eşinizin olumsuz hiçbirşeyini anlatmamışsınız. Bu durumda çözüm boşanmak olmamalı.
Eşinizle birlikte çözümler arayın.
İkinizinde sıkılmayacağı bir gün seçin kendinize ve o gun bilg. açılmasın.
Bunun gibi çözümler bularak yoluna koyarsınız evliliğinizi.

İşini bilerek evlenmediniz mi eşinizle ?

"arkadaşımdı evlendik
ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim"

galiba severek evlenmediniz ve o yüzden eşinizin yaptıkları ya da yapmadıkları çok sinirlendiriyor sizi..ortada bir çocuk var,bu tip sorunlarda boşanmaktan ziyade başka çözüm yolları aranmalı bence..

ne bileyim o birşeyler yapmıyorsa siz yapın,siz fırsatlar yaratın..belki bilmiyorsa öğrenir,yapmıyorsa yapmaya başlar..tabbi gerçekten bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız..çünkü evlenme sebebiniz çok ilginçmiş.

hiç kimsenin evliliği çok çok renkli değil zaten..

nasıl yani eşiniz çalışıyor diye mi boşanmayı istiyorsunuz?
emin olun o da sabah 9 da gidip akşam 4 de evinde olacağı bir işi olsun isterdi..
hem bu yoğunlukta çalışıp, eve para getiriyor ve bunu dile dahi getirmeyip siz şikayetçiyseniz bundan. kusura bakmayın ama fazla hoşnutsuzsunuz.
yoksa evlenirken koşulları bilmiyor muydunuz?

Arkadaşım eşine de hak ver yoruluyordur. çalışma hayatı gerçekten kolay değil.

Eşin pc de otururken git arkasından sarıl öp eminim karşılık verecektir.

Aklında kurup da güzel sinirlerini bozma.

yada eşimi sevmediğimi söyledimmi ?????? lütfen kendinize göre yorum yapmayın .!

kendime göre yorum yapıcam tabi .
sevsen şu an bu soruyu sormazdın .seven insan ortada birşey yokken bunalıma düşmez .bence durumun bu .kusura bakma .alınmana gerek yok .boşanmak isteyen sensin düşün bakalım neden diye .millet neler yaşıyor yinede eşini seviyor iye bırakmak istemiyor .senin kinde birşey yok ortada .boşanmak istiyorum diyorsun .sanki boşanınca herşey çok güzel olucak .yok öle bir dünya .

Bana göre evlilik bu değil... Zaruri bir görevmiş gibi beraber yat kalk,yemek ye,çocuğa bak... Beraber bir şeyler yapamadıktan,paylaşamadıktan sonra ne anladım evlenmekten...

Haftada en az bir kere siz bir plan yapsanız...Dışarı çıkmak zorunda değilsiniz..Evde başbaşa vakit geçirmeye çalışsanız...

ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim
evliliğe çocuğa alışmak zor oldu konu sahibi arkadaşım sadece şu cümlenizini alıntıladım sanırım eşinizle severek evlenmediniz sizinkisi bir nevi o beni seviyor onun sevgisi ikimizede yeter olmuş yani mantık evliligi eşiniz mesaili çalışıyor anladıgım kadarı ile ve hiç izni yok oda yoruluyordur işte sizde haklısınız tabi eşinizle vakit geçirmek istersiniz ama insanların çogunlugunun hayatı böyle degilmi sabah işe gidersin eve gelirsin yemegini yersin sonra tv pc derken yatarsın tekrar işe gidersin yani insanların çoguda sizin gibi boşanma için ben bir sebep göremiyorum çünkü haftanın 7 günü çalışıyor diye boşanılmaz ki sonuçta ekmegini kazanıyor ya eşiniz şehir dışında yada yurtdışında çalışmış olsaydı ne olacaktı o evde hepten yalnız kalacaktınız bana göre boşanma için bir sebep yok

Son düzenleme:
emin olun o da sabah 9 da gidip akşam 4 de evinde olacağı bir işi olsun isterdi..
hem bu yoğunlukta çalışıp, eve para getiriyor ve bunu dile dahi getirmeyip siz şikayetçiyseniz bundan. kusura bakmayın ama fazla hoşnutsuzsunuz.

adamlar çalışsa bir dert çalışmasa başka .eve gelince ilgi alaka istiyorsunuz ama adam yorgun oluyor tabi .o yüzden fazla beklentiye girmemek gerek .çoğumuzun hayatı böyle .

Eşinizin işinden dolayı kısıtlı zamanınız var. O da çok yoruluyor belliki.
Kafasını dağıtacak yer olarak ise bilgisayarı seçiyor.
Eşinizin olumsuz hiçbirşeyini anlatmamışsınız. Bu durumda çözüm boşanmak olmamalı.
Eşinizle birlikte çözümler arayın.
İkinizinde sıkılmayacağı bir gün seçin kendinize ve o gun bilg. açılmasın.
Bunun gibi çözümler bularak yoluna koyarsınız evliliğinizi.

İşini bilerek evlenmediniz mi eşinizle ?

benim tek sorunum benle sohbet etmesi benle sürekli işini konuşuyor ben yardım ediyorum dışardan biri olarka fikir veriyorum ama o nasılsın naptın bugun diye sormuyor :50:

beni anladığınızı düşünmüyorum buraya birkez daha yazdığıma pişman etmeyin çoğu kez konuşmayı denedim ama konuşmuyoruz konuşunca ortada konuşulacak birşey olmuyor
ona göre evde oturyorum çocuğum var ve sorunsuz olmalıyım

benim babamda aynı ama uykusundan feragat edip ailesiyle ilgileniyor

yada evi aradaşları en azından dışarı çıkıyor bir aktiviteleri var adamlar biz gibi değil

severek evlenmedim diye sevmiyorum değil eşimden iyisini bulamam ve çok seviyorum

ilgi yok sanırım eşinizden size karşı?
sürekli pc başında oturması gerçekten sinir bozucu olsa gerek..
haklısnız ama iş sizde bitiyo bence birazda..
çıkın avm lere gidin,arada sinemaya falan gidin çocuğu bırakacak yer varsa..
gitmek istemezse iki naz yapın falan..
yada en kötü onun seveceği filmler alın evde izlemeye çalışın..(bebekle olr mu bilmem ama)
bence bu durumu değiştirmek isizn elinzde..
pc deki zamnları kullanablirsiniz
o zaman bu monoton durumdan biraz kurtulablrsinz

Son düzenleme:
benim eşimin işi de saati zamanı belli olmayan gece yarılarına kadar çalıştığı kendi işi. rutinde günde 2 saat falan ancak yüzyüze görüşebiliyoruz. evlenmeden önce bunları bilsem de evlendikten sonra erkeklerde de biraz boşlama oluyor ama evliliğin getirdiği eksiler bunlar. yapacak bir şey yok. üstelik 4 aylık bir bebeğiniz var. bence biraz depresyonda gibi olabilirsiniz.bebeğimin olduğu ilk sene ben de eşime kafayı taktım. hiç ilgilenmediği, umursamadığı, sevmediği falan diye.zamanla düzeliyor. sadece içinizde eşinize karşı kin beslemeyin. kalıcı olur. çok yeni evlisiniz.siz birşeyler yapmaya birlikte zaman geçirmeye çalışın.merak etmeyin. gerçekten zamanla düzelecek. bebeğiniz 2 yaşına falan geldiğinde yarım günlük bir kreşe verebilirsiniz böylelikle hem kendinize hem de eşinize daha kaliteli zmaan ayırmış olursunuz.çok hızlı yazmak zorunda kaldım bebikim parka gitcek :) cümle düşüklüğü olduysa kusura bakmayın.
Allah yardımcınız olsun.

evliliğe çocuğa alışmak zor oldu konu sahibi arkadaşım sadece şu cümlenizini alıntıladım sanırım eşinizle severek evlenmediniz sizinkisi bir nevi o beni seviyor onun sevgisi ikimizede yeter olmuş yani mantık evliligi eşiniz mesaili çalışıyor anladıgım kadarı ile ve hiç izni yok oda yoruluyordur işte sizde haklısınız tabi eşinizle vakit geçirmek istersiniz ama insanların çogunlugunun hayatı böyle degilmi sabah işe gidersin eve gelirsin yemegini yersin sonra tv pc derken yatarsın tekrar işe gidersin yani insanların çoguda sizin gibi boşanma için ben bir sebep göremiyorum çünkü haftanın 7 günü çalışıyor diye boşanılmaz ki sonuçta ekmegini kazanıyor ya eşiniz şehir dışında yada yurtdışında çalışmış olsaydı ne olacaktı o evde hepten yalnız kalacaktınız bana göre boşanma için bir sebep yok

insan eşiyle tv izler yada yemek yer demi bizde bu yok anlatamıyor muyum

ilgi alaka yok

Bence arkadaş gayet doğru bi yorum yapmış.. sadece eşinde de ilgi eksikliği var sana karşı anlaşılan.. bunu konuşmayı dene eşinle,hayatta herşey rutindir,boşansan ne olcak, sıkıldım diye boşanılır mı?

konuyu bıraz eksık anlattın sankı ve arkadaşlar uzerıne geldı. ılgısızlıkten şikayetcısın gıbıme geldı. bence sorun eşin boş zamanlarında senle değil bilgisayarla netle ılgılenıyor. bunu sıkıntı edıyorsun her kadın gıbı.bence evde bılgısayara bağlı bır eş varsa o eve bılgısayar gırmemelı. ben ıstemedım mesela ustelık eşim bağlı değil. ama benle oturup muhabbete edeceğine kalkıp pcde takılsın ıstemedim
bırde evlılığe hazır görmedım sankı senkı. şu anlattıklarını hepımız yaşıyoruz gun ıçerisinde. ama hayat bu şekilde surup gıdıyor. ben daha 3 aylık evlıyım ama hayatım bu şekilde. tabıkı eşim dışarı çıkalım sen bugun çok sıkıldın dıye sorar bana arada. ama ben evımı çok sevıyorum genelde cıkmıyorum dışarı.evlılığe okadar hazırmışım kı onu anladım mesela. evımle ılgılenmek akşam eşımın gelmesını beklemek hoşuma gıdıyor

eşiniz plan yapmıyorsa siz birşeyler yapın ne bileyim en basiti çocuğu uyuttuktan sonra gidin yanına hayatım çocuk uyudu hadi sende bilgisayar başından kalk bir kahve yapayım da beraber karşılıklı içelim deyin. böyle böyle başlayın ilerleyen günlerde hayatım film aldım beraber izleyelim diye deyin.

Back
X