Siz Olsaydınız Napardınız ?

bu forumda didiştiğim tartıştığım ağız dalaşına girdiğim biçok üye oldu hiçbirinin adına dikkat etmedim etmemeye çalıştım kin gütmek istemedim, çünkü benim sıkıntım olduğunda gene bu insanlardan yorum beklicem diye düşündüm,yeri geldi kah özelden kah konu üzerinden özürde diledim ama sen bambaşkasın gerçekten,psikolojide bunun bi adı vardır mutlaka ama alanım olmadığı için bilemicem megaloman mı desem narsist mi desem ne desem bilemedim

yoo aramadım hep ayağıma geldi kısmetlerim .kimsenin peşinden koşmadım mesela .para meraklısı bir kadın olsam iş adamı bulurdum zaten .

Unutmuşum haklısın sen taş gibi hatun olduğun için ayağına gelmesi normal.Biz de çirkin gudubetler olarak sana çamur atıyoruz işte vah bize:33:

benle derdi olanlar diye konu açayım ordan söyleyin istediklerinizi .konuya yazmayın artık bence .

benle derdi olanlar diye konu açayım ordan söyleyin istediklerinizi .konuya yazmayın artık bence .

Benle derdi olanlar değil .Kışkırtıp banlattıklarımın bana karşı duyguları diye konu açsan daha iyi.

Zira kimsenin senle derdi yok kendini nimetten sayma

Benle derdi olanlar değil .Kışkırtıp banlattıklarımın bana karşı duyguları diye konu açsan daha iyi.

Zira kimsenin senle derdi yok kendini nimetten sayma

yazma sende zorla yaz diyen mi var sana .ben birşey söyledim arkasındayım .kimsede umrumda değil açıkcası .ben düşündüğümü söyledim .nimetten seni saymıyorum asıl illa cevap yaz diyorsun bana .

görüp napıcaz seni, yorumlarından kafanın içini görüyoruz zaten, gerçek hayatta bu kadar uzun konuşmazdım zaten seninle, arkadaş olmayı falan geç merhaba için bile efor harcamazdım inan, ama burda yorumlarına maruz kalıyoruz

eşim le 1,5 yıldır evliyiz 4 aylık bebeğim var
arkadaşımdı evlendik
ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim
evliliğe çocuğa alışmak zor oldu tabi bir de okuyorum 3.sınıftayım aöf.
eşimle yaşantımız şu şekilde ;
pazartesi sabah 7de gidiyor akşam 8 de geliyor yemek hazır oluyor yiyor pc ye oturuyor bende çocuk felan derken 12 de uyuyoruz
salı gece işe gidecek oluyor öğlen 1 e 2 ye kadar uyuyor kalkıyor yemek yiyor sonra pc felan oyalanıyor 6da işe gidiyor
çarşamba sabah eve geliyor bir yatıyor öğlen 3 e 4 e kadar (arkadaşlar daha çok uyuyormuş kıymetini bilcekmişim )
akşama kadar öyle uğraşıyor pc felan çamaşır astıyorum haftada 1
perşembe sabah7 de gidiyor akşam 8 de geliyor
cuma gece gidiyor cumartesi pazarda aynı şekilde hiç izni yok

benim evliliğim bu !!!!! boşanmayı düşünüyorum ! bıktım bunaldım artıkk

en azından bir işim olana kadar sabredeyim diyorum ama 2 sene dayanacak gibi değil bıktım üzüntüden tüm dişlerim dökülme aşamasında bu gidişle bi işimde olmuyacak sağlıkdan eleneceğim :14::14:

Sanki beni anlatmışsınız. :)

Eşim terörle mücadelede polis ve gece - gündüz vardiyasında, eve geldiğinde de vaktinin çoğunu pc başında ya da uyuyarak geçirir, ben evleneli anca 5 ay oldu ve 5 aylık ta hamileyim :27: Ben de eşimin pc karşısında çok vakit geçirmesinden hoşlanmıyorum,arada bu yüzden tartıştığım da oluyor. Yalnız sizinle aramızda önemli bir fark var, ben eşimi seviyorum ve pc başında oturup saatlerce facebooktaki oyunlardan oynuyor diye de boşanmayı asla düşünmem, umarım bebeğim bu alışkanlığını değiştirir, çok vakit geçirdiğini kabul edip dilerse hemen bırakabileceğini söylüyor zira. Sadece sizin eşiniz böyle değil yani, bilgisayar bağımlılığı çağımızın hastalığı, ben bile yakalanmıştım bir ara. Şimdi de az oturmam başında üstelik. Memurlar.net dahil bir kaç sitede editörlüğüm de olduğu için sürekli düzenli olarak pc açmam gerek benim de.

İnsanlar neler neler yaşıyor da boşanmayı akıllarından geçirmiyor, böyle düşünmeniz çocukça. Hiç bir evlilik, hiç bir aşk, hiç bir sevgi romantik Türk filimlerindeki gibi olmaz. Beklentilerinizi düşük tutarsanız mutlu olursunuz.

[video=youtube;kkJWhNS55f4]http://www.youtube.com/watch?v=kkJWhNS55f4[/video]

karakız kocasına dinletsin bir kıza yazılmış ama onlar kendilerine göre uyarlasınlar artık

arkadaşlar bence artık yazmayalım çünkü arkadaşımız gitgide çirkinleşiyor
ama bu konuyla ilgili okuduğum yazıyı da buraya yazmadan geçemeyeceğim
kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa;
cahil bir insana laf anlatmak da o kadar imkansızdır :kkk::kkk::kkk:

görüp napıcaz seni, yorumlarından kafanın içini görüyoruz zaten, gerçek hayatta bu kadar uzun konuşmazdım zaten seninle, arkadaş olmayı falan geç merhaba için bile efor harcamazdım inan, ama burda yorumlarına maruz kalıyoruz

hadi ya çok üzüldüm .burdada efor hercama o zaman .işine bak .

yazma sende zorla yaz diyen mi var sana .ben birşey söyledim arkasındayım .kimsede umrumda değil açıkcası .ben düşündüğümü söyledim .nimetten seni saymıyorum asıl illa cevap yaz diyorsun bana .

Sen mi karar vereceksin yazıp yazmama öyleyse eğer ben de sana diyeceğim aynı şeyi Lütfen Yazma Pembepinar

Son düzenleme:
arkadaşlar bence artık yazmayalım çünkü arkadaşımız gitgide çirkinleşiyor
ama bu konuyla ilgili okuduğum yazıyı da buraya yazmadan geçemeyeceğim
kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa;
cahil bir insana laf anlatmak da o kadar imkansızdır :kkk::kkk::kkk:

köylü denilince alınma o zaman .köylü iyi birşey deyip köylü denilince alınıyorsunuz anlamadım .madem iyi birşey neden alınılıyor .demek ki bilinçaltında kötü birşey olarak kabul ediliyor .ben değil siz diyorsunuz bunu .cahil kelimesine gelince şimdi birşey diyeceğim tamam demiyorum .

Görmeden etmeden demişsin ya ben de aynı şeyi düşünüyordum tam.Görmeden etmeden insanların kendisini kıskandığını deme cüretini nereden buluyor diye ama yazan pembepinar olunca kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Sen bir zaman kaybısın.

Back
X