• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne düşünürdünüz hanımlar ne söylerdiniz?

Ben olayi anlamadim esiniz de kotu bir sey dememis ki siz regl olayiyla alinmişsiniz sanirim 😍

Ben de dun oldum öldum sancidan ilac attim gecti bugun yine agriyordu ona ragmen denemeye gittim 2 saat boyunca cikmadim ki denemede fenalasmama ragmen siz nazlanmak istemissiniz esiniz nazlamamis ona bozulmussunuz gibi geldi bana

Benim eşim böyle konuşsa "ağrısına dayanabilmek için psikolojik olarak kendini hazırlıyor" der eşinizin söylediği cümlelere benzer şeyler söylerdim. Bence ortada bir sorun yok.

Ben de dun oldum öldum sancidan ilac attim gecti bugun yine agriyordu ona ragmen denemeye gittim 2 saat boyunca cikmadim ki denemede fenalasmama ragmen siz nazlanmak istemissiniz esiniz nazlamamis ona bozulmussunuz gibi geldi bana
Evet odun olduğu için nazlamadı. Düz düşünüyor çünkü

Bu missafire göre değişir. Görümceniz eltiniz yakın mı hep gelir mi ? Benim eşimin ailesi yakındır yani ağrım varsa reddettiysem eşime sadece ağrım vardı başka zaman gelicekler der kapatırım. Gelmeleri gereken bir misafirse denk geldiyse o zaman eşime nasıl yapsak ağrım var derim alınmam ama takılmayın sizde.

İyi akşamlar. Bugün sabah regl oldum kızlar çok fena sancım vardı. Evin işini bile zar zor yaptım. Görümcem ve eltim de bugün yanıma gelmek istedi. Ben de sancım olduğunu ve kötü olduğumu belirttim. Görümcem de başka zaman diyerek anlayışla karşıladı. Eşim geldiğinde bu durumu olduğu gibi anlattım.
Eşime yarın gelsinler bugün sancım var rahat olamayacağım biliyorsun diye ekledim.
O da duraksayıp sen nasıl istersen dedi.
Ben de bilerek dayanabilirim ya dedim. Eşim de hemen aynen hayatım yani dayanırsın çok mu ağrıyor dedi.

Ben tabi öyle bir kaldım. Eve geldiğinde çok kötüysen işleri yapmasaydın diyen kocam. Nedense görümcem ve eltim geleceği zaman dayanırsın tarzında cümleler kullandı. Üstelik görümcem bile başka zaman halden anlarım demişken Beni gerçekten düşündüğüne inanasım gelmedi. İki şekilde davranması beni kırdı biraz. O an bir şey söylemek istemedim ya

Yeni evli. Yeni gelin. Cici gelin. sendromları bunlar nerde görsem tanırım.

Erkekler düz düşünür sen ağrım var dediğinde tamam gelmesinler der ama sen dayanabilirim dediğinde gelsinler olarak anlar. Ne bekliyorsan direk söyleyeceksin. Siz dayanabilirim dediğinizde yok canım ağrın var gelmesinler demesini beklemissiniz ama onlar öyle algılamıyor maalesef.

İyi akşamlar. Bugün sabah regl oldum kızlar çok fena sancım vardı. Evin işini bile zar zor yaptım. Görümcem ve eltim de bugün yanıma gelmek istedi. Ben de sancım olduğunu ve kötü olduğumu belirttim. Görümcem de başka zaman diyerek anlayışla karşıladı. Eşim geldiğinde bu durumu olduğu gibi anlattım.
Eşime yarın gelsinler bugün sancım var rahat olamayacağım biliyorsun diye ekledim.
O da duraksayıp sen nasıl istersen dedi.
Ben de bilerek dayanabilirim ya dedim. Eşim de hemen aynen hayatım yani dayanırsın çok mu ağrıyor dedi.

Ben tabi öyle bir kaldım. Eve geldiğinde çok kötüysen işleri yapmasaydın diyen kocam. Nedense görümcem ve eltim geleceği zaman dayanırsın tarzında cümleler kullandı. Üstelik görümcem bile başka zaman halden anlarım demişken Beni gerçekten düşündüğüne inanasım gelmedi. İki şekilde davranması beni kırdı biraz. O an bir şey söylemek istemedim ya

Kavga etmek için güzel bahane bulmuşsunuz bravo 😅

Back
X