- 22 Kasım 2020
- 6.448
- 91.444
- 498
- 32
Henuz değil ama ben gitmiyorumAlmanyada kanun mu cikti? Merakdan soruyorum. Ben hep cok kotu olurum. Agri esigim yuksekdir. Fakat bu ay öldümm ,isi aradim regl den diyemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz değil ama ben gitmiyorumAlmanyada kanun mu cikti? Merakdan soruyorum. Ben hep cok kotu olurum. Agri esigim yuksekdir. Fakat bu ay öldümm ,isi aradim regl den diyemedim![]()
Kimseyi geri çevirmek istemediğimden. Bir düşündüm acaba diyeErkekler dedigimiz şeyi 2 defa sormuyor. Dayanabilirim dersen öyle mi iyi o zaman derler. Neden dayanabilirim dediniz ki hem
Evet odun olduğu için nazlamadı. Düz düşünüyor çünküBen de dun oldum öldum sancidan ilac attim gecti bugun yine agriyordu ona ragmen denemeye gittim 2 saat boyunca cikmadim ki denemede fenalasmama ragmen siz nazlanmak istemissiniz esiniz nazlamamis ona bozulmussunuz gibi geldi bana
Ay bosverin kendi bilir bunun icin uzulmeye degmez ki isterseniz cift terapisi alin rahatlatirEvet odun olduğu için nazlamadı. Düz düşünüyor çünkü
Regl oldum diye niye nazlasin herifEvet odun olduğu için nazlamadı. Düz düşünüyor çünkü
Yeni evli. Yeni gelin. Cici gelin. sendromları bunlar nerde görsem tanırım.İyi akşamlar. Bugün sabah regl oldum kızlar çok fena sancım vardı. Evin işini bile zar zor yaptım. Görümcem ve eltim de bugün yanıma gelmek istedi. Ben de sancım olduğunu ve kötü olduğumu belirttim. Görümcem de başka zaman diyerek anlayışla karşıladı. Eşim geldiğinde bu durumu olduğu gibi anlattım.
Eşime yarın gelsinler bugün sancım var rahat olamayacağım biliyorsun diye ekledim.
O da duraksayıp sen nasıl istersen dedi.
Ben de bilerek dayanabilirim ya dedim. Eşim de hemen aynen hayatım yani dayanırsın çok mu ağrıyor dedi.
Ben tabi öyle bir kaldım. Eve geldiğinde çok kötüysen işleri yapmasaydın diyen kocam. Nedense görümcem ve eltim geleceği zaman dayanırsın tarzında cümleler kullandı. Üstelik görümcem bile başka zaman halden anlarım demişken Beni gerçekten düşündüğüne inanasım gelmedi. İki şekilde davranması beni kırdı biraz. O an bir şey söylemek istemedim ya
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz hanımlar ne söylerdiniz?
Sen eşini denemişsin acaba bana mı daha çok kıymet veriyor, elinde patlamış.Ben kimseyi geri çevirmek istemeyen biriyim o yüzden acaba diye düşündüm. Eşim de hemen olabilir dedi.
Kavga etmek için güzel bahane bulmuşsunuz bravoİyi akşamlar. Bugün sabah regl oldum kızlar çok fena sancım vardı. Evin işini bile zar zor yaptım. Görümcem ve eltim de bugün yanıma gelmek istedi. Ben de sancım olduğunu ve kötü olduğumu belirttim. Görümcem de başka zaman diyerek anlayışla karşıladı. Eşim geldiğinde bu durumu olduğu gibi anlattım.
Eşime yarın gelsinler bugün sancım var rahat olamayacağım biliyorsun diye ekledim.
O da duraksayıp sen nasıl istersen dedi.
Ben de bilerek dayanabilirim ya dedim. Eşim de hemen aynen hayatım yani dayanırsın çok mu ağrıyor dedi.
Ben tabi öyle bir kaldım. Eve geldiğinde çok kötüysen işleri yapmasaydın diyen kocam. Nedense görümcem ve eltim geleceği zaman dayanırsın tarzında cümleler kullandı. Üstelik görümcem bile başka zaman halden anlarım demişken Beni gerçekten düşündüğüne inanasım gelmedi. İki şekilde davranması beni kırdı biraz. O an bir şey söylemek istemedim ya
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz hanımlar ne söylerdiniz?