Siz olsaydınız ne soylerdınız

Saol

Kac yasinda bu adam? Bu yasa kadar dikis tutturamamis bundan sonra da sanmam. Adamda istikrar yok. Bununla olmaz, kendine yazik edersin.
30 yaşında .İstikrar onemlı .İstikrar yoksa hiç bir sey olmuo

Bir ınsantek bır iş yapar .Buraya duzen kurmus memnun deıl .Sonrada bu işi istanbulda kursam ordada tutmada alternatıf sigortalı ıse gırerım dıyor.Madem orada mutluydun neden geldınkı .Boş yere kayıp .

Çok çok fazla dövme uyuşturucu kullanma ile alakalı olabilir (iğne izlerini saklamak İçin) dikkat edin. Ayrıca Aile işi olursa karışan çok olur, onu kabul edecekseniz başlayın.
Oda geldı aklıma bacagında ,Sırtında varmış .Kolundada bır suru var .Butun vucuda dovme yaptırmanın mantıgı ne.Bebde istıyorum dovme ama o kadar fazla deil

Amın tesekkur ederım.Goruselım dedı gerek yok dedım .

Durduk yere deıl .Daha once anlattıgım bir seyden dolayı bıldıgın alttan alta hakaret edıolar .Ben en sogrusunu yaptım .

bir sekilde buraya yanimiza getirelim, birini bulalim ona asik olur gelir buraya yerlesir, ya da gelmese de evlensin adam olsun demis ailesi belli ki.. bir yola ciksaniz olmadik seylerle karsilasabilirdiniz. bagimlilik, escinsellik, kumar, iddia belki, alkol.. bilemiyorum bir sekilde sorumsuz havasi verdi. belki de hicbiri olmazdi sadece dovmeli, isi rast gitmemis ozgur ruhlu biriydi. bilemeyecegiz.. onemli olan kalbinizi dinleyip hayir demis olmaniz. evlenmek icin evlenilmez. sacma sapan oneriler gelmis burada. yanlis evliliktense evlenme daha iyi. hakkinizda hayirlisini dilerim bir an once. ben de adam edilecek tiplerden hep kactim. cocuk buyutmek istesek kendimiz dogururuz demi?

Çok iş değiştiren biri iyi huyundan değiştirmez emin ol iyi yapmışsın düşünme bile salla.

Aynen oyle .Evlenmek ıcın evlenmek ıstemıyorum .Her ınsan es olamaz bunu en agır sekılde yasadım .Sadece sormak ıstedım .Buranın yorumlarına hep deger verıorum.Bır ınsan kurulu duzenıne ınanmayıp ıstanbulda da kuracagı duzene nasıl ınanmaz .10 yıl aılesınden ayrı yasamıl lıseyı bıtırıp.Bır dolu ıs kurmus fakat hala ortada bır duzen yok .Ne fıyebılırımkı .Gule gule gıt dedım .

Seni eski meselelerle rahatsız edenlerde gözardı et hiç cevap bile verme engelle zamanla kurtulursun

Seni eski meselelerle rahatsız edenlerde gözardı et hiç cevap bile verme engelle zamanla kurtulursun
Nasıl engellenıyor engelleme var mı .Olayda şu benımle sevgılıyken geldı bana nişanlandım ben dedı .Ben bunu nasıl yedıreyım kendıne nişanlısına yazdım bende benımle sevgılıydı diye .Ne karaktersızlıgım kaldı ne de takıntılı oldugum .Adam ıyı ben kotu oldum .

Sonra eskıden 12 yıllık arkadasım ve benımle evlenmek ısteyen bırı vardı ben evlenfım herkes yokuna gıttı boşandıgımı ıs arkadaslarımdan duymuş .Bana boşandıgım gunden ıyıbaren yazmsya başladı 6 ayda bır flortumuz oldu meger ben evlendıkten 2 ay sonra oda evlenmıs.Benı olece kandırmış .Bende bunu ogrendım yıne eşine soyledım .Zoruma gitti yanı .Ogrenmesem daha da kandırmaya devam ettı .Burada adımı yuva bozana cıkardılar .Herkes kendıne baksın.Ben kımsenjn yuvasını bozmam .Kandırılan bır kadınım .

Canını sıkan kişinin profil ismine tıklıyorsun orada gözardı et seçeneği var onu seç kurtul yazdıklarını görme boşver ne yazarlarsa yazsınlar sen kendini biliyorsun

Canını sıkan kişinin profil ismine tıklıyorsun orada gözardı et seçeneği var onu seç kurtul yazdıklarını görme boşver ne yazarlarsa yazsınlar sen kendini biliyorsun
Hemen yapıorum çok tesekkur ederım ole yapınca oda benı gormuyo ınsallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…