Saolİnşallah takıntı yapmaz diye bir temennide bulunmuştu sanırım. Bunun nesi hakaret anlamadım. Önceki konularınızı bilmiyorum, demek ki böyle bir şey yaşamışsınız. Bu sefer öyle olmamasını dilemiş.
Aynen oyle .Bende boyle dusundum .Sizlerlede paylaşmak ıstedımDövmeyi boşver. Adamın sabit bir işi yok.
30 yaşında .İstikrar onemlı .İstikrar yoksa hiç bir sey olmuoKac yasinda bu adam? Bu yasa kadar dikis tutturamamis bundan sonra da sanmam. Adamda istikrar yok. Bununla olmaz, kendine yazik edersin.
Tabıkı oyle iş konusuna takıldım .Dövmeli olabilir istediği yerde yaşayabilir aynı senin bulunduğun şehirde kalma isteğin gibi
Bir ınsantek bır iş yapar .Buraya duzen kurmus memnun deıl .Sonrada bu işi istanbulda kursam ordada tutmada alternatıf sigortalı ıse gırerım dıyor.Madem orada mutluydun neden geldınkı .Boş yere kayıp .Adamda bi anormallik yok ama size uygun degil. Profile bakarsak birçok işte tutturaması tek negatif yönü. Ayrılmanız doğru bir karar. Daha oturmuş durağan bir bey sizi mutlu edebilir. Aileye yakın kalmak istemeniz bu hissi uyandirdı bende
Oda geldı aklıma bacagında ,Sırtında varmış .Kolundada bır suru var .Butun vucuda dovme yaptırmanın mantıgı ne.Bebde istıyorum dovme ama o kadar fazla deilÇok çok fazla dövme uyuşturucu kullanma ile alakalı olabilir (iğne izlerini saklamak İçin) dikkat edin. Ayrıca Aile işi olursa karışan çok olur, onu kabul edecekseniz başlayın.
Amın tesekkur ederım.Goruselım dedı gerek yok dedım .Kriterlerime uygun değilsin diyeceksin bu kadar . Sonuçta ailene yakın yaşamak isteyebilirsin ona göre karar verirsin . Bence de iyi yapmışsın .
Karşındakini tercihlerinden dolayı yargılaman yanlış . Benim diyeceğim bu kadar. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Durduk yere deıl .Daha once anlattıgım bir seyden dolayı bıldıgın alttan alta hakaret edıolar .Ben en sogrusunu yaptım .Adamın normali o demek ki. Sizin de bu. Bunun üzerine söylenecek çok fazla bir şey yok. Siz söylemişsiniz zaten her şeyi. Ayrıca fazla alıngansınız sanki. İnsanlar size hakaret etmiyor, durduk yere sinirleniyorsunuz. Bir sakin olun.
Çok iş değiştiren biri iyi huyundan değiştirmez emin ol iyi yapmışsın düşünme bile salla.Merhaba arkadaşlar .Bir kısmetım çıktı .Benım gıbı evlenmış boşanmış çocugu yok .20 yasından berı aılesınden uzakta yaşiyor.Bir cok ıs yapmıl .Barmenlık ,Halıcılık,ozel fabrıkalarda çalılmış bir cok ısyapmıl .Aılesınbenım bulundugum sehıre dukkan açmış .Fakat bana burada iş yapamıyabılırım benım cevrem ıstanbulda.Benım gelecegım orada dedı .Benım tum aılem burada ayrıca ıstanbulda kurulu bır ısıde yok .Buraya iş kurmuş fakat ıslemeyecegınden korkuuor .Bende baştan her seyı soyledıgın ıcın tesekkur ederım fakat ıstanbulda yaşayamam benım tum aılem burada dedım .Normalde bugun gorusecektık fakat gorusmemızın anlamsız oldugunu soyledım .Birde vucudundakı dovmeler benı çok rahatsız ettı .Bebde ıstıyorum dovme ama bunun her tarafı dovme sırtında ve bacagındada oldugunu soyledı .Keşke hıc gelmeseydın bu şehre dedım .Sonuçta mutsuzsun .Ben ıstanbulda sıgortalı ısede gırerım dıyor .Iyıde sıgortalı iş burada da var dedım .Yok benı yadırgıyolar ,Ben buraya aıt fln deılım dedı .Bende istanbula aıt deılım sadece gezmeye gıdıyorum dedım .Tum aılem burada istanbuldada akrabalarım var ama her bırı bır yerde .Benı nıye normalı bulmuyor kı hiç .Verdıgım karar benım ıcın en dogru olanı .Sız benım yerımde olsanız aynı seyımı yapardınız.?Insan ılerısını gormedıgı yere neden dukkan acsınkı ?Barı orada kursaydın duzenını ?Bu nasıl bır belırsızlık .
Aynen oyle .Evlenmek ıcın evlenmek ıstemıyorum .Her ınsan es olamaz bunu en agır sekılde yasadım .Sadece sormak ıstedım .Buranın yorumlarına hep deger verıorum.Bır ınsan kurulu duzenıne ınanmayıp ıstanbulda da kuracagı duzene nasıl ınanmaz .10 yıl aılesınden ayrı yasamıl lıseyı bıtırıp.Bır dolu ıs kurmus fakat hala ortada bır duzen yok .Ne fıyebılırımkı .Gule gule gıt dedım .bir sekilde buraya yanimiza getirelim, birini bulalim ona asik olur gelir buraya yerlesir, ya da gelmese de evlensin adam olsun demis ailesi belli ki.. bir yola ciksaniz olmadik seylerle karsilasabilirdiniz. bagimlilik, escinsellik, kumar, iddia belki, alkol.. bilemiyorum bir sekilde sorumsuz havasi verdi. belki de hicbiri olmazdi sadece dovmeli, isi rast gitmemis ozgur ruhlu biriydi. bilemeyecegiz.. onemli olan kalbinizi dinleyip hayir demis olmaniz. evlenmek icin evlenilmez. sacma sapan oneriler gelmis burada. yanlis evliliktense evlenme daha iyi. hakkinizda hayirlisini dilerim bir an once. ben de adam edilecek tiplerden hep kactim. cocuk buyutmek istesek kendimiz dogururuz demi?
O kadar haklısınız kı .Çok iş değiştiren biri iyi huyundan değiştirmez emin ol iyi yapmışsın düşünme bile salla.
Nasıl engellenıyor engelleme var mı .Olayda şu benımle sevgılıyken geldı bana nişanlandım ben dedı .Ben bunu nasıl yedıreyım kendıne nişanlısına yazdım bende benımle sevgılıydı diye .Ne karaktersızlıgım kaldı ne de takıntılı oldugum .Adam ıyı ben kotu oldum .Seni eski meselelerle rahatsız edenlerde gözardı et hiç cevap bile verme engelle zamanla kurtulursun
Sonra eskıden 12 yıllık arkadasım ve benımle evlenmek ısteyen bırı vardı ben evlenfım herkes yokuna gıttı boşandıgımı ıs arkadaslarımdan duymuş .Bana boşandıgım gunden ıyıbaren yazmsya başladı 6 ayda bır flortumuz oldu meger ben evlendıkten 2 ay sonra oda evlenmıs.Benı olece kandırmış .Bende bunu ogrendım yıne eşine soyledım .Zoruma gitti yanı .Ogrenmesem daha da kandırmaya devam ettı .Burada adımı yuva bozana cıkardılar .Herkes kendıne baksın.Ben kımsenjn yuvasını bozmam .Kandırılan bır kadınım .Seni eski meselelerle rahatsız edenlerde gözardı et hiç cevap bile verme engelle zamanla kurtulursun
Canını sıkan kişinin profil ismine tıklıyorsun orada gözardı et seçeneği var onu seç kurtul yazdıklarını görmeNasıl engellenıyor engelleme var mı .Olayda şu benımle sevgılıyken geldı bana nişanlandım ben dedı .Ben bunu nasıl yedıreyım kendıne nişanlısına yazdım bende benımle sevgılıydı diye .Ne karaktersızlıgım kaldı ne de takıntılı oldugum .Adam ıyı ben kotu oldum .
Hemen yapıorum çok tesekkur ederım ole yapınca oda benı gormuyo ınsallah .Canını sıkan kişinin profil ismine tıklıyorsun orada gözardı et seçeneği var onu seç kurtul yazdıklarını görmeboşver ne yazarlarsa yazsınlar sen kendini biliyorsun
Yok o seni gözardı etmedikçe görür malesef ama bırak konuşsun kendi kendineHemen yapıorum çok tesekkur ederım ole yapınca oda benı gormuyo ınsallah .
Hadi yaYok o seni gözardı etmedikçe görür malesef ama bırak konuşsun kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?