Siz olsaydınız ne soylerdınız

Bak gelip hakaret edıosunuz kendınızde her hakkı goruosunuz sen benım yasadıklarımı nerden bılıyorsun?Ne soruosam ona yorum yap benım kişiliğime hakaret etme hakkını nerden buluosun?
Hakaret mi? Kim kime hakaret etti ki? Takıntı yapmazsınız inşallah dedim 🤷

Neyı kimi takıntı yapmışım ben ?Sen ne yasadıgımı bılıomusun?Sorulan soruya nıye yorum yapmıosun?Takıntı ıle bu konunun ne ılgısı var ?

İçine başta sinmediyse sonradan hayır gelmez zaten. Dövmeler fln kimseyi bağlamaz,sorun işlerde dikiş tuturamamasında. Ailesi el attığına göre var birşeyler.

Ne alakası var konumla ?Açıklasana ?Benım yasadıklarım takıntıymış ya ?Benı nerden tanıosunda konuya bole bır yorum yapıosun?Buraya kayıtlı olman ıstedıgın hakaretı yapman anlamına gelmıyor.

Tesekkur ederım .Garıp geldı ya bır ınsan 10 işte calışmaz.Kurulu duzen var burda tutmaz ordada tutmaz dio .Eeee
Zaten ailesi oğlunu yola getirmek için yanına getirmiş iş kurmuş bence , senle de evlendircekler güya durulsun diye .ama olan sana olacak .
Evet dememen iyi olmus

İçine başta sinmediyse sonradan hayır gelmez zaten. Dövmeler fln kimseyi bağlamaz,sorun işlerde dikiş tuturamamasında. Ailesi el attığına göre var birşeyler.
Bencede zorla getırdıler evlendırelım ev olur belkı dedıler

Tanınan bir arkadaş galiba buralarda konu sahibi. Ben kaçırmışım gözden 😉
İsim değiştirdiği için tanımıyorsundur.
Yoksa evet tanınan birisi :)

Konu sahibi;
İnsanların dövmeleri sizi ilgilendirmez, onların dövmelerinden rahatsız olmanız anlamsız. Ancak dikiş tutturamayan adamda da ev geçindirebilecek toto yoktur. Sürekli iş değiştiren adam bir süre sonra ya sıkılıp iş aramıyor ya da başvurduğu yerler sürekli gir-çık yaptığından dolayı istemiyor. İyi düşün karar ver. Ve neden boşandığını da öğrenmeye çalış.

Merhaba arkadaşlar .Bir kısmetım çıktı .Benım gıbı evlenmış boşanmış çocugu yok .20 yasından berı aılesınden uzakta yaşiyor.Bir cok ıs yapmıl .Barmenlık ,Halıcılık,ozel fabrıkalarda çalılmış bir cok ısyapmıl .Aılesınbenım bulundugum sehıre dukkan açmış .Fakat bana burada iş yapamıyabılırım benım cevrem ıstanbulda.Benım gelecegım orada dedı .Benım tum aılem burada ayrıca ıstanbulda kurulu bır ısıde yok .Buraya iş kurmuş fakat ıslemeyecegınden korkuuor .Bende baştan her seyı soyledıgın ıcın tesekkur ederım fakat ıstanbulda yaşayamam benım tum aılem burada dedım .Normalde bugun gorusecektık fakat gorusmemızın anlamsız oldugunu soyledım .Birde vucudundakı dovmeler benı çok rahatsız ettı .Bebde ıstıyorum dovme ama bunun her tarafı dovme sırtında ve bacagındada oldugunu soyledı .Keşke hıc gelmeseydın bu şehre dedım .Sonuçta mutsuzsun .Ben ıstanbulda sıgortalı ısede gırerım dıyor .Iyıde sıgortalı iş burada da var dedım .Yok benı yadırgıyolar ,Ben buraya aıt fln deılım dedı .Bende istanbula aıt deılım sadece gezmeye gıdıyorum dedım .Tum aılem burada istanbuldada akrabalarım var ama her bırı bır yerde .Benı nıye normalı bulmuyor kı hiç .Verdıgım karar benım ıcın en dogru olanı .Sız benım yerımde olsanız aynı seyımı yapardınız.?Insan ılerısını gormedıgı yere neden dukkan acsınkı ?Barı orada kursaydın duzenını ?Bu nasıl bır belırsızlık .
istanbul'da küçük şehirlere göre iş imkanı çok ve insan çeşitliliği çok belki hem kafa olarak hem iş olarak kendini şu an bulunduğu yere ait hissetmiyor olabilir. ben bu kısmı yadırgamadım. gerçekten çevresi olan bir insansa gözlemlediğim kadarıyla insanlar İstanbul'da küçük şehirlerle kıyaslandığında çok farklı yollardan paralar kazanabiliyorlar, hem insan çok hem iş kolu çok. Sürekli iş değiştirmesi de açıkçası bana tuhaf gelmedi. Çok iyi eğitimli olup da çalıştığı iş kolunu ya da kurumu sevmediği için iş değiştiren insanlara da çok rastladım.
eskiden istanbul'a gitme orada yaşama konularına şahsen kendim de şiddetle karşı çıkardım. beni çok boğardı çok kalabalık ve imkansız gelirdi. ama istanbullu bir insanla tanıştım hayatım değişti diyebilirim. mühim olan iki insanın birbirini sevip değer vermesi. sizde de sanırım böyle bir samimiyet yok henüz. dövme şahsen çok sevmediğim bir şey. e bir insanın dış görünüşünü etkiliyor ki her yeri dövmelerle kaplı diyorsunuz. bu çok büyük bir şey aslında. içinize sinmediyse doğru olanı yapmışsınız demektir.

Konu sahibi;
İnsanların dövmeleri sizi ilgilendirmez, onların dövmelerinden rahatsız olmanız anlamsız. Ancak dikiş tutturamayan adamda da ev geçindirebilecek toto yoktur. Sürekli iş değiştiren adam bir süre sonra ya sıkılıp iş aramıyor ya da başvurduğu yerler sürekli gir-çık yaptığından dolayı istemiyor. İyi düşün karar ver. Ve neden boşandığını da öğrenmeye çalış.
Tesekkur ederım .Tanınan kişi derken neyı anlatmak ıstedınız?

istanbul'da küçük şehirlere göre iş imkanı çok ve insan çeşitliliği çok belki hem kafa olarak hem iş olarak kendini şu an bulunduğu yere ait hissetmiyor olabilir. ben bu kısmı yadırgamadım. gerçekten çevresi olan bir insansa gözlemlediğim kadarıyla insanlar İstanbul'da küçük şehirlerle kıyaslandığında çok farklı yollardan paralar kazanabiliyorlar, hem insan çok hem iş kolu çok. Sürekli iş değiştirmesi de açıkçası bana tuhaf gelmedi. Çok iyi eğitimli olup da çalıştığı iş kolunu ya da kurumu sevmediği için iş değiştiren insanlara da çok rastladım.
eskiden istanbul'a gitme orada yaşama konularına şahsen kendim de şiddetle karşı çıkardım. beni çok boğardı çok kalabalık ve imkansız gelirdi. ama istanbullu bir insanla tanıştım hayatım değişti diyebilirim. mühim olan iki insanın birbirini sevip değer vermesi. sizde de sanırım böyle bir samimiyet yok henüz. dövme şahsen çok sevmediğim bir şey. e bir insanın dış görünüşünü etkiliyor ki her yeri dövmelerle kaplı diyorsunuz. bu çok büyük bir şey aslında. içinize sinmediyse doğru olanı yapmışsınız demektir.
Kurulu işi var ve burada tutmaz ıstanbuldada tutmazsa iş çok demesı garıbıme geldı .Burda zaten kurulu ısı var .Keske hıc gelmeseydın dedım .Zorla getırılmıs bence .

Tesekkur ederım .Tanınan kişi derken neyı anlatmak ıstedınız?
Kötü anlamda söylemedim.
Burada birkaç polemiğiniz olmuştu konuları da ayağı ses getiren üyelerdensiniz onu söylemek istedim, kötü bir ima/anlam yok yani.

Konu sahibi;
Evet isim degıstırdım .Cunku başka bır konu acınca sen bunu bunu yapmışsın dedıklerı ıcın.Konumla ılgılı olmayan bılgıler verıldıgı ıcın?Ama herkes bir arastırmacı gazetecı herkes çok dogru başkaları yanlış.Kım ne bılıyor yasadıklarımı ?Insanlar yazıyor o konu konuşulmuyor hiç .

Kötü anlamda söylemedim.
Burada birkaç polemiğiniz olmuştu konuları da ayağı ses getiren üyelerdensiniz onu söylemek istedim, kötü bir ima/anlam yok yani.
Evet bı kac flortum olmuştu benımle flort ederken nısanlandıgını soylemıstı buda benım zoruma gıtmıstı.Insallah kımse boyle seyler yasamaz.Ama bu konu benı kotu yapmıyor ki

Evet bı kac flortum olmuştu benımle flort ederken nısanlandıgını soylemıstı buda benım zoruma gıtmıstı.Insallah kımse boyle seyler yasamaz.Ama bu konu benı kotu yapmıyor ki
Neden kötü olasınız ki? Mutlu olmak sizin de hakkınız değil mi? Geçmişimizde ders çıkarmanız iyi olmuş ama bu kişi kesinlikle size uygun değil

Konu sahibi;
Hala tanımadım😂 gidip araştırma yapayım

Farkındaysanız ben size kötü demedim, bu konuları da açmadım. Kendiniz anlattınız :) neyse.

Back
X