- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Merhaba hanımlar sizlere bişey sormak istiyorum sevdiğiniz insan sizi sürekli eleştirse yönlendirmeye çalışsa en ufak bir hatanızı yüzünüze vursa ne yapardınız hatadan kastım diyelim ki otururken telefon elinizden düşse ilk defa gittiğiniz bir yolu karıştırsanız gibi böyle olur olmadık şeyleri büyütse ve kendinizi onun gözünde salak olarak görürseniz ne yapardınız sürekli üzerinizde bir hakimiyet kurmaya çalışsa kendini üstün görse ve sizi kendisine yakıştırmadığını düşünseniz nasl olurdu bunları dile getirdiğinizde ayrılmak istediğinizi söylediğinizde sizi sevdiğini söylediği şeylerin kendi yararınıza olduğunu söylese ve artık sizede bıkkınlık gelse her yan yana gelmenizde tartışma olsa bitirimiydiniz Yada evet ben mükemmel olacağım ve ona gününü göstereceğim diye mi düşünürdünüz bazen diyorum tam onun istediği gibi birisi olayım bazen de diyorum ki ne gerek var seni isteyen kabul eden böyle etsin yoksa da yol alsın diyorum çok doldum ikilemde kaldım bilemiyorum ne yapsam bu mevsimde ayrılığı kaldırabilirmiyim dün gece sayfalar dolusu yazı yazdım içimdeki herşeyi kağıda döktülm bügün hepsini göndereceğim watsaptan kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz 4 yıllık bir ilişki ve son bir yılı bu şekilde geçiyor