- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Selam kızlar :) Vallahi ne yapayım şaşırdım artık burdan yazıyorum fikirlerinizi almak istedim. Benim 2. Evliliğim eşimin ilk evliliği.. Eşim akrabam ve ben bekarken de beni seviyordu ama olmadı o zaman nasip böyleymiş demek ki.. Ailesi ilk etapta beni istemedi ama akraba olduğumuz için sorun etmediler. Benim eltim benden 2 yaş küçük . Bizim olayımızı ilk duyduğunda beni aşağılar gibi konuşmuş vay efendim duyunca başından kaynar sular dökülmüş vs… Nişanıma geldi 5 karış suratla oturdu herkes farketti.. Bunları umursamadım farklı şehirlerdeydik ben eşya ev falan bakmaya geldiğim zamanlarda hiç ilgilenmedi.. Çeyizim geldi mobilyalarım geldi ne kendisi ne eşi bir 5 dk uğrayıp ( çok yakın evlerimiz ) ne yapıyorsunuz ne yaptınız demediler.. Eşim ısrarla düğün istedi düğünümüz oldu suratlar bunların yine 5 karış.. Evlendik 2 ay evdeydim iş aradım bir yere gittiğimde yoktu olduğum yeri de pek bilmiyordum.. Birkaç kere evime geldi ama bir kere gel bi çay içelim beraber çarşıya gidelim demiş insan değil.. Ben zamanla hareketlerinden dolayı mesafe koydum sonrasında da bi konu oldu tüm ipleri kopardım.. Eşimin ailesinden biri gelince memleketten yani ilgilenmez fazla arayıp sormaz gelen kişi gelir bende misafir olurlar ama kendileri köye gittiklerinde de herkesle yağlı bağlı konuşur J Samimiyetsiz ve çok menfaatçi hallerine denk geldim.. Şuan kayınbabam rahatsız köye gittik kayınvalidem kahvaltı sofrasına çağırdı beni. Orda bile benim gittiğimi sandı kv ye teyze niye bu kadar üsteliyorsun sanki yabancı mı diyor J Yani ilgilenme demek istiyor. Kendisi nişan evlilik süreçlerinde eşiyle çok sorun yaşadı bütün aile yaka silkmiş durumdalar o yüzden kocasıyla kötü olmasın diye bişey de diyemiyorlar.. Ben biraz arayı düzeltelim insanlara karşı ayıp olmasın vs diye düşündüm.. Baktım garip hareketleri devam ediyor.. Ben yemek yapıyorum dışardan misafirlerimiz var çok beğendiklerini söylüyorlar kim yaptı diyorlar eltim de lafı değiştiriyor falan.. Kocam benimle ilgilensin veya yemek yenecek gel yanımda otur desin onunki de başlıyor hemen atağa geçmeye defalarca oldu… Hem sinsi hareketleri var hemde garip anlayacağınız.. Birkaç kere de yalanına şahit oldum.. Görseniz çok candan çok tatlı ama bir izler bir süzer belli eder kendini.. Benim anneannem öldü başsağlığına gelmedim ağzımı açmadım.. 5 ay sonra da onun anneannesi vefat etti bende gitmedim tabi.. Benim gitmemem olay oldu….. Herkese yaymış… Böyle garip bir durum… Ailesinin genetik özelliği mi bilmiyorum çok laf sokarak konuşuyorlar bana göre hiç hoş bi durum değil.. Başka çok şeylerine de denk geldim yakınlarımız arada ne varki konuşun diyorlar ama kendi kızlarına yapılsa herhalde böyle demezler diye düşünüyorum… Sizce ne yapmalıyım ? Bir yandan eşim huzursuz olmasın diyorum bir yandan da daha ağzıma mı s*çsın diyorum :) Uzun oldu kusuruma bakmayın...