Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

Mahalle teyzleri ekollu sanirim

Evt sen fazlalık olacaksın, yahu adın elti. O nişanlı kız istemeyebilir ki istememişler haklıda ne var bunda

Ayrıca sen kv ile kendin ve onun icin mağaza mağaza yine dolaşırsın burda kvlik bir durum bile yok niye gelinimde gelsin

Diye söyleyecek,söylememiş iyi etmiş, o kız için özel olan bi alışverişte istenmemiz cok normal, yarın öbür gün ikisi

birlikte mağaza mağaza o kız icin dolaşsalar kıskanacakmısın yani

İnsallh allah baska buyuk sikinti dert vermesin kimseye beni dislanmak uzdu yoksa basinda dseydiler biz gidicez diye uzulmezdim
İhihi arkadasim o basta soylenenlerin hepsi olmaz ki..buna da darilinmaz. Belki gelin oyle istedi. Belki gelin tarafi dedi ki biz iki kisi olucaz kv de diyemez ki ben sinu sunu yanima alicam . oglum ben oteki de anne kiz. Buna darilma bos isler bunlar..dugune cagirmazsa o zaman darilirsin :)

Ya kusura bakmayın ama bir de şu yazdığınızdan ben derdinizi anlıyorum.
En sevilen gelin olma derdine düşmüşsünüz.
Ben de bunu anlamıyorum. Ay kayınvaliden sevse ne sevmese ne?
Keşke şu bekar kayınbiraderlerim evlense de yeni gelen gelin en çok sevilse, zerre de kıskanmam. Benle de mesafeli olsunlar zaten, hiç öyle sürü sepet kıdemli gelinim ben havalarında gezmem yani.
Hayatta da öyle evinin temizliği bir tencere sarması uğraşmam beni sevsin diye. Ne saçma şeyler.
Beni benim annem seviyor zaten kayınvalide beni kızı olarak görse ne görmese ne yani?
Elbette saygı sevgi duyalım da öz kızı gibi olacağım diye de hiç kendimi paralayamam valla.
Bana çok karışmasın, mesafeli olalım ama saygımız da olsun yeter.

deme öyle, bazen ailelere hayır denmiyor.
ben de gülerdim de başıma geldi.
Mecbur birakilirsa bilemiyorum. 2 defa ciktim alisverise yalnizdik hep. Ilk evliligimde ablam vardi sadece.
Ama gorumcemin nisani falan var Mayis'ta. Kayinvalidem israrla cagiriyor ustelik 1-2 ay kalmami istiyor. Dugun alisverisi de aradan cikarilacak. Carsida dolasacam yaw ordu gibi,bana da bi kaçış yolu gosterin

Aaayhh icime bir daral geldi ne kadar nazlisiniz, sizi memnun etmek cok zordur eminim.
Bir baskasinin alisverisine niye sizi gotursunler ne kadar sacma. Benim de kaynim nisanlanacak aklima bile gelmez ben de geleyim demek, ne alaka yani dis kapinin dis mandali. Eltime alinacak fantezi ic camasirlarini gormek bana cok sacma gelir yani
Gereksiz alinganlik yapıyorsunuz sizinle alalali hicbir durum yok ortada

çok dertli gördüm seni

Yok kiz benle alakasi yok.
Ama hep garipsemisimdir. Kuzenlerim turkiyeden burya gelin olurken kv herseyj secti begendi burdan kuzenim gelmeden.Sonra kuzenimde bana bunu " kv benim icin herseyi ayarladi" diye ballandira ballandira anlatti. Bi geldi 10 sene oncesinin modasi olan, buyuk ihtimal 2inci el bi yatak odasi takimi almis kvsi...

Yani diyorum, konu sahibinin kaprisi kimeki?

hahaha ne yapsalar memnun olmayız, gelin milleti!

Hiç üzülmezdim. Hatta kv kesin tuttururdu sen de gel diye. Ben de gitmemek için bi ton bahane arardım. Banane be eltimin donundan, sütyeninden, halısından, koltuğundan.. Ha bi de aldıktan sonra gösterme töreni varmış. Ben çeyiz sermesi denilen saçmalığı da yaptırmamış biri olarak, çokta fifi.. Görünce noluyo ona da anlam verebilmiş değilim. Yardım isterler koşa koşa giderim. Ama böyle şeyler için fındık burnum herşeyin içinde olmayıversin bi zahmet.

Ne kadar kotu dusunmussunuz hakkimda inanin cok uzuldum gozlerim doldu cok uzuldum su konudan daha cok uzuldum diyebilirim belki ben kendimi ifade edemedim size karsi ama eger icimde bu yazdiklariniz kadar kotuluk varsa allah gorsun ben sadece kv karsi yaptiklarimi yazmak istedim herseyinde ben vardim eger o istemediyse beni diye yazdim fazla uzatmak istemiyorum ozur dilerim vaktinizden aldigim icin

Çok içe kapalı, sosyal olmayan, küçük bir ortamda büyüdüğünüz o kadar belli ki..

Kız bir nişanlığı şurdan beğendim dedi diye sizle alışverişe çıkmaya ant içmedi sonuçta. Laf olsun diye konuşulmuş. Bu kadar nimetten saymayın ya

Ayni ben..ben de bekar kayinlarim evlensin diye neler yapıyorum neler. Alsin kayinvalidem yeni gelirlerini sarmas dolas olsunlar, uzerimdeki ilgi bolunsun.
Kotu biri de degildir asla kayinvalidem, ama ben sevmem mic mic aman ben en iyi olayim en cok sevileyim diye.
Konu sahibinin eltisine cok üzüldüm , yenge en bastan arizaya bagladi her seye kuser alinir artik.

Kız tarafı istememiş olabilir ya da Kv de sonradan istememiş olabilir
Zaten sizin olmanızı gerektirecek bir durumda yok olayda
Bende Elti görümce kuyruk o bu şu gezmek istemem o açıdan düşün istersen
Belki Kv daha önceden böyle konuştuk ama onlar böyle bişey istedi diyebilirdi gerçi dese o da sıkıntı olacaktı

İce kapali oldugum dogru ama buyuk bir yerde yasadim buyuk bi yere gelin geldim burda yanlizim sua. Bi kv var vede onunla kotu olmak hic istemedim iyi gecinmrye calustim ben yanlis dusunmusum bunu anladim benm alisverism kalabalik olunca gene ole cikariz zannettim haklisiniz kimse beni goturmek zorunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…