- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Gozunun ucuyla bakmayan birisi onun pirlantasini o secti benim yuzugumu kv secti; yemek yedi kalkti butun isi ben yaptim; elimi cekicem o tarafli olmicam; eltiligin hakkini vereyim de gorsunler benzeri laflar etmezdi.
Siz kotu niyetli ama disariya yapmacik gulucukler sacinca kimse anlamiyor zannedenlerdensiniz.. halbuki o kadar net anlasiliyor ki gozlerden niyet...
Yaptiginiz sarmayi sildiginiz dolabi bile burda yazmaniz falan..
23 yasindasiniz ama simdidem buyuk elti buyuk gelin olmussunuz..
Kiskanclik ve yaris icine girmissiniz aslinda ama yuzunuzde gulucuklerle yapiyorsunuz bunu. Yemek yedi ben topladim bunlari gulerek yaptim demissiniz ama sozleriniz hic de iyimser seyler degil halbuki.
Ne kadar ben guleryuzlu davraniyorum arkadas olmaya calisiyorum deseniz de kucuk gelin ve annesi sizdeki gercek potansiyeli cozmus.. 23 yasinda 53 yasinda bir kalp ve soz dagarcigi tasiyorsunuz..
Ama oda diyememis gelinimde gelsin diye
Abartmiyorum cnm bizim sole bi iliskimiz var herseyi beraber yapariz bi yere gitcekse beni cagirir yeri gelir magaza magaza beraber dolasiriz kv le hani beni disladi gibi oldu bide biliyo yani bnmde gitmk istedigimi kalabalikta delir yani uc kisi gezdiler ben mi kalabalik olucam onlara
çok dertli gördüm seniGelin alisverisine gelinin kendisinin gitmedigi zamanlari bilirim, senin kaprisin kime.
İhihi arkadasim o basta soylenenlerin hepsi olmaz ki..buna da darilinmaz. Belki gelin oyle istedi. Belki gelin tarafi dedi ki biz iki kisi olucaz kv de diyemez ki ben sinu sunu yanima alicam . oglum ben oteki de anne kiz. Buna darilma bos isler bunlar..dugune cagirmazsa o zaman darilirsin :)İnsallh allah baska buyuk sikinti dert vermesin kimseye beni dislanmak uzdu yoksa basinda dseydiler biz gidicez diye uzulmezdim
Karismak istemiyorum bundan sonra ben hep anne gordum cnm bayramlardan once gittim temizligini yaptim koca gobegimde mutfak dolaplarini sildim gecen sene kucucuk cocugumla bi tencere sarma sardim ona yuk olmasin diye eger bole ilk gunden ben geride birakiliyosam karismam onlarin gelecekleri gun aranip kek yap borek yap vs. Diye gece yarilarina kadar hazirlik yaptim severek yaptim hic oflamamdim ama onun dilindeyse kizm sozcugu bilemem
Mahalle teyzleri ekollu sanirim
Mecbur birakilirsa bilemiyorum. 2 defa ciktim alisverise yalnizdik hep. Ilk evliligimde ablam vardi sadece.deme öyle, bazen ailelere hayır denmiyor.
ben de gülerdim de başıma geldi.
çok dertli gördüm seni
hahaha ne yapsalar memnun olmayız, gelin milleti!Yok kiz benle alakasi yok.
Ama hep garipsemisimdir. Kuzenlerim turkiyeden burya gelin olurken kv herseyj secti begendi burdan kuzenim gelmeden.Sonra kuzenimde bana bunu " kv benim icin herseyi ayarladi" diye ballandira ballandira anlatti. Bi geldi 10 sene oncesinin modasi olan, buyuk ihtimal 2inci el bi yatak odasi takimi almis kvsi...
Yani diyorum, konu sahibinin kaprisi kimeki?
Ne kadar kotu dusunmussunuz hakkimda inanin cok uzuldum gozlerim doldu cok uzuldum su konudan daha cok uzuldum diyebilirim belki ben kendimi ifade edemedim size karsi ama eger icimde bu yazdiklariniz kadar kotuluk varsa allah gorsun ben sadece kv karsi yaptiklarimi yazmak istedim herseyinde ben vardim eger o istemediyse beni diye yazdim fazla uzatmak istemiyorum ozur dilerim vaktinizden aldigim icinGozunun ucuyla bakmayan birisi onun pirlantasini o secti benim yuzugumu kv secti; yemek yedi kalkti butun isi ben yaptim; elimi cekicem o tarafli olmicam; eltiligin hakkini vereyim de gorsunler benzeri laflar etmezdi.
Siz kotu niyetli ama disariya yapmacik gulucukler sacinca kimse anlamiyor zannedenlerdensiniz.. halbuki o kadar net anlasiliyor ki gozlerden niyet...
Yaptiginiz sarmayi sildiginiz dolabi bile burda yazmaniz falan..
23 yasindasiniz ama simdidem buyuk elti buyuk gelin olmussunuz..
Kiskanclik ve yaris icine girmissiniz aslinda ama yuzunuzde gulucuklerle yapiyorsunuz bunu. Yemek yedi ben topladim bunlari gulerek yaptim demissiniz ama sozleriniz hic de iyimser seyler degil halbuki.
Ne kadar ben guleryuzlu davraniyorum arkadas olmaya calisiyorum deseniz de kucuk gelin ve annesi sizdeki gercek potansiyeli cozmus.. 23 yasinda 53 yasinda bir kalp ve soz dagarcigi tasiyorsunuz..
Konustuk cnm eltimlede nisanliklar surda var yenge surdan begendim diye hatta bende dedimmm aaaa oradan aldik bizde gelinligimi felan cok guzel sen gene arastir en guzeli olsun diye yani beni istemeyen hic konusmaz benimle fikir alisverisi yapmaz anlamadim cnm ben kotulugunu asla istemiyorum iyi gecinsinler yuva kurmak kolay degil bnm yuzumden tartisma ciksunda istemm ama kv ole diyip sonuc bu olunca uzuldum sormasinlar bundan sonra bana bisey bildiklerini yapsinlar
hahaha ne yapsalar memnun olmayız, gelin milleti!
aday adayıyım!Kaynanamisin kiz sen
Ne kadarda disli ve lafi gedigine koyan bi hatun
Ya kusura bakmayın ama bir de şu yazdığınızdan ben derdinizi anlıyorum.
En sevilen gelin olma derdine düşmüşsünüz.
Ben de bunu anlamıyorum. Ay kayınvaliden sevse ne sevmese ne?
Keşke şu bekar kayınbiraderlerim evlense de yeni gelen gelin en çok sevilse, zerre de kıskanmam. Benle de mesafeli olsunlar zaten, hiç öyle sürü sepet kıdemli gelinim ben havalarında gezmem yani.
Hayatta da öyle evinin temizliği bir tencere sarması uğraşmam beni sevsin diye. Ne saçma şeyler.
Beni benim annem seviyor zaten kayınvalide beni kızı olarak görse ne görmese ne yani?
Elbette saygı sevgi duyalım da öz kızı gibi olacağım diye de hiç kendimi paralayamam valla.
Bana çok karışmasın, mesafeli olalım ama saygımız da olsun yeter.
İce kapali oldugum dogru ama buyuk bir yerde yasadim buyuk bi yere gelin geldim burda yanlizim sua. Bi kv var vede onunla kotu olmak hic istemedim iyi gecinmrye calustim ben yanlis dusunmusum bunu anladim benm alisverism kalabalik olunca gene ole cikariz zannettim haklisiniz kimse beni goturmek zorunda degilÇok içe kapalı, sosyal olmayan, küçük bir ortamda büyüdüğünüz o kadar belli ki..
Kız bir nişanlığı şurdan beğendim dedi diye sizle alışverişe çıkmaya ant içmedi sonuçta. Laf olsun diye konuşulmuş. Bu kadar nimetten saymayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?