• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Doğum yaptım. 9 ay önce. Dogumumda ne kayinvalide ne görüncem bir hayırlı olsun dahi demediler. Hatta kaynana keske erkek olsaydi dedi ben lohusayken. Eşim gidip neden bir hayırlı olsun demediniz diye sorunca da biz onunla konuşmuyoruz demişler. Şimdi de eşimi arayip görüntülü çocuğu göster çocuğu göster deyip duruyorlar. Benimle yine muhatap olan yok. Çocuğumu görmelerini istemiyorum resmen. Siz olsaydınız ne yapardınız. Ayrı illerdeyiz

Son düzenleme:
Doğum yaptım. 9 ay önce. Dogumumda ne kayinvalide ne görüncem bir hayırlı olsun dahi demediler. Hatta kaynana keske erkek olsaydi dedi ben lohusayken. Eşim gidip neden bir hayırlı olsun demediniz diye sorunca da biz onunla konuşmuyoruz demişler. Şimdi de eşimi arayip görüntülü çocuğu göster çocuğu göster deyip duruyorlar. Benimle yine muhatap olan yok. Çocuğumu görmelerini istemiyorum resmen. Siz olsaydınız ne yapardınız
Gerçekten beni görmek istemiyorlarsa istemiyorlardır,kırılmam,kızmam.
Herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Kameradan çocuğu görsünler,ancak kendi başının çaresine bakabilecek yaşa gelmeden göndermem.

Ben de evleneli 2 ay oluyor. Ne eşimi arıyorlar ne de beni. Hoş nişanlılık döneminde de hiç aramadılar. Sizin gibi çocuğum olunca da arayacaklarını sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun. Ama bence eşinizin tavrına göre şekillensin sizin tavırlarınız da. Ben de bebeği görmesini istemezdim fakat eşim beni de destekler. Siz de durum nasıl?

Doğum yaptım. 9 ay önce. Dogumumda ne kayinvalide ne görüncem bir hayırlı olsun dahi demediler. Hatta kaynana keske erkek olsaydi dedi ben lohusayken. Eşim gidip neden bir hayırlı olsun demediniz diye sorunca da biz onunla konuşmuyoruz demişler. Şimdi de eşimi arayip görüntülü çocuğu göster çocuğu göster deyip duruyorlar. Benimle yine muhatap olan yok. Çocuğumu görmelerini istemiyorum resmen. Siz olsaydınız ne yapardınız. Ayrı illerdeyiz
ben de sinir olurdum
benı arayıp sormayan ınsan cocugumu ne yapacakmıs

torunu yeğeni sevip koklayamadıktan sonra görseler ne olacak...
problem neydi hamileyken gerildiniz mi hiç?

Cocugun annesi olabilirsin ama cocuk sadece senin degil esininde cocugu ve kvnin torunu, girumcenin yegeni. Seni gormek istememeleri cocugu girmek istemeyecekleri anlamina gelmiyor. Göstermeme hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.

benimle konuşmayan insan çocuğumu da görmesin bir zahmet !!
bi de utanmadan keşke erkek olsaydı demiş terbiyesiz.

Ben küçükken annem ve babaannem görüşmüyorlardı ama annem düzenli olarak beni babaanneme götürür kapıya kadar bırakır akşamda gelip alacağı saati söyler o saatte kapıdan alırdı ,iyi ki de böyle yapmış zira amcamın eşi aynı özveride olmadığı için 4 kuzenimi hala tanımıyorum , ilerde bunun eksikliğini siz değil evladınız Yaşar , araya engel koymayın böyle konularda

Back
X