yorumlarınızı okudum bende bir sorun var sanırım çünkü çoğunuz beni rehatsız etmezdi demişsiniz empati yaparakmı bunu söylediniz gerçekten.. sonuçta sizin yanınızda geçmişte kalmış bir ilişkide ki insanlara anne ve baba deniliyor. o zaman ben kimim ? yine de yorumlarınız için teşel
etmemesi gerekiyor yani sonuçta o aile evladını kaybetmiş belkide azda olsa bir mutluluk sebebi olabilir onlar için
bence ara sıra sizde eşinizle beraber o aileyi ziyarete gitseniz çok abes bir durumda olmaz
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. tabi ben kendimi tam olarak ifade edemediğimden olsa gerek bazı yorumlarınıza ne yazık ki katılamıyorum.
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. tabi ben kendimi tam olarak ifade edemediğimden olsa gerek bazı yorumlarınıza ne yazık ki katılamıyorum.
merhaba
bir konuda fikrinizi almak istedim. eşinizin ikinci eşi olduğunuzu düşünün ( ilk eşi vefat etmiş) ilk eşinin ailesine anne baba demesi siz rahatsız edermiydi.
sizin annenize ve babanıza hanım ve bey dşye hatap ederken diğer aileye öyle dese bile mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?