Siz olsaydınızzz ne yapardınız lütfen cevap ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melek10000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
20
-54
1
26
Merhaba Eşimle 2 senedir evliyiz bir kız çocuğum var 1yaşında kredi borcundan dolayı ile girdim yardımcı olmak amacıyla zaten gelirli kişilerde değildik bi nevi eşim ve aileside baskı yaptı çalışmam konusunda çocuk daha küçük diye pek istemedim
.
kayınvalidem ben bakarım sonsuza kadar ona diyordu annem zaten kayınvalidesine bakıyor eşimde zaten ailemle görüşmüyor kayınvalideme bıraktık bizim evde bakıyordu ama dedim ki 1 ay idare et kreşe vericez zaten dedim yaşlı biraz ve hasta kendinş tam ifade edemiyor ve fazlasıyla alıngan eşim ve görümcem hep öyle entegre etti annem hasta alınmayın vs diyerek herneyse işe girdim çalışıyorum 2hafta olucak akşam geldiğimde kızımın poposu pişik olmuş ama öyle böyle değil ağlıyor susmuyor acıdan bende üzüntüden sinir yaptım kayınvalideme bağırdım anne dedim keşke arasaydın ilacın yeribi sormak için ya dedim herneyse alındı eşime ben bakmıcam naparsanız yapın dedi ortada bişey yoktu aslında yarın gidicem dedi eşimr bende sinir oldum yattım.

sabahları normalde işe kaldırıyor o sabah kaldırmadı bulunduğum ortamda bulunmadı herneyse işe gittim geldim akşam eşim arada kaldığı için tepkisiz bu arada bende sinirliyim haliyle yatı yolda bıraktı diye eşim aldı beni işten geldik kapıyı açtı kaçtı içeri gitti bende odaya kızımın yanına eşim geldi yanıma yemek hazırlasana dedi neyse hayır dedim inatlaştık o sırada kayınvalidem gitmek istediğini söyledi benimde huyum pistir buzamana kadar hep pışpışladım onları hiçbişey demedim biz gidiyoruz dedim bırakmaya gittiler yollamadım bile sinir oldum.
eşim mesaj armış ki ben eve gelmicem annenin evine git sende çok yanlış yaptın diye sürekli tartışmalarımızda annenin evine git diyordu zaten son şansı gibi bişeydi siz napardınız ?

Kayınvalideniz yaşlı ve hastaymış. Gene de yardımcı olmak istemiş çocuğunuza bakmış. Siz pişik oldu çocuk diye bağırmışsınız bir de. Yaşlı kadun sizin çocuğunuza bakmak zorunda mı? Dığurduğunuz çocuğa bakın ya da bakıcı tutun. Bir de utanmadan kendinizi haklı görüyorsunuz huyum pistir diyorsunuz. Sinir oldum tavurlarınıza

Şimdi noşan yorumları yağar. Bekara eş boşamak kolay nasılsa. Aramızdaki dinamizmi bilemem ama eşinle konuşmayı dene. Hem kvne neden sinirlendiğini açıkla güzelce hem de evliliği çocuk işi sanmasından vazgeçmesini yoksa dönüşü olmayan yollara girilirse pişman olacağını belirt

Sona doğru iyice yamışmış konu, bişey anlaşılmıyor

Allah aşkına şu büyükannelere çocuğunuzun bakıcısıymış gibi davranmayın. İnsanlar siz çalışın kazanın borcunuzu ödeyin diye bilmemkaç yaşından sonra bebek bakmaya çalışıyorlar. Memnun olmayacaksanız bu tip yardımlardan, planlı yaşayıp bebeği ertelemeliydiniz sayın konu sahibiciğim...

Gel eşyalarını al git derim , eşinin fiziksel bir özürü mü var yemeği niye size söylüyor

Kocanız ailenizle neden görüşmüyor?
Neden yemek hazırlasana demeyi tercih edip size yardım bile etmeyen hayvanla evlisiniz?
Kv zaten yaşlı, en baştan bakıcı bulacaktınız.
Çok borcu olup çocuk yapanı da anlamıyorum. Sonra akrabalara çocuk bakmıyor diye küserler, bakıcı bulamaz ağlarlar, uyguna kreş bulamaz kıvranırlar. Nerden tutsak elde kalan bir konu. Bu konudaki tek masum kişi bebek.

Hasta kadına çocuk baktırmaya çekinmemişsiniz, iki kez kremlemekle kurtulabileceğiniz pişik olayı yüzünden kadına bağırmaya utanmadınız mı yav? Siz para kazanacaksınız diye kaç yaşında hasta kadın çocuğunuza bakıyor, pişik her çocukta olan bişey, olmayanını görmedim, ne kadar dikkat edersen et o naylon bezin içindeki g.t pişer. Çok dert ediyorsanız oturun çocuğunuza bakın kreş bulana kadar.

Şu yaşlı insanları bi salın

Probleminiz eşiniz.
Kayınvalidenize anne pişik kremi burada diye gösterebilirdiniz. Ayrıca sabah işten çıkmadan önce ve gelince siz de kremleyebilirsiniz. O süreç içinde yanlış bez tercihi, alerjik bir durumu yada kaka ile dolu bez uzuuuuun saatler durmuyorsa yeterli gelecektir.
Bazı sorunları bağırarak değil tatlı dille çözebilirsiniz.
Eşinizle tatlı dille dertleşir anlatabilir annesini kırmadan çözebilirdi belki meseleyi.
Ancak size davranışları kabul edilebilir değil. Sürekli ailenizin evine gitmenizi söylemesi vs...

Ya valla midemi bulandiriyor sizin gibi kadinlar. Hem ezik hem cazgır. Onlar calismaya zorladi diye hayir diyemiyorsun, cocuguma bakicam diyemiyorsun ,kuzu kuzu calismaya gidiyorsun. Kayinvalide yasli oldugu halde ondan bakim bekliyorsun, yapman gereken yerde yapmadığın tavri cocuguna baktirip işini gordururken yapiyorsun. Cok sacmasiniz cok sacmaaa

Allah razı olsun diyeceginize

1 Ben bu zamana kadar herşeyi alttan alan bir gelin oldum eşimi yaptıklarını kayınvalidemlerinbir kere sadece fevri davrandım onda da çocuğa bakmam denildi zaten 1ay idare edicekti kreşe vericektim bakarım sonsuza kadar diyip o güveni verip 2haftda böyle bi durum ve yaşadığım muameleyi siz yaşamadınız tabiki onlar çalışmaya zorladı diye çalışmıyorum evime destek olmak için çalışıyorum

Allah razı olsun diyeceginize
Demediğimi kim söylüyor başkaları gibi işimr gidip gelip yatıp uyumadım evime baktım her yemekte allah razı olsun dedim birkere kendimi tutamadım diye bakmıyorum bebeğe demesi mi lazım bu zamana kadar hep alttan aldım bana salak bile dedi hadi hasta kadın dedim ses etmedim

Ne var pişik olmuşsa, hepimiz olduk. Neden oluyor bunu çözmek lazım sonrasında krem sürmek lazım. Biraz dikkat edersiniz pişik falan olmaz. Hasta ve yaşlı bir kadına bağırmak yerine konuyu çözmeye çalışsan daha yararlı bir insan olursun bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…