Siz olsaydınızzz ne yapardınız lütfen cevap ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Değil torun yeğen bile baksam ( sağlık harici konularda bakmam sanırım) bu tavır karşısında bende durmazdim. Uyarmak ayrı saygısızlık ayrı.

Çocuk bu pişik olur tabi ki.

Bir pişik için bu kadar tepki fazla. Size çalışmak zor gelmiş, çalıştığınız için etrafınızdaki insanları suçluyor ve tepkinizi ona göre veriyorsunuz gibi geldi.

Esiniz tam oküz kendi gitsin annesinin evine terbiyesiz

Bir pişik için bu kadar tepki fazla. Size çalışmak zor gelmiş, çalıştığınız için etrafınızdaki insanları suçluyor ve tepkinizi ona göre veriyorsunuz gibi geldi.
Iyide kadın kakali bezi uzun süre degistirmemis demekki gitmek istiyormus zaten bilerek yapmis da olabilir. Yazik degil mi bebege. Ben olsam ben de tepki veririm

Önce karı koca işe girip çalışıp kendinizi toplasaydınız, sonra çocuk yapıp zamanı geldiğinde kreş/bakıcıya gitseydiniz. Yaşlı başlı insanlar daha doğrusu kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil

Aklımdan geçenleri yoruma dökmüşsünüz.
Çocuğun ihtiyacı olan her şey kişi sormadan gözü önüne konmalı diye düşünüyorum?
Sormasına istemesine gerek yok ki?
Size çalış, ben sonsuza kadar bakarım demiş olsa bile iyi niyetiyle, elinden geleni yapmıyor anlamına gelmez.
Zaten bir takım sağlık sorunları varmış yaşı da malum, siz arayın gün içinde sık sık çocuğunuzun durumu hakkında bilgi almış olur, çıkacak sorunların önüne geçmiş olursunuz..

Amaaaann saçma saçma şeyler yaaaa
O ona git demiş o ona bağırmış diğeri laf etmiş vs vs
Keşke konu açmanın şartı olsa da herkes açamasa

Off bende bu evlenir evlenmez koştur koştur çocuk yapanlardan ve sorunlarından sıkıldım valla.

Arkadaş bi durun ya. Evliliğiniz bir otursun, maddi durumunuz otursun, ondan sonra yapın çocuğu da sorun yaşamayın, kimseye muhtaç olmayın.

Büyüklerimizin cocuklarina baktigi sekille bizimkiler ayni degil. Cok sey degisti 30 40 yil oncesinin yontemiyle cocuk bakilmaz. Dogru olani bizlerin gostermesi gerekiyor. Birde esyalarin yerini babaanne bilemez ki, herseyi tek tek gostermek lazim. Kremin yerini gösterirsin ama surmez o zaman uyarirsin, o baska bir mevzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…