siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydü?

hee evlenırım dedi bizim ki...

ama sana benzemesi sart dedi.........senağlamasengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
amcam 5 sene oldu öleli senağlama yengem evlenmedi iki kızı var şuanda annemgilin yanında oturuyor ben bikere sordum evlenmem dedi

ama amcam olsaydı sanırım şimdiye çokta evlenmişti :1closedeyes:

benim eşim çocuğumuz olsada olmasada asla evlenmez..alın işte bu kadarda büyük konuşuyorum niye evlenmem diyen yalan söyler diye tutturdunuz ki...adım kadar eminim evlenmez...:dilcikar:

Evlenicem tabi napıcam , ütü bilmem yemek bilmem dio yaa.
Sanki evliliğimizin tek sebebi benim bunları biliyo olmam.

bende sordum bana böyle saçma sorular sorma dedi:mymeka:
ben ısrar edincede evlenmem dedi:1rolleyes:
inşallah evlenmez ben ölürsem:Saruboceq:
bende evlenmem parasını tek başıma yerim burası işin şaka yanıydı tabiki(allah göstermesin kocam yanımda olsun allahtan başka hiçbişey istemem )

Benim vasiyetim var, ben ölürsem çocukları anneme bırak dedim ona.
Ondan sonra ne yaparsa yapsın umurumda olmaz (zaten ölüyüm umurumda olamaz :)))

çok sık sorarım ''asla evlenmem başka bir bayanla da işim olmaz.. ne yatak ne aşk ''der hep.. inşallah da öyle olur yoksa hortlarım yani:)))

sordum saçmalama yaaa... dedi susturdu
bir yanım evlensin yalnız mı yaşasın adamcağız diyor
bir yanım da evlenmesin beni unutmasın diyor sanırım bencil yanım ağır basıyor
BANA BıŞEY OLURSA ASLA EVLENMESıN

bu konuyu ben de açmıştım eşime. varsayımları konuşmayı hiç sevmez.

ölümün kaç yaşında geleceği önemli bence.
Allah gecinden versin ama genç yaşta bir ölüm olursa evlenilmeli bence. tek başına hayat zor geçer.
ama benim bir şartım olurdu.
evlenmesi durumunda; çocuklar varsa, onlara annemin ya da kardeşlerimin bakmasını isterdim.
kendi için evlenecekse evlensin; çocukları bahane ederek evlenmesini istemem.

evet sordum o'da sen ölmene bak o zaman düşünürüz dedi:roflol::roflol::roflol:

ben dun boyle yazmisdim yatarkende sordum yorumsuz dedi CADIARZU

daha sonra sabahda uyandirip sarilmak istedigini soyledi meger ruyasinda olmusum korkmus :roflol: :roflol: cok komikdi ya gece gece oyle sorumu sorulur dedi kaydirigubbakcemile3

Daha ölmeden . ,ölümümden sonra evlenir mi _ evlenmez mi triplerine giremem...........
Çok şükür hayattayım ,ben hayatındayken başka biri olmayacağını biliyorum..............
Ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın çünkü ben yokum..........

evlenir tabi yaaaa...pembe düş kurmaya gerek yok..:teselli::teselli:

evlenecekse de elini çabuk tutması lazım. çünkü ben oraya yerleşir yerleşmez eşimi de yanıma aldırtmayı düşünüom:lepi: ben onsuz oralarda naparım yoksa-tatlicadiarzu-

kadının biri çin de kocasını toprağa verdikten hemen sonra toprağa doğru yelpazesini sallamaya başlamış..oradan geçen adam ne kadar iyisiniz eşiniz çok şanslı adammış,eşinizi ferah tutuyorsunuz demiş..kadın da eşim toprağım kurumudan evlenme diye vasiyet etti de ondan yelliyorum demiş sırnaşık şey adamlara çemkirceğimiz kadar kendimize bakalım..asla demeyeceksin hayatta biri yer altında öbürü yer üstünde kalır o kadar ..allah korusun toprak üstünde kalan siz olacaksınız belki..hayat ne getirir bilinmez

Ayy çok kötü bi soruuuu.........ne duymak ne düşünmek ne de sormak isterim...ama ben onun mutlu olduğu kadar mutluyum...büyük ihtimal arkamdan gelmek ister ama gelmezse de burda yalnız kalmasını istemem....=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…