- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.647
- 773
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Hic sallamam, cunku o "sen" diyenlerden biri de benimArkadaslar merak ediyorum. Mesela "siz"diye hitap ettiğiniz birileri size"sen" diye hitap ediyorsa ve aranızda yaş iş vb. Farklar yoksa siz ne düşünürsünüz bu durumda.
Yani sen diyecek bir yakınlık görmemişsiniz ve siz diyorsunuz. Ama o sen diye hitap ediyor. Tavriniz ne olur?
Ee normal diyoruz genelde iste?Anlatamadim ben galiba. Ben her zaman siz diye hitap ediyorum...mesela diyor nasilsin cokzorbirsecim hanim.ben de diyorum siz Nasılsıniz. Yani bir samimiyet yok birsey yok. Senli benli olacak bir iletişim yok. Böyle olunca sanki evindeki yardimcisina soruyor nasilsin diye gibi hissediyorum ben. Size de o yüzden soruyorum. Siz nasıl yapiyorsunuz normal mi filan diye görüş istiyorum.
yapısı öyledir belki ukala tavırlar olmadıktan sonra sorun olmaz benceŞimdi şöyle Hanımlar. ..aynı yerde oturuluyor gitme gelme vb. Yok.bayan bu kişi. Arasıra karşılaşma sırasında senli benli hitaplar oluyor. Yani bir arkadaşlık vb söz konusu değil.
hmm anladım sende sen diye hitap etsenAnlatamadim ben galiba. Ben her zaman siz diye hitap ediyorum...mesela diyor nasilsin cokzorbirsecim hanim.ben de diyorum siz Nasılsıniz. Yani bir samimiyet yok birsey yok. Senli benli olacak bir iletişim yok. Böyle olunca sanki evindeki yardimcisina soruyor nasilsin diye gibi hissediyorum ben. Size de o yüzden soruyorum. Siz nasıl yapiyorsunuz normal mi filan diye görüş istiyorum.
sonuna kadar siz demeye devam ederim:)Arkadaslar merak ediyorum. Mesela "siz"diye hitap ettiğiniz birileri size"sen" diye hitap ediyorsa ve aranızda yaş iş vb. Farklar yoksa siz ne düşünürsünüz bu durumda.
Yani sen diyecek bir yakınlık görmemişsiniz ve siz diyorsunuz. Ama o sen diye hitap ediyor. Tavriniz ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?