- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 41
DAHA DUN GECE SAATLERCE ESIMLE BU KONUYU KONUSTUK.belki inanmayabilir okuyanlar ama ben hayatim boyunca bir kere bile bir kez bile kimseye ne zaman evleniyosun demedim. cunku sevgilisi var ve evlenmiyorsa bir bildikleri vardir belki adam istemiyordur utandirmayi yalan soylemeye mecbur birakmayi istemem. zaten sevgilisi olmayana ne zaman evliyosun evlenmicek misin evlensene gibi igrenc ve kotu niyetli sozler beni kriz gecirtir... sevdigi biri olsa o da onu sevse belki evlenir. yada sevdigi biri olur o da onu sever ama evlenmez. yada kimse yoktur hayatinda yada platonik vardir. herneyse BANA NEEEEEE. hic aklima gelmedi bu sorular kimsenin ne evlenmesini nede cocugunu nede parasini hic merak etmedim ablamdan baska. ablam da zaten anlatirdi ben de zaten anlatirdim.anlatani dinlerim ama anlatmayana da anlat demem tabiki zaten istese soyler. of allahim illet oluyorum bu konulara. simdi basladi "cocuk yap" baskilari. Yap mi yo rum. var mi ulan sana ne sen nufus muduru musun nufus patlamasindan sorumlu bakan misin sen kimsin sana ne diyip saldirmak istiyorum ama susup geciyorum. istemiyorum arkadasim istemiyorum kardesim sana ne guzel insan sana neeeee be densiz sana ne be gereksiz demek istiyorumbekar kızlara sevgilin var mı? veya yok mu isteyen biri görücü falan
nışanlı kızlara düğün ne zaman?
evlilere cocuk var mı
çocuğu olanlara ikinciyi ne zaman yapıcan ....vs vs sormayın ya bıktık usandık.