• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz şuan pc başındayken eşiniz ne yapıyor allah aşkınıza..

Dışarda tam karşımda çalışıyo..!

Birlikte aynı yerde çalışıyoruz...

kaydirigubbakcemile

zaman zaman bu durumu bende yasiyorum ve deli oluyorum!!kötükedihüso nezaman tartissak hemen gider yatar ve aninda uyur :kızgın: nasil uyuyabiliyor anlamiyorum! bende icimden insallah uyuyamazsin seninde uykun kacar dedikce adam iyice basliyor horlamaya! ettigim beddualar banami donuyordur nedir...:1ninca: bende saatlerce kafaya takar uyuyamam halbuki kizdigim sey basit birseydir ama onu uyurken gordukce sinirim artar .hatta asil kizdigim seyi bile unutur onun uyumasina kizarimkaydirigubbakcemile3

demekki yalniz degilmisim...olabilir canim...erkekler daha gamsiz oluyorlar

benimkide uyuyooo!!!! :mymeka: ama bugun tartismadikkaydirigubbakcemile3 bende o uyudugu icin burada vakit geciriyorum.uykum yok cunku :çok üzgünüm:

erkekler moralleri bozuk olunca uyumak isterlermiş, hemen uykuya daldırırlarmış kendilerini.. bir nevi kaçış yani. oh ne guzel. ben de moralim bozukken cok zor uyuyorum ,o hemen uyuyor.

şu anda da uyuyor ama morali bozuk değil, sadece yorgun :)

haha ha haftada 5 kez yaptığı gibi kumandaya sarılmış bi vaziyette karşı kanepede uyuyor.pardon eşimin tabiriyle gözlerini dinlendiriyor benimde kulaklarımı:))

bebişimi uyuttum :) ben de güya sınav sorusu hazırlıyorum :))) burdan kurtulamazsam sabaha kadar sürer sanırım

eşimde kendi bilgisayarının başında. hem muhabbet ediyor hemde internete göz atıyoruz.

Back
X