Lütfen çocuğuna sakin bir ortamda güzel dille sorarmısın ,neden o varken içeri gelmediğini çocuğa bişey mi dedi yada ters mi bakıyor surat ifadesi bile çocuğun çekinmesine yeter.
Bu arada eltinle samimi olmaman hayrına, ben 6 senelik evliyim sonradan kaynım evlendi ve ben sana buraya sığdıramam yaptıklarını. Çok kötü şeyler yaşadım. Sadece bana değil kayınailesine de çok saygısızlıklar yaptı ama bana ayrı bir terbiyesizlik yaptı kaynımla birlikte. O yüzden benim sana önerim sakın ola ki değişir diye şans verme bir gün olurda yakınlık gösterirse sakın yüz verme.
Hayatınızdan özellikle de evliliğinizden koruyun o ş*eytanı.
Eğer kaynanan böyle herkes kendi bulaşığını yıkasın gibi bir imada bulunuyorsa da artık gitmemenin zamanı gelmiş demektir. Özellikle de oğlun için. Bence kaynananla da araya mesafe koyabilirsin hiç çekinme kafaya takma insanlar nasıl davranıyorsa sende aynnen öyle davranabilirsin. Sen kaldırıyorsa onlarda kaldırabilir bazı durumları kusura bakmayacaklar. Kocana da bu durumu anlat bence. İçine çekme olayarın ama sadece haberi olsun. Ben sana bişey diyim mi
Benim kaynanamda eltimle çok vakit geçirir herşey yapardı cebine harclığını koyacak kadar mıç mıçlardı :) ama en büyük nankörlüğü de kaynanama yaptı eltim. Aralarında kıyamet koptu. Hakaretler havada uçuştu.. sen bi onları baş başa bırak aşko

böyle iyyce suyu çıkcak merak etme. Sen çekil köşene Allaha bırak al çekirdek çıtle göreceksin..
Bu dünya yuvarlak , Devran dönüyor. Dönüp dolaşıp insanın yaptıkları önüne gelmekle meşhurdur.