Sizce 15 günlük bir ilişkide öpüşmek saçma mı?

lanadelsad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
2
-1
1
26
Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/

Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
Değişir o
Bir sevgilimle ilk günden öpüştük
Gayette uzun soluklu mutlu bir ilişkimiz vardı ben soğudum ayrıldık

Biriyle üç ay opusmedim üçüncü ay opustugumuz gibi ayrıldı 🤣🤣🤣🤣

Öpüşmek saçma değil, seks yapmak da saçma değil. Fakat sürtünmek saçma bence 😅 sürtünmek için ilk adımı atan bir erkeğin amacı sadece kendini rahatlatmak olabilir üstelik.
N den ki surtunulurken bende rahatlıyorum

Mastürbasyonumda sürtünmeli benim.

Surtunmek anlamli mi? :olamaz:

Her ilişkinin dinamiği ve elektriği farklı. O elektrik ya da enerji ile alakalı ancak sürtünme ifadesi çok itici ve samimi bir ilişkide yeri yok gibi. Sanki pazarlık yapılmış, bir taraf açısından karar verilememiş, güven eksiği olan diğer taraf için de ne koparsam kardır kafası

İlk adımı atıp sonra bundan soğuyan erkek yerin dibine girsin zaten. Pis zihinli der, tekmeyi basarım

Adam sizinle fuckbody olmak istiyor kısacası
Siz de fuckbody olmak istiyorsanız saçma değil kim ne diyebilir ki

Ama duygusal beklenti içimdeyseniz üzülürsünüz.

Sürtünme ve öpüşme niye cinsellikten sayılmıyor? Kendinizi kandırmayın. Daha iki haftadır sizinle tanışan kişinin amacı bana sizi seviyormuş gibi de gelmedi. Seviyorsa da önceliği bedeninizdir. Buradan birkaç kişi böyle ilişki yaşayıp evlenmiş olsa da bana istisna gibi geliyor. Muhtemelen sizi terk edecektir artık ihtiyaçlarını karşılamayınca.

İlk gün seviştim, sen de öyle yapmalısın diyecekler geldi mi 😂
Gelmedi. :KK53:
Ben de ilk gün öptüm. O aranızdaki ilişkiye bağlı. Karşınızdaki adam ekşi sözlük abazanıysa cinsellikle terbiye etmeye, kurallar koymaya başlarsınız tabi. Bir ay dolmadan el tutmam, altıncı ayda kuş öpücüğü bilmem ne... :olamaz: Bir taraf en azından ellesem kafasında, fırsatçı ve fuckbuddy bulamadığından sevgili yapmaya çalışan tiplere bu kurallar koyuluyor sanırım.

Doğru bir insan olsa, hazır hissettiğinizde size yaklaşırdı ve kafanızda şüphe olmazdı

Size abanmış galiba bir şekilde, böyle sorular soruyorsanız zaten ilişkiniz yanlıştır. Doğru gitmeyen şeyler var. Dışarıda görüşün. Sürtünmesin bir zahmet.

saçmalama ne erkeni ne geci :D her ilişkinin dinamiği farklıdır... kimi ilk buluşmada sevişir kimi 10. buluşmada. sen ne istiyorsan onu yap, erkek beni basit olarak görür mü düşüncesine girersen her türlü görür.

önce kendine güven, yetişkin olduğum ve ihtiyacım, isteğim olduğu için yaptım de kendine, erkeği düşünmeyi bırak.

Belli ki bu adama o kadar güvenmiyorsunuz ki yaptığınız şeyin arkasında durmak yerine buraya soruyorsunuz, içinize sinmemiş. Güvenmemeniz sizin kaygılı olmanızdan, "kaygılı bağlanma" ile ilişki kurduğunuzdan ya da adamla ilişkinizden kaynaklanıyor olabilir. Her halükarda sonrasında içinize sinmeyen şeyleri güvende hissetmediğiniz durumlarda yapmayın. Eğer bir arkadaşım içine sinerek, ayakları yere sağlam basarak bana 15 günlük sevgilisi ile öpüştüğünü söyleseydi garip karşılamazdım ancak siz kararlarınızı böyle sağlam almıyormuşsunuz gibi duruyor yazdığınız soruda, bu nedenle 15 gün sizin için erken olabilir.

Back
X