Sizce abartıyor muyum lütfen yardım edin

Bu arada beni çok severler ben ne kına ne nişan bişey istemedim düğünümü kendim yAptım isteme çikolata çiçeğime kadar ve hiç baş kaldırıcı olmadım kv hediye 1200 tl çm aldım mutfağına 1000 Karo döşettim işte bende böle oluca daha çok abarttım sanırım

kayınvalideni arama bence.onları kavgaya sakın ortak etme.oraya gidince hiç birşey olmamış gibi davran.eşinle bir araya gelince zaten yumuşar.şimdi çok kızgın diye devam ettiriyordur.sabırla bekle.bak evliyim deneyimlerine dayanarak söylüyorum.sakın ailesini kavgalarınıza ortak.

Yok yok kavgayı anlatmak için değil mutluyuz bir sorun yok edasında napıyorsunuz falan gibi

Benim de doğum günüm bayrama denk gelmişti. Memlekete gitmiştik. Benim ailem de eşimin ailesi de aynı memlekette. Eşim ailelerimizle plan yapmış, bana sürpriz yaptılar. Annemler pasta yapmış, eşimin ailesi kıyafet almış. Kalabalık çok eğlenceli geçti. Çok mutlu oldum. Biz de yeni evliydik. Ne var bunda. Eşin düşünmüş incelik yapmış sonuçta. Ayrıca kvnin aldığı şey kendi bütçesine göre ya da kendine göre değerli olabilir. Çapulcu diyerek küçümsemek çok yanlış. Bence abartıyorsun. Bir dahaki doğum gününü daha özel geçirmek istiyorsan eşine açıkça tatlı bir dille söyle. Erkekler çok ince düşünemez. Tatlı dille yola getirebilirsin.

Sizi kutluyorumm:) benimde dogum gunumu kayinvalidemler kutlasa cok cok mutlu olurdum.dusunup hediye alsalar iki kati sevinirdim.

Arkadaşlar neden bilmiyorum dün kendimi çok değersiz hissettim bide ailem ve kv aynı şehirde ben aileme geldiğimi sölemedim eşim çok gitmek istemiyor diye bölede yapınca ailemden kopmuş doğum günü kutluyor ne bilim ya bizede bir çaya gidebilirdik 3 gün üst üste kalıyoruz bize gitmiyoruz

Şimdi ben bu durumu nasıl telafi edicem :5:
herşey nasılda güzeldi banyo yapıcam dedim eşim banyoyu hazırladı çayı yaptı çay koydu yatağımı hazırladı afedersiniz bok ettim neden yaptım anlamıyorum o kadar iyi anlaşan bir çiftiz ki normalde. öyle herşeyi kafasına takan biride değilim ne laflar duydum aldırış etmedim hiç sorun çıkarmam patlamamıydı bilmiyorum akşam ne yapim
bir aklım kuaföre gidim kendimi toplim yüzüm gözüm berbat eşimin iş yerine gidim çıkana kadar yanında durim diyor. işi buna musait yaptığım bir şey
bir aklım hiç aramim evde sessizce beklim diyor çok özür diledim gece ama affetmedi devam edimi özüre kendi haline mi bırakim

Merhaba ben daha 40 günlük evliyim Eşimle nişan dönemi düğün dönemi evlilik dönemi çok mutlu geçirdik ailesi ilede sorunum yok. Fakat dün çok kırıldım. Bugün benim doğum günüm. Eşimin çalışma saatleri değişiyor. Bende çalışıyorum. Çalışma saatleri pazar günü belli oluyor. Pazar günü sorduğumda bugün yani doğum günümde akşamcı olduğunu söledi tüm günleri sayarken bende yaaa deyince Aaa dedi ama süprizim var dedi. Istese gündüz saatini ayarlayabilirdi belliki unutmuş . Neyse kayınvalideye 1 saatlik şehir ayırımında oturuyoruz. Bizi yemeğe çağırdı. Daha doğrusu başkasını yemeğe alıyormuş mangal yakmış iki şiş fazladan yaparım demiş. Mangalı gündüz yapmışlar bizede ayırmışlar. Fırında ısıtıp artan salatayıda kâseye koyup ikram etti . Öncesinde eşim babam et alıyor mangala çağırıyor ne diyorsun dedi bende tamam dedim. Doğum günümü bugün kutlar sandım. Neyse herşey güzel bir sorun yok . Ben yattım gece eşim uyandırdı. 00:00 da pasta almış mum yakmış hediye almış. Odada kız kardeşi annesi babası eşim ben doğum günü kutlanıyor. Kayınvalide bir bluz almış bana çapulcuya verden giymez . Kayınbaba hediye yerine 20 tl verdi. Neyse oda sorun değil. Ben uyku sersemi ne olduğunu anlamadım. Tepki veremedim. Gece pasta nasıl yiyim onuda yiyemedim. Bir çatal aldım. Yatıyorum dedim geçtim odaya başladım ağlamaya. Ben başbaşa hayal emiştim çok zoruma gitti. Eşimde sana Bidaha süpriz yapmam dedi tartıştık . Şimdi aramız soğuk. Sizce abartmışmıyım? Çok farklı hayallerim vardı

aslında eşin kendince senin doğumgününü kutlamış.
bence bi dahakine kendisinden ne beklediğini üstü kapalı şekilde önceden ima et.
başbaşa kutlamak istiyosan da söyle.

pastanı almış, anne babası da hediyeni vermişler. (hiçbir şey yapmayabilirlerdi)

Back
X